Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@07:40:33 GMT

نخستین پروانه الکترونیکی ساختمان در منطقه ۹ صادر شد

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۴۲۵۹۰

نخستین پروانه الکترونیکی ساختمان در منطقه ۹ صادر شد

مدیر منطقه ٩ شهرداری اصفهان از صدور نخستین پروانه الکترونیکی ساختمان در این منطقه از طریق سامانه «سرای ۱۰» خبر داد و گفت: کاهش زمان صدور پروانه ساختمانی، حذف امضاهای طلایی، غیرحضوری شدن فرایند صدور پروانه و شفافیت در هزینه‌های پرداختی از جمله اهداف طرح شهرسازی الکترونیک است.

سید سلمان قاضی‌عسگر با اشاره به روند صدور پروانه الکترونیکی ساختمان در منطقه ۹ شهرداری اصفهان، اظهار کرد: از طریق سامانه «سرای ۱۰» و در راستای تحقق سیاست‌های این دوره مدیریت شهری مبنی بر غیرحضوری شدن خدمات به شهروندان از ابتدای تیرماه اقدام به صدور پروانه الکترونیکی ساختمان کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در سامانه «سرای ۱۰»، همسان‌سازی ارتفاعات شهر اصفهان تا شش طبقه روی پیلوت اصلاح شده است تا شهروندان در صورت داشتن شرایط ارتفاع‌پذیری بتوانند نسبت به درخواست پروانه اقدام کنند.

مدیر منطقه ٩ شهرداری اصفهان با بیان اینکه شهروندان در سامانه «سرای ۱۰» اطلاعات ثبتی، مالکیتی و پلاک خود را ثبت و نسبت به نوبت بازدید پلاک بدون مراجعه به شهرداری اقدام می‌کنند، افزود: در ادامه مسیر، مأمور بازدید شهرداری نسبت به بازدید پلاک و درج اطلاعات شامل درج مساحت پلاک، عرض و طول گذربندی، مساحت پلاک شمالی، سند مالکیت و رعایت حقوق مجاوران اقدام و مشخص می‌کند که پلاک مورد نظر تا چه میزان قابلیت گرفتن ارتفاع و سقف را دارد.

وی با اشاره به صدور نخستین پروانه الکترونیکی ساختمان منطقه ۹ شهرداری در سامانه «سرای ۱۰» اضافه کرد: یکی از شهروندان منطقه با استفاده از سیستم «سرای ۱۰» اقدام به ثبت درخواست پروانه ساختمانی کرد و پس از تکمیل اطلاعات در سامانه و طی مراحل یاد شده، پروانه ساختمانی برای آن ساختمان به صورت غیرحضوری و در کمترین زمان ممکن صادر شد.

قاضی‌عسگر با بیان اینکه صدور پروانه ساختمانی به صورت الکترونیکی رضایت شهروندان و شهرداری را به همراه دارد، تصریح کرد: طرح شهرسازی الکترونیک از تیرماه سال جاری در اصفهان با شعار «در خانه پروانه بگیرید» اجرایی شده است.

وی ادامه داد: کاهش زمان صدور پروانه ساختمانی، حذف امضاهای طلایی، غیرحضوری شدن فرایند صدور پروانه و شفافیت در هزینه‌های پرداختی از جمله اهداف طرح شهرسازی الکترونیک است.

کد خبر 592771

منبع: ایمنا

کلیدواژه: صدور پروانه ساختمانی مدیر منطقه 9 شهرداری اصفهان شهرداری منطقه 9 اصفهان صدور الکترونیکی پروانه ساختمانی شهرداری اصفهان منطقه 9 شهرداری اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق پروانه الکترونیکی ساختمان پروانه ساختمانی صدور پروانه سرای ۱۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۲۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند

رئیس اتاق اصناف تهران از اجباری بودن دریافت کد یکتا واحدهای صنفی خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف تهران گفت: یکی از سیاست های دولت، خدمات الکترونیک است. یعنی یک سری خدمات نهادهای دولتی باید در بستر الکترونیکی انجام شود.

وی افزود: یک سری مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده و در ادامه نیز بحث الکترونیکی شدن روی داد که در دستور کار دولت است.

رئیس اتاق اصناف تهران بیان کرد: الکترونیکی کردن مجوزها نیازمند آن است که تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارایه می دهد باید کد یکتا را داشته باشند.

وی گفت: کد یکتا متصل به حساب بانکی افرادی می شود که فعالیت اقتصادی دارند. پیشتر افراد باید جسم مجوز را با خود می بردند و یا استعلامی از نهادهای زیربط انجام می شد تا اعتبار پروانه کسب بررسی می شد. با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا نیازی نیست که اشخاص حقیقی و حقوقی که دارای پروانه کسب هستند مجوز را با خود ببرند.

وی یادآورشد: مهمترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه ها دنبال می کنند آن است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند. سپس آنکه این مجوزها مورد تایید درگاه ملی مجوزها باشد.

رستگار اظهارکرد: با کد یکتایی که افراد دریافت می کنند هم افرادی که مجوز دارند و یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به روز رسانی خود را انجام می دهند.

وی گفت: تهران دارای 135 اتحادیه و نزدیک به 500 هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتما باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

رئیس اتاق اصناف تهران یادآورشد: یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه ها نیز این کد را ارایه می کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «شناسه یکتا» در استان سمنان اجباری شد/ اصناف اقدام کنند
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • نخستین پروانه بهره‌برداری شهرک دولتی صادر شد
  • نخستین پروانه بهره‌ برداری شهرک دولتی صادر شد
  • گلایه متقاضیان سرای خودرو از تاخیر در پلاک گذاری کامیونت‌ها
  • حفظ چنار ۸۰ ساله در پروژه احداث سرای محله باغ فردوس | ببینید چطور گوهر سبز در دل ساختمان ۵ طبقه زنده ماند
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه
  • نصب بیش از ۷۰ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۱۰ اصفهان
  • نخستین گواهینامه تایید نوع و تطابق تولید خودرو در قزوین صادر شد
  • جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی