Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، فرشید فلاح روز دوشنبه به رسانه ها گفت: بخش فیلم کوتاه و عکس سوگواره ملت امام حسین (ع) همان پانزدهمین سوگواره ملی مهرمحرم است.

وی در تشریح سوگواره ملت امام حسین (ع) اظهار داشت: این سوگواره امسال در بخش های مختلف متون ادبی، شامل کپشن نویسی، خاطره نگاری، داستانک، یادداشت، تولیدات گرافیکی شامل پست و استوری، آیکن، استیکر، گرافیک متحرک (GIf) ، طراحی رابط کاربری (UI)، تولیدات صوتی و رادیویی شامل پادکست، آنونس، مستند ، آکاپلا و نغمات آئینی، رسانه‌های تصویری شامل عکس، فیلم کوتاه، انیمیشن، موشن‌گرافیک، نماهنگ، رسانه‌های خبری شامل خبر، گزارش، مصاحبه، نقد و تحلیل، بازی و نرم افزار  شامل نسخه تلفن همراه، نسخه دسکتاپ، بات، وبسایت و ایده‌های فناورانه و کنشگری عاشورایی شامل توزیع محتوا، تعامل با مخاطب، پاسخگویی، رصد و تحلیل رسانه‌های نوین برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فلاح ادامه داد: اولویت‌های موضوعی این سوگواره مشتمل بر هنر جهاد تبیین و غیرت دینی، هیئات خانگی و تربیت حسینی و مسئولیت اجتماعی و همدلی حسینی است و علاقه مندان برای شرکت در دومین سوگواره ملت امام حسین (ع) می توانند آثار خود را از طریق ثبت نام و بارگذاری در سامانه  soogvareh.com  تا پایان ماه صفر مطابق با پنجم مهر سالجاری ارسال کنند.
دبیر سوگواره مهر محرم نیز گفت: از رتبه‌های برتر هر بخش در مراسم اختتامیه با اعطای جوایز نقدی و نفیس تقدیر خواهد شد.

میثم قدس پور یادآور شد: برای دومین سال متوالی سه سوگواره ملی حسینی بوی سیب (رادیو معارف)، اشراق (دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم) و مهر محرم (اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان) با هدف هم افزایی و تخصصی سازی، سوگواره ملت امام حسین (ع) را تشکیل می دهند.

برچسب‌ها محرم 1401 نمایشگاه عکس سمنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ماه محرم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محرم 1401 نمایشگاه عکس سمنان محرم 1401 نمایشگاه عکس سمنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ماه محرم سوگواره ملت امام حسین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۹۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، خمیس آبادی در نشست کمیته فنی شتر کشور در بافق گفت: اولین کنفرانس بین المللی شتر در آبان ماه ۱۴۰۳ که سال جهانی شتر است، در ایستگاه تحقیق و توسعه شتر تک کوهانه کشور، وابسته به مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی کشور برگزار خواهد شد. 

وی افزود: نشست هماهنگی برگزاری این کنفرانس، به میزبانی فرمانداری بافق برگزار و برای تدوین برنامه‌های آن برنامه ریزی شد چراکه این کنفرانس نقش مهمی در توسعه اقتصادی و اجتماعی شهرستان بافق خواهد شد. 

خمیس آبادی بیان کرد: استان یزد از نظر تعداد نفرات شتر، سومین استان کشور ولی از نظرتحقیقات و مطالعات فناورانه و کاربردی انجام شده، جایگاه استان یزد در کشور برتر است.

وی ادامه داد: در سند یزد نوین که برنامه دولت سیزدهم در استان یزد است، قرار است تعداد نفرات شتر از حدود ۱۵ هزار نفر به ۳۰ هزار نفر در بازه زمانی پنج ساله و براساس پهنه‌های موجود در استان، افزایش پیدا کند و فعالیت‌های جمعی و نیاز‌های فناورانه آن به نتیجه برسد.

رئیس مؤسسه تحقیقات دام کشور گفت: در راستای توسعه تحقیقات شتر یکی از محورها، موضوع سامانه بهره وری شتر است که طرح تحقیقاتی آن در چندسال اخیر انجام شد و خروجی این طرح، نرم افزار ساربانیار است که توانسته ایم با این نرم افزار تمامی شتر‌ها و شترداران، را ردیابی کنیم. 

وی، افزود: این نرم افزار باعث می‌شود که شتر‌ها رصد شوند و درصورت خطر و خارج از حوزه چرای خود، نرم افزار اخطار می‌دهد و علاوه بر این، وضعیت تولیدمثلی شتر، تغذیه، وزن شتر و... از طریق این نرم افزار مشخص می‌شود و می‌توان مدیریت تغذیه و بهداشت و... شتر را توسعه داد.

خمیس آبادی بیان داشت: سالیانه در استان یزد حدود ۸۰۰ تن گوشت شتر تولید می‌شود که قرار است طبق سند یزد نوین، این میزان ۲ برابر شود. 

وی گفت: شهرستان بافق دارای ۲ هزار و ۵۰۰ نفر شتر است که حدود ۵۰۰ نفر بهره بردار در این حوزه فعالیت دارند.

رئیس مؤسسه تحقیقات دام کشور بیان کرد: پهنه ۵۰ هکتاری برای بحث تخصصی و صنعتی کردن پرورش شتر در نظر گرفته شده است که برای واگذاری در حال اقدام است.

دیگر خبرها

  • ملایر میزبان نخستین جشنواره موسیقی تاک
  • استفاده از زندگینامه شهدای بین المللی در کنگره بزرگداشت ۳ هزار شهید سمنان
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • سمنان، میزبان اردوی تیم‌های ملی و جوانان هندبال بانوان
  • تصاویر دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا
  • (تصاویر) دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا
  • اردبیل فردا میزبان دومین جشنواره بین‌المللی عشایر است
  • ۱۰ رسانه جدید به جمع پایگاه‌های خبری ایلام پیوستند
  • بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر