Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب به نقل از ایکنا، دغدغه و نگرانی مسلمانانی که به دلایل مختلفی مجبور به مهاجرت به سوئد شده‌اند، در حال افزایش است.

علاوه بر افزایش مباحث مربوط به نژادپرستی و ادغام خارجی‌ها و مهاجران، افزایش جنایات، خشونت و مشکل بیکاری در سوئد، تندروهای راست‌گرای سوئدی نیز اظهارات تندی علیه خارجی‌ها و مهاجران مطرح می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



برخی اخبار در حزب «دموکرات‌های سوئد» حاکی از آن است که طرفداران حزب، گرایش‌های بیگانه‌هراسی و راست‌گرایانه‌ای دارند و شعار «سوئد برای سوئدی‌ها» را مطرح می‌کنند. همچنانکه خواستار اخراج پناهندگان و تشدید قوانین مهاجرتی هستند.

ابراهیم از مهاجران مقیم سوئد است که درباره شرایط خود در این کشور می‌گوید: مردم سوئد مهربان، مؤدب، آرام و درون‌گرا هستند و به همین دلیل درون خود را آشکار نمی‌کنند؛ حتی اگر گرایش‌های نژادپرستانه داشته باشند.

اما همسر او،‌ آنا، با وجود اینکه یک سوئدی است،‌ ترس خود را از ظهور جریان راست افراطی و تأثیر آن بر مهاجران ابراز می‌کند. هرچند که معتقد است وضعیت سوئد به خطرناکی آلمان نست.

ازدهار،‌ بانوی ۳۴ ساله سوری است که به تازگی وارد شهر مالمو شده؛ او که مادر دو فرزند است، متوجه شده امکان برقراری روابط اجتماعی با سوئدی‌ها را ندارد.

وی در این رابطه می‌گوید: در این مدتی که اینجا هستم،‌ هیچ رابطه‌ای با سوئدی‌ها ندارم. شاید زبان و فرهنگ مانع است و یا شاید هم نژادپرستی که آن را کاملا در چشمان برخی احساس می‌کنم.

حسن،‌ مهاجر سوری نیز درباره اوضاع در سوئد می‌گوید: در سوئد چیزی جز یک زندگی امن وجود ندارد. در غیر این صورت، سوری‌ها و مهاجران به سوئد نمی‌آمدند. تفاوت‌های زندگی وجود دارد و نژادپرستی در جامعه سوئد پنهان است. اگرچه آن را نمی‌بینیم،‌ اما کاملا احساسش می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: مسلمانان سوئد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۹۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات ده‌ها پناهجو در سواحل مراکش

نیروهای دریایی مراکش ۸۵ مهاجر را از خطر غرق شدن نجات دادند.

به گزارش ایسنا، طبق بیانیه منتشر شده از سوی نیروهای مسلح مراکش این مهاجران، غیرقانونی و اتباع کشورهای جنوب صحرای آفریقا هستند.

پس از ارائه کمک‌های اولیه، مقامات محلی آنها را به منظور طی مراحل قانونی به نیروهای امنیتی تحویل داده‌اند.

کشورهای شمال آفریقا مانند تونس، لیبی و مراکش به دلیل نزدیکی به دریای مدیترانه به عنوان نقطه عزیمت مهاجران غیرقانونی برای رسیدن به اروپا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به گزارش آناتولی، وزارت کشور مراکش در بیانیه خود در ۲۳ ژانویه سال جاری میلادی (۲۰۲۴) اعلام کرده بود سال گذشته ۷۵ هزار و ۱۸۴ مهاجر غیرقانونی دستگیر شده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پس از انتقادات فراوان: وی‌اِی‌آر در سوئد اجرا نمی‌شود!
  • ستاره بیلبائو گل زد و بازی را قطع کرد (عکس)
  • توهین‌های نژادپرستانه به نیکو ویلیامز در بازی مقابل اتلتیکو مادرید
  • ببینید | تظاهرات مردم سوئد در حمایت از فلسطینیان
  • تظاهرات مردم سوئد در حمایت از فلسطینیان + فیلم
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدانِ گفت‌وگو بودند/ احساس مسئولیت مسلمانان، نسبت به تمام بشریت
  • اهانت مجدد به قرآن کریم در استکهلم
  • سکوت مجامع بین المللی نسبت به کشتار مسلمانان از حد وجدانی فراتر رفته است
  • نجات ده‌ها پناهجو در سواحل مراکش
  • کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی