Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@17:04:17 GMT

فاضلاب شهری فریدونکنار یک گام تا کلنگ‌زنی

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۴۸۰۰۴

فاضلاب شهری فریدونکنار یک گام تا کلنگ‌زنی

به گزارش خبرنگار ایرنا، سال‌هاست اهالی شهر گردشگری و اقتصادی فریدونکنار از مشکل نبود فاضلاب شهری و مشکلات زیست محیطی رنج می‌برند و از ۱۰ سال قبل راه‌اندازی تصفیه خانه فاضلاب در دستور کار مسوولان اجرایی استان قرار گرفته بود که به دلیل فقدان اراده برای تامین زمین و جانمایی اجرا، این طرح در حد شعار و مسکوت باقی مانده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باتوجه به جمعیت حدود ۷۶ هزارنفری ساکن در این شهر و جوابگو نبودن زیرساخت‌ها برای جمع‌آوری فاضلاب در منطقه، بحث راه‌اندازی تصفیه‌خانه در سفر شهرستانی ۱۹ خرداد استاندار مازندران به فریدونکنار بار دیگر در دستور کار قرار گرفت و بعد از گذشت حدود ۵۲ روز از پایان این سفر، مدیرعامل شرکت آب و فاصلاب شهری مازندران از تخصیص زمین پنج هکتاری برای اجرای این طرح خبر می‌دهد تا بعد از یک دهه مطالبات به حق شهروندان دیار پرندگان مهاجر در گام جدید قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مازندران روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: در بودجه سال ۱۴۰۰ از محل ماده ۲۳، تصفیه خانه فاضلاب فریدونکنار دارای ردیف اعتباری شد و با پیگیری‌های استاندار مازندران در ماه‌های گذشته جذب زمین برای جانمایی احداث این طرح در دستور کار قرار گرفت.

بهزاد برارزاده تصریح کرد: ۱۷۵ کیلومتر طرح فاضلاب شهری فریدونکنار به زودی در دست اجرا قرار خواهد گرفت و برای تحقق این برنامه در زمان حاضر ۱۵ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.

وی با بیان این که، با تکمیل این طرح در کنار رفع مشکل فاضلاب جمعیت ۷۶ هزار نفری شهروندان فریدونکناری، دغدغه فاضلاب شهری شهروندان غرب بابلسر از بابلرود تا فریدونکنار با جمعیت تقریبی ۱۰۰ هزار نفر هم برطرف خواهد شد، گفت: طبق برآوردهای انجام شده برای تکمیل این طرح حدود ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران با اشاره به آغاز کلنگ‌زنی و اتمام طرح فاضلاب شهری فریدونکنار، ادامه داد: به زودی عملیات اجرایی خط انتقال فاضلاب آغاز و زمان تکمیل تمامی گام‌های این طرح در یک دوره زمانی پنج ساله پیش بینی شده است.

فریدونکنار یکی از شهرستان‌های ساحلی استان مازندران است که براساس آخرین سرشماری نفوس و مسکن ۸۰ هزار و ۱۵۴ نفر جمعیت دارد.

برچسب‌ها تصفیه خانه سید محمود حسینی پور نوری مدیریت پسماند مازندران آب و فاضلاب فریدونکنار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تصفیه خانه مدیریت پسماند تصفیه خانه مدیریت پسماند مازندران آب و فاضلاب فریدونکنار فاضلاب شهری تصفیه خانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۸۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذری جهرمی: بسازیم، کلنگ نباشیم!

به گزارش «تابناک»، محمدجواد آذری جهرمی در کانال تلگرامی خود با اشاره به هشدار برخی مسئولان برای مسدودسازی فعالیت دیوار و شیپور در صورت عدم همکاری برای مقابله با قیمت سازی‌ها نوشت:

برخی سوداگران با قیمت سازی جعلی در سکوهایی چون دیوار و شیپور، نسبت به ایجاد التهاب در بازار مسکن اقدام می کنند. این گزاره ای است که چند مدتی است در مصاحبه های متولیان سیاستگذاری مسکن و شهرسازی ایران به دفعات شنیده شده است.

آیا این گزاره صحت دارد؟ پاسخ احتمالا مثبت است اما با همان احتمال می شود گفت که این پدیده فراگیر نیست و بیشتر منطقه ای است.

اما راه حلی که سیاستگذار مسکن و شهرسازی ارائه میکند، عمدتا «کلنگی» است. بستن سکوها در صورت عدم همکاری، همکاری چیست؟ تخریب بازار به دست خود صاحبان سکو! یا فشار نابجا بر پلیس برای شناسایی عوامل سوداگری و دستگیری آنها و یافتن سلطان سوداگری مسکن!  و در نهایت افزایش اصطکاک مردم با حکومت.

در این شرایط تناقض آلود چه باید کرد؟

دخالت کلنگی سیاستگذار با شعار حمایت از مردم و تعطیلی سکو؟ خب صاحبان سکو و فعالان تجاری در آن، مگر از مردم نیستند؟

شاید راه حل نگاهی به نحوه مدیریت در سایر بازارها باشد. در بازارهای مالی، این پیشامدها با ایجاد و نمایش مفهوم «عمق بازار» در کنار قیمت پیشنهادی، کنترل می شود. عمق بازار به ترید کننده درک بهتری از میزان عرضه و تقاضا در بازار مربوطه را می‌دهد.

سیاستگذار سازنده، بجای تخریب کلنگی پلتفرم‌ها، با استفاده از داده های ناشناس شده سامانه معاملات مسکن، متوسط نرخ هر متر مربع مسکن معامله شده در هر کوچه و معبر را با استفاده از زیرساخت سامانه GNAF در وزارت ارتباطات، شفاف سازی میکند و با ترکیب این اطلاعات با قیمت سازی برخی سوداگران در این سکوها، آنها را افشا میکند و به خریداران یا مستاجران درباره ساختگی بودن قیمتها هشدار می دهد. البته مراقب است تا با دست کاری نکردن قیمتها توسط خودش، اعتماد مردم را هم از بین نبرد.

طبیعی است که سیاستگذاری سازنده، نیازمند کار و تلاش مضاعف است اما در سیاستگذاری کلنگی، همان مصاحبه و دستور دادن و تظاهر به حمایت از حقوق مردم کفایت میکند.

بسازیم، کلنگ نباشیم!

دیگر خبرها

  • مسافت اصفهان – دهاقان نزدیک‌تر می‌شود
  • رشد اقتصادی شهرها در گرو پتانسیل کارآفرینی
  • آغاز عملیات سمپاشی ١٠ هزار دریچه فاضلاب در نــیــشــابــور
  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • کلنگ زنی زمین فوتبال چمن مصنوعی روستای دیوا شهرستان بابل
  • کلنگ زنی شهرک مسکونی کارکنان دادگستری هرمزگان
  • آذری جهرمی: بسازیم، کلنگ نباشیم!
  • کلنگ‌زنی احداث هتل و تله‌کابین خوشاکو در روز افتتاح هتل ۲ ستاره در ارومیه
  • حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان
  • کلنگ احداث هتل و تله‌کابین خوشاکو ارومیه به زمین زده شد