Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مقام مسئول با اشاره به اینکه صنعت پتروشیمی در استفاده از خدمات دانش بنیان‌ها در کشور پیشتاز است گفت:اکنون با بیش از ۲۰ شرکت دانش بنیان همکاری می‌شود.

روح الله نصیری در گفت و گو با ایران اکونومیست با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۰ از سوی مقام معظم رهبری به نام «تولید؛ پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها» گفت: کمیته ساخت داخل در پتروشیمی شهید تندگویان در همان روزهای ابتدایی سال تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر این اساس، با رایزنی‌های انجام شده شرکت‌هایی که کار ساخت داخل انجام می‌دهند در سراسر کشور از جمله استان خوزستان شناسایی شدند.

معاون پشتیبانی پتروشیمی تندگویان اضافه کرد: با عقد قرارداد با شرکت‌های صاحب صلاحیت اقدام به سفارش و دریافت قطعاتی مانند قطعات این تروال تاور، انواع مکانیکال سیل، گیربکس‌های صنعتی و… کرد که به دلیل تحریم‌های ظالمانه از سوی کشورهای غربی در سال‌های اخیر قادر به تأمین از خارج از کشور نبود.

نصیری ادامه داد: این مجتمع در سال گذشته بالغ بر ۱۲ هزار میلیارد ریال از تجهیزات خود را داخلی‌سازی کرده که حدود ۹ هزار میلیارد ریال این قراردادها در سال گذشته نهایی و بقیه آنها در سال جاری تکمیل خواهند شد.

وی تصریح کرد: با پیشتازی در حمایت از تولید ملی، ضمن جلوگیری از خروج ارز از کشور، زمینه اشتغالزایی را برای متخصصان جوان کشور نیز فراهم شد.

این فعال صنعت پتروشیمی افزود: در سال گذشته در مجموع حدود ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال قرارداد ساخت داخل منعقد شد که این آمار نشان از افزایش حجم فعالیت‌های ساخت داخل در سال جاری دارد.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: پتروشیمی ، پتروشیمی تندگویان ، شرکت دانش بنیان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پتروشیمی پتروشیمی تندگویان شرکت دانش بنیان دانش بنیان ساخت داخل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۶۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح‌الله اعظمی ساردوئی درباره فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی، گفت: یکی از قوانین خوبی که مجلس یازدهم به تصویب رساند قانون جهش تولید دانش‌بنیان بود. از سه سال گذشته یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان روی پروژه کاهش مصرف آب و کشاورزی هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی، داده‌های هواشناسی، اطلاعات خاک مزرعه و نوع کشت فعالیت می‌کند.   نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امیدواریم طی سال‌های آینده در زمینه کشت گیاهان زراعی و درختان میوه توسط شرکت‌های دانش بنیان اتفاقات خوبی رخ دهد، ادامه داد: بیش از یک دهه است که در دنیا موضوع پایش سلامت باغات و مزارع آغاز شده و با استفاده از هوش مصنوعی و تصویر برداری هوایی مزارع را پایش می‌کنند.   وی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم توسعه استفاده از بازچرخانی آب و پساب در بخش صنعت و کشاورزی مصوب شده است و با توجه به قانون جهش تولید شرکت‌های دانش بنیان، این شرکت‌ها امیدوار شده و در این حوزه سرمایه گذاری کرده اند، عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی ریل گذاری خوبی را انجام داده و اثرات آن را در فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در تمامی بخش‌ها خصوصا بخش کشاورزی شاهد هستیم و اکنون دولت باید از شرکت‌ها حمایت کند و با آنها قرارداد ببندد.   اعظمی با بیان اینکه یکی از مشکلات وزارت جهاد کشاورزی پهنه بندی‌ها بوده تا بر اساس آن مشخص شود چه میزان از اراضی هر منطقه زیرکشت چه محصولی رفته است، گفت: درحال حاضر پهنه‌بندی‌ها توسط کارشناسان انجام می‌شود که علی رغم زمان‌بری به صورت کامل دقیق نیست، در این حوزه نیز شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از تصویربرداری هوایی ورود کرده‌اند.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش کشاورزی می‌توانیم طی سال‌های آینده خبر‌های خوشی را از بومی سازی تکنولوژی و خلاقیت توسط شرکت‌های دانش‌بنیان را شاهد باشیم.

دیگر خبرها

  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون‌چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان