Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشاورزی در آغاز آئین رونمایی از نقشه راه تأمین مالی زنجیره‌ای در بخش کشاورزی گفت: علی رغم آثار غذایی جنگ اوکراین برای دنیا در کشور با کمبود مواد غذایی مواجه نشدیم.

به گزارش ایران اکونومیست ساداتی نژاد وزیر کشاورزی در آغاز آئین رونمایی از نقشه راه تأمین مالی زنجیره‌ای در بخش کشاورزی که در بانک مرکزی برگزار شد گفت: برای تجاری کردن صنعت کشاورزی راهی بجز اجرای کشاورزی قراردادی نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه سرعت تغییر کاربری زمین کشاورزی در کشور اعجاب برانگیز است گفت: شروع سال زراعی از ۱۵ شهریور آغاز می‌شود و تا چند روز دیگر برداشت گندم تمام می‌شود.

وزیر کشاورزی اعلام کرد: اصلاح قیمت گندم و کاهش ۴۵ درصدی نرخ کود شیمیایی تأثیر بسزایی در رشد تولید گندم در سال جاری داشته است.

این مقام مسئول با تاکید براینکه در ایران فقط چغندر قند بر اساس کشاورزی قراردادی تولید می‌شود گفت: سرجمع این محصول نیز تنها یک درصد از کل صنعت کشاورزی است.

وزیر کشاورزی با اشاره به رشد قیمت کود پتاس و فسفات و سم، بر لزوم پوشش بیمه‌ای محصولات کشاورزی تاکید کرد و گفت: بین ۳۸ تا ۴۰ هزار میلیارد تومان نیاز به تأمین مالی جهت حمایت از کشاورزان و تسویه با آنها در زمان برداشت داریم که می‌بایست از طریق کشاورزی قراردادی تأمین مالی شود.

ساداتی نژاد تاکید کرد: به این ترتیب معیشت کشاورز نیز بر اساس حکمرانی خوب صنعت کشاورزی و با کمک بانک مرکزی و بانک‌ها حمایت خواهد شد.

این مقام مسئول با اشاره به جنگ روسیه واوکراین گفت: علی رغم آثار غذایی جنگ اوکراین برای دنیا اما با برنامه ریزی که در کشور انجام شد، با کمبود مواد غذایی مواجه نشدیم و به این ترتیب صفی را نیز شاهد نبودیم.

وزیر کشاورزی عنوان کرد: تأمین مالی از طریق کشاورزی قراردادی نقش حامی برای کشاورزان و دامداران خواهد داشت و باعث می‌شود سرمایه گذاران با قدرت به زنجیره تولید صنعت کشاورزی ورود کنند.

وی ابزار امیدواری کرد: بانک‌ها با دستگیری از کشاورزان و حمایت از آنها با مدل تأمین مالی کشاورزی قراردادی، رشد این صنعت را با وجود خشکسالی و اراضی آبی_دیمی کشور رقم خواهند زد.

این مقام مسئول با تاکید براینکه خرید تضمینی گندم سال گذشته ۴.۵ میلیون‌تن بود و امسال خرید گندم به ۷.۵ میلیون خواهد رسید گفت: قصد داریم خرید تضمینی گندم را تا ۹ میلیون تن برسانیم که برای رسیدن به این رقم نیاز به حمایت مالی بانک‌ها داریم.

 

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: بانک مرکزی ، کشاورزی ، کشت قراردادی ، سید جواد ساداتی نژاد

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بانک مرکزی کشاورزی کشت قراردادی سید جواد ساداتی نژاد کشاورزی قراردادی وزیر کشاورزی صنعت کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۹۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید در دیمزارها می‌تواند به امنیت غذایی کشور کمک ‌کند

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امر تغذیه گیاهان و عضو هیات علمی موسسه تحقیقات خاک و آب کشور گفت: اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها می‌تواند ما را در بحث تولید غلات به خوکفایی برساند، با توسعه این طرح می‌توان امیدوار بود که قسمت مهمی از غلات در آینده در دیمزارها تولید شوند کما اینکه جهش تولید در دیمزارها می تواند به امنیت غذایی کشور کمک کند.

احمد اخیانی هشتم اردیبهشت‌ماه در «همایش جهش تولید در دیمزارها و گرامیداشت روز جهانی گندم و نان» در روستای امام قیس بروجن اظهار کرد: سال گذشته جشنواره جهش در دیمزارها در کشور و با هدف پر کردن بخشی از خلا موجود در تولید محصول گندم در دیمزارها برگزار شد، البته باید پتانسیل عملکرد گندم در دیمزارهای کشور حدود ۲.۵ تن در هکتار باشد اما میانگین عملکرد کشور در چند سال اخیر کمتر از یک تن بوده است.

وی افزود: به دلیل خلا عملکرد بسیار بالا و در راستای استفاده از آب سبز و تولید پایدار در دیمزارها این طرح با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام برگزار و موفقیت‌های بسیار خوب و کم نظیری را ایجاد کرد، به طوری که سال گذشته با اجرای این طرح در سطح نزدیک به چهار میلیون هکتار، شاهد افزایش حدودا ۴۰ درصدی تولید در مجموع محصولات مختلف همچون غلات، حبوبات و علوفه وحتی موجب توسعه گیاهان دارویی بودیم، البته این امر پایداری تولید در دیمزارها را به شدت تقویت کرد و کیفیت گندم تولیدی سال گذشته به نسبت سنوات ماقبل افزایش یافت.

اخیانی گفت: این طرح در اکثر دیمزارهای کشور در حال انجام و سال آینده سال پایانی فاز اول آن است، که نزردیک به ۲۵۰ هزار بهره‌بردار در این طرح مشارکت می‌کنند، طرحی که در ۵۰ سال اخیر بی نظیر بوده و در امر مشارکت و همکاری در بعد همگانی و مباحث فنی منحصر بفرد است.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: پروژه‌های متعدد در راستای توسعه مکانیزاسیون، مباحث فنی و ... در این طرح در حال انجام است که قطعا با توجه به مشارکت و استقبال خوب بهره‌برداران ادامه می‌یابد و می‌تواند در بسیاری موارد مخصوصا تولید غلات ما را به خوکفایی برساند، البته تقریبا ۲۰ درصد از غلات از دیمزارها تولید می‌شده که با توسعه این طرح می‌توان امیدوار بود که قسمت مهمی از غلات در آینده در دیمزارها تولید شود و پایداری عملکرد بیشتری را نسبت به اراضی آبی که به شدت در حال تنش بوده داشته باشد، کما اینکه جهش تولید در دیمزارها می تواند به امنیت غذایی کشور کمک کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کار وزارت نیرو برای فرهنگ‌سازی مصرف برق به جایزه‌دادن کشید!
  • مذاکره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • مذاکره برای تأمین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • خبر مهم وزیر اقتصاد در حاشیه نشست بانک توسعه اسلامی
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی با حضور وزیر اقتصاد
  • جهش تولید در دیمزارها می‌تواند به امنیت غذایی کشور کمک ‌کند
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن