Web Analytics Made Easy - Statcounter

پنجمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی به میزبانی قونیه در ترکیه برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری برنا؛ در حالی که کمتر از هفت روز دیگر به بازی های همبستگی کشورهای اسلامی زمان باقی مانده این روزها رشته های مختلف ورزشی در حال آماده سازی خود هستند تا بتوانند با بهترین میزان آمادگی در این رویداد بین المللی شرکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاروان ورزشی ایران قرار است با 279 ورزشکار شامل «110 زن» و «169 مرد» در این رویداد شرکت کند. این بازی ها بعد از یک سال تعویق به خاطر کرونا از 18 مردادماه به میزبانی قونیه ترکیه برگزار خواهد شد. نام کاروان ایران در این مسابقات "پیامبر اعظم" و شعار کاروان نیز "ایران سرفراز" خواهد بود.

با توجه به نزدیکی بازی های کشورهای اسلامی در گزارش زیر نگاهی به عملکرد کاروان ایران در چهار دوره اخیر این بازی ها و شرایط کاروان برای حضور در پنجمین دوره این رقابت ها خواهیم داشت.

بازی های کشورهای اسلامی با تصمیم سازمان کنفرانس اسلامی که شامل 57 کشور عضو است برای نخستین بار به میزبانی عربستان در سال 2005 آغاز به کار کرد. 6000 ورزشکار از 55 کشور در این دوره حضور داشتند. کاروان ایران در این بازی ها با 130 ورزشکار در 13 رشته دوومیدانی، شیرجه، شنا، واترپلو، تکواندو، کاراته، تنیس روی میز، گلبال، فوتبال، فوتسال معلولین، شمشیربازی، والیبال و بسکتبال حضور یافت که در پایان با کسب 10 طلا، 9 نقره، 11 برنز و مجموع 30 مدال در رده چهارم قرار گرفت.

دومین دوره بازی‌های کشورهای اسلامی که قرار بود به میزبانی ایران برگزار شود کنسل شد. تهران، اصفهان و مشهد سه استان میزبان این بازی ها بودند که ابتدا به دلیل شیوع آنفولانزای خوکی 6 ماه به تعویق افتاد و در نهایت بر اساس مذاکرات مسئولان با کشورهای شرکت کننده این رقابت‌ها رسما با میزبانی ایران لغو شد.

سومین دوره بازی های همبستگی کشورهای اسلامی در سال 2013 به میزبانی بالمبانگ اندونزی و با حضور 1769 ورزشکار از 44 کشور و در 13 رشته در حالی برگزار شد که کاروان ایران با 87 ورزشکار در این رویداد حاضر شد. کاروان ورزشی کشورمان در رشته های تکواندو، ووشو، کاراته، والیبال، تیروکمان و دوومیدانی نماینده داشت که در نهایت نیز با کسب 30 نشان طلا، 17 نقره و 12 برنز موفق شد عنوان نایب قهرمانی بازی ها را از آن خود کند.

باکوی آذربایجان چهارمین میزبان بازی های همبستگی اسلامی بود. این بازی ها سال 2017 برگزار شد و 3000 ورزشکار از 54 کشور در این بازی ها حضور یافتند. کاروان ایران با 161 ورزشکار راهی باکو شد، نمایندگان کشورمان در رشته‌های کشتی آزاد و فرنگی، زورخانه‌ای، بوکس، تنیس، دوومیدانی معلولان، دوومیدانی، جودو نابینایان، جودو، ژیمناستیک، کاراته، تیراندازی، وزنه‌برداری، ووشو، شنا و شیرجه و واترپلو، تنیس روی میز، تکواندو و والیبال حضور پیدا کردند. ایران در این دوره از بازی ها در مجموع با کسب 39 مدال طلا، 26 نقره و 33 برنز و با یک پله سقوط توانست در جایگاه سوم قرار بگیرد.

پنجمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی طی روزهای 17 تا 27 مرداد به میزبانی قونیه در ترکیه برگزار می شود. تکواندو، کاراته، جودو، والیبال، هندبال، بسکتبال، تنیس روی میز، شمشیربازی، تیراندازی با کمان، دوومیدانی، معلولان، دوچرخه سواری، ژیمناستیک، فوتبال، کشتی و وزنه برداری رشته‌های اعزامی به پنجمین دوره بازی ها خواهد بود. حضور 110 ورزشکار زن در کاروان اعزامی در این دوره از بازی ها موضوعی است که باید مورد توجه قرار بگیرد چرا که سهم بانوان اعزامی به این دوره از مسابقات بیشتر از هر زمان دیگری است.

از دیگر نکات جالب توجه در این دوره از بازی ها حضور تیم ملی جودو در دو بخش بانوان و آقایان آن هم بعد از سه سال دوری از میادین بین المللی است. تیم ملی جودو ایران که به دلیل تعلیق چند سالی از شرکت در مسابقات برون مرزی محروم بود قرار است با ترکیب 7 جودوکار در بخش مردان و 7 جودوکار در بخش بانوان در این رقابت ها حضور پیدا کند.

در پنجمین دوره بازی های کشورهای اسلامی کاروان ایران در سه رشته بسکتبال، والیبال و هندبال نیز برای نخستین بار در بخش زنان هم نماینده خواهند داشت. تیم فوتبال امید از جمله رشته هایی است که اخیرا از حضور در این  رقابت ها انصراف داد.

کاروان ورزشی ایران در مدت حضور خود در بازی های کشورهای اسلامی 187 مدال رنگارنگ «79 طلا، 52 نقره، 56 برنز» کسب کرده است. باید دید در بازی های 2021 قونیه چه نتایجی رقم خواهد خورد.

خبرنگار: فریبا جلیل خانی

انتهای پیام//

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بازی های کشورهای اسلامی بازی های همبستگی کشورهای اسلامی بازی های کشورهای اسلامی پنجمین دوره بازی ها کاروان ایران دوره بازی بازی ها رقابت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۷۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان انتظار 6 ساله قهرمانان پرورش‌اندام

به گزارش "ورزش سه"، فدراسیون بدنسازی و پرورش‌اندام یکی از فدراسیون‌هایی بود که در سال‌های اخیر مدال‌آورانش از لیست قهرمانانی که هر ساله به مراسم تجلیل با حضور رئیس جمهور دعوت می‌شدند، خارج شده بود.

کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان که در ماه‌های اخیر وعده داده بود آیین‌نامه پاداش قهرمانان اصلاح می‌شود، یکی از اقداماتش بازگرداندن نام قهرمانان این رشته به لیست تجلیلی‌ها بوده است.

فدراسیون بدنسازی اعلام کرده روز سه‌شنبه در مراسم تجلیل رئیس جمهور از قهرمانان 124 نماینده خواهد داشت که به همین بهانه و پایان انتظار 6 ساله قهرمانان این رشته با عبدالمهدی نصیرزاده رئیس فدراسیون بدنسازی گفت‌وگو کردیم. 

رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش‌اندام در این باره به "ورزش سه" گفت: "خوشحالم که این خبر را اعلام کنم 124 نفر از مدال‌آوران فدراسیون بدنسازی در سال 1402 روز سه‌شنبه در سالن اجلاس سران با حضور رئیس جمهور مورد تجلیل قرار می‌گیرند. در همین راستا جا دارد از ریاست محترم جمهور و وزیر ورزش و جوانان تشکر ویژه‌ای داشته باشم که خواسته جامعه بدنسازی و ورزش‌های قدرتی را شنیدند و بعد از 6 سال دوباره نام این قهرمانان در لیست تجلیل قرار گرفت. از سال 96 به بعد نام قهرمانان فدراسیون بدنسازی از لیست مدال‌آورانی که تجلیل می‌شدند، با تصمیمی غیرمنطقی خارج شده بودند و با این بهانه که فدراسیون ما در بازی‌های آسیایی و المپیک حضور ندارد، قهرمانان ما را دعوت نمی‌کردند."

وی افزود: "در سال‌های اخیر پیگیری‌های زیادی در این خصوص انجام دادیم. از دوران آقای سلطانی‌فر و همچنین سجادی این موضوع مطرح شد و متاسفانه پاسخی نگرفتیم، اما آقای کیومرث هاشمی و تیمشان صدای جامعه مظلوم پرورش‌اندام را شنیدند. ما همه محدودیت‌های مالی را می‌دانیم و به نظرم مبلغ جایزه‌ای که اهدا می‌شود، در درجه آخر قرار دارد. بیشتر از منفعت مالی برای قهرمانان ما حضور در این مراسم اهمیت دارد که در کنار سایر قهرمانان بتوانند مورد تقدیر قرار بگیرند."

نصیرزاده در پایان عنوان کرد: "وقتی امروز دعوتنامه را برای قهرمانان فدراسیون ارسال می‌کردیم، ذوق و انگیزه زیادی پیدا کردند و قطعا این موضوع می‌تواند به افتخارآفرینی آن‌ها در سال جدید هم کمک کند. من به نمایندگی از جامعه بدنسازی و ورزش‌های قدرتی از وزیر ورزش بابت این اتفاق خوشایند تشکر می‌کنم."

دیگر خبرها

  • دستاوردهای ایران، همرده با کشورهای پیشگام در حوزه‌ جنگ‌افزارسازی است
  • کاروان برزیل در المپیک پاریس کوچکترین خواهد شد؛ ۸ دوره افت متوالی!
  • دوره شیخ صدوق دوره انتقال از عصر حضور ائمه (ع) به دوره غیبت
  • وضعیت کاروان ایران برای پارالمپیک/ ۳۸ سهمیه و مسافران منتظر!
  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند
  • دوره شیخ صدوق دوره انتقال از عصر حضور ائمه(ع) به دوره غیبت
  • آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان
  • حضور ورزشکار خوزستانی در اردوی تیم ملی واترپلو
  • پایان انتظار 6 ساله قهرمانان پرورش‌اندام
  • صعود سراسری بازی دراز بازهم به تعویق افتاد