Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید مهدوی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طرح دستیار فناوری امسال برای نخستین بار با هدف فراهم شدن زمینه فراگیری بخشی از توانایی‌ها و مهارت‌های مورد نیاز بازار کار برای دانشجویان در طول دوران تحصیلی و  هموار شدن بکارگیری و اشتغال دانشجویان در شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در کشور اجرا شد و در هر استان، پارک علم و فناوری مسوولیت اجرای آن را به عهده داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در این طرح دانشجویان یک دوره ۶ ماهه مهارت آموزی و فعالیت فناورانه را در شرکت های فناور و دانش بنیان مستقر در پارک های علم و فناوری تجربه می‌کنند، اظهار داشت: با توجه به نوع مقطع تحصیلی دانشجو در پایان ۶ ماه مبلغی به آنها پرداخت می شود که ماهانه یک، دو و سه میلیون تومان به ترتیب برای دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتراست.

مهدوی با اشاره به اینکه ثبت نام دانشجویان متقاضی شرکت در این طرح از اواسط خرداد امسال آغاز شد، خاطرنشان کرد: در استان اصفهان در قراردادی که با ۶ دانشگاه اصفهان، صنعتی اصفهان، فنی حرفه ای، علمی کاربردی و موسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشرو داشتیم، دانشجویان این دانشگاه ها می‌توانستند برای شرکت در طرح دستیار فناوری ثبت نام کنند.

وی با اشاره به ثبت ۴۳۷ دانشجو در طرح مذکور در اصفهان، ادامه داد: از بین آنها ۱۷۸ دانشجو انتخاب شدند و در نهایت پس از انجام مصاحبه با شرکت های فناور، ۱۰۷ دانشجو برای شرکت در طرح دستیار فناوری پذیرفته و تایید شدند.

رییس پارک علم و فناوری شیخ بهایی اصفهان، گفت: شرکت های فناور و دانش بنیان مستقر در پارک که خواهان شرکت در این طرح بودند نیز موضوع فعالیت و طرح های تحقیق و توسعه خود را اعلام کردند و از بین ۱۱۵ شرکت متقاضی، ۸۸ شرکت حائز شرایط و تایید شدند که ۱۲۵ طرح از آنها پذیرفته شد.

وی با بیان اینکه دانشجویان پذیرفته شده به مدت ۶ ماه در شرکت های فناور تایید شده مشغول به کار خواهند شد، خاطرنشان کرد: آنها باید در هر ماه ۵۰ ساعت در این شرکت ها فعالیت داشته باشند و پس از ۶ ماه بر اساس گزارش عملکردی که شرکت های فناور به ما ارائه می کنند، مبلغ تعیین شده به دانشجویان پرداخت می شود. 

وی با اشاره به اینکه این مبلغ توسط پارک علم و فناوری شیخ بهایی به دانشجویان پرداخت می شود، اضافه کرد: بخشی از اعتبار آن از محل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بخش دیگری از محل پشتیبانی صنایع بزرگ استان یا منابع شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تامین می شود که میزان آن حدود یک و نیم میلیارد تومان برآورد شده است.

مهدوی با بیان اینکه طرح دستیار فناوری، نمونه ای از فرصت مطالعاتی استادان در مقیاس کوچکتر است، توضیح داد: این طرح به دانشجویان کمک می کند تا تصویری از آینده شغلی خود داشته باشند و پس از تجربه ۶ ماهه ای که کسب می کنند بتوانند برای شغل خود تصمیم بگیرند، همچنین آنها در این مدت مهارت ها و توانمندی های لازم برای حضور در بازار کار را فرا می گیرند.

وی ادامه داد: شرکت های فناور نیز در این طرح می توانند دانش روز را از طریق دانشجویان جذب می کنند و از بین آنها نیروهای آینده خود را بر اساس توانمندی ها تامین کرده و بر روی آنها سرمایه گذاری کنند.

وی با اشاره به اینکه بیشتر دانشجویان پذیرفته شده در این طرح در مقطع کارشناسی ارشد هستند، تصریح کرد: دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان بیشترین استقبال را از این طرح داشتند و در برخی دانشگاه ها میزان ثبت نام بسیار پایین بود.

مهدوی افزود: اصفهان از نظر تعداد دانشجو و طرح های تحقیق و توسعه شرکت فناور در طرح دستیار فناوری رتبه برتر را در بین استان ها داشت هرچند وضعیت تهران در این زمینه متفاوت از سایر استان هاست زیرا در این استان، چند پارک علم و فناوری مستقر است.

به گزارش ایرنا، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بعنوان نخستین سازمان مؤسس مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری در کشور، فعالیت اجرایی خود را از سال ۱۳۸۰ با هدف حمایت و هدایت شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان آغاز کرد .

اکنون حدود ۶۱۲ شرکت دانش‌بنیان و واحد فناور با اشتغال بیش از هفت هزار و ۸۰۰ دانش‌آموخته دانشگاهی در این شهرک مستقر است.

برچسب‌ها دانشجو اصفهان پارک علم و فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشجو اصفهان پارک علم و فناوری دانشجو اصفهان پارک علم و فناوری طرح دستیار فناوری پارک علم و فناوری شرکت های فناور پذیرفته شد دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۱۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، یک شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری با بومی سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام مؤثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

حمزه کازرونی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جز محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جز فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانو افزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جز آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

کد خبر 6097114 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • بالگردها در آسمان، پلیس روی زمین؛ حلقه فشار بر دانشگاه‌های آمریکا سخت‌تر می‌شود
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • برگزاری میز مشاوره حقوقی هفته سوم اردیبهشت از سوی پارک فناوری پردیس
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود