Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-04@05:57:35 GMT

چه مدت به مصرف مکمل ویتامین D ادامه دهیم؟

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۴۹۰۹۱

چه مدت به مصرف مکمل ویتامین D ادامه دهیم؟

آفتاب‌‌نیوز :

 با این حال مصرف روزانه غذاهای حاوی ویتامین D گذراندن زمان کافی در آفتاب و مصرف مکمل‌ها برخی از بهترین راه‌ها برای بهره‌گیری از فواید طبیعی ویتامین D محسوب می‌شود.

به نقل از هلث، ویتامین D ماده مغذی ضروری برای بدن انسان است و کمبود آن می‌تواند به مشکلات سلامتی کمک کند. کمبود ویتامین D بر تراکم استخوان تاثیر منفی می‌گذارد و ممکن است منجر به پوکی استخوان و شکستگی آن شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این محققان بر این باورند که کمبود این ماده ممکن است با بیماری‌های دیگری مانند فشار خون بالا، دیابت، سرطان و اختلالات خودایمنی نیز ارتباط داشته باشد اما برای تایید این موارد نیازمند تحقیقات بیشتری هستیم.

برخی از افراد که به اندازه کافی نور خورشید دریافت نمی‌کنند، ممکن است مکمل‌های روزانه مصرف کنند تا سطح ویتامین D خود را افزایش دهند. اگر در حال حاضر مکمل‌هایی برای افزایش میزان ویتامین D بدن مصرف می‌کنید، احتمالا در جستجوی این هستید که چقدر طول می‌کشد تا این کمبود جبران شود. خوشبختانه متخصصان پزشکی می‌توانند بینشی برای درک بهتر برای پاسخ این سوال ارائه دهند.

اگر با سطوح ناکافی ویتامین D مبارزه می‌کنید، در مورد علائم خود با پزشک صحبت کنید. اگر سطح این ویتامین در بدن شما به طور غیر عادی پایین باشد، ممکن است پزشک توصیه کند که مولتی‌ویتامین یا دوزهای بالاتر ویتامین D مصرف کنید. هنگامی که مصرف ویتامین D شروع می‌شود، افراد ممکن است متوجه بهبود علائم کمبود این ویتامین در بدن خود شوند که ممکن است شامل رفع خستگی، ضعف یا افسردگی باشد.

در مورد اینکه چقدر طول می‌کشد تا مکمل‌ها اثر کند، پاسخ ممکن است بر اساس فرد متفاوت باشد و بر اساس میزان کمبود این ویتامین دوره درمان بیشتر طول بکشد. به ازای هر ۴۰ IU مصرف شده، اعتقاد بر این است که سطح ویتامین D معمولا پس از چند هفته یک نانوگرم در میلی‌لیتر افزایش می‌یابد. با این حال کسانی که کمبود ویتامین D دارند، ممکن است ۲ تا سه ماه بعد متوجه افزایش قابل‌ توجهی در سطح ویتامین D خود نشوند.

مولی روپت، دکترای پزشکی پوکی استخوان از ایالات متحده، می‌گوید: بسیاری از کسانی که مکمل‌های ویتامین D بدون نسخه مصرف می‌کنند، می‌توانند طی سه تا چهار ماه متوجه بهبودی شوند. اگر با کمبود ویتامین D دست و پنجه نرم می‌کنید یا مشکوک به کمبود ویتامین D هستید، چک کردن سطح ویتامین D توسط پزشک هر ۲ تا سه ماه یک بار ضروری است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ویتامین d مکمل غذایی کمبود ویتامین D سطح ویتامین D

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۹۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین

به گزارش خبرآنلاین،نوشابه‌های رژیمی اغلب به عنوان محصولاتی به بازار عرضه می‌شوند که به مدیریت وزن کمک می‌کنند.

مهر در خبری نوشت:یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف زیاد نوشابه رژیمی ممکن است با افزایش شاخص توده بدنی، شروع بیماری استئاتوتیک کبدی مرتبط با اختلال متابولیک (MASLD) را افزایش دهد.

مطالعات قبلی نشان می‌دهد که مصرف نوشابه رژیمی با BMI و فشار خون بالاتر مرتبط است.

متخصصان سلامت موافقند که نوشابه‌های رژیمی ممکن است باعث افزایش وزن و بیماری کبد شود.

مصرف بیش از حد شیرین کننده‌های مصنوعی موجود در نوشابه‌های رژیمی نیز ممکن است خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد.

بیماری استئاتوتیک کبدی مرتبط با اختلال متابولیک (MASLD) یکی از شایع‌ترین بیماری‌های کبدی است. برآوردهای فعلی نشان می‌دهد که MASLD تا ۴۶٪ از جمعیت جهان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

MASLD قبلاً بیماری کبد چرب غیر الکلی نامیده می‌شد که در ژوئن ۲۰۲۳ نامش تغییر یافت.

این بیماری که با تجمع بیش از حد چربی در کبد مشخص می‌شود، هیچ علامت اولیه ای ندارد. این بیماری می‌تواند به استئاتوهپاتیت مرتبط با اختلال متابولیک (MASH) تبدیل شود، یک بیماری جدی‌تر که می‌تواند منجر به زخم‌های کبدی و سیروز شود.

در حال حاضر هیچ دارویی برای درمان این نوع بیماری کبدی تأیید نشده است. پزشکان ورزش و تغییرات رژیم غذایی را برای کمک به کاهش چربی بدن در پیشگیری یا معکوس کردن MASLD توصیه می‌کنند.

متخصصان سلامت معتقدند مصرف نوشابه ممکن است با ایجاد مقاومت به انسولین و التهاب در کبد، خطر MASLD را افزایش دهد.

تحقیقات اخیر همچنان مصرف زیاد شیرین کننده‌های مصنوعی را با افزایش خطر چاقی، دیابت نوع ۲ و سایر نشانگرهای سندرم متابولیک مرتبط می‌کند.

تحقیقات قبلی نشان داده است که شیرین کننده‌های مصنوعی ممکن است مقاومت به انسولین و عدم تحمل گلوکز را با مختل کردن میکروبیوم های روده افزایش دهند. هر دو واکنش ارتباط نزدیکی با ابتلاء به MASLD دارند.

محققان معتقدند شیرین کننده‌های مصنوعی ممکن است از طریق محور روده-مغز بر کبد تأثیر بگذارند. محور روده-مغز شامل ارتباط دو طرفه بین دستگاه گوارش و سیستم عصبی مرکزی است. شیرین کننده‌های مصنوعی در نوشابه‌های رژیمی می‌توانند بر ترکیب میکروبی روده تأثیر بگذارند که به نوبه خود می‌تواند بر این محور تأثیر بگذارد. این شرایط می‌تواند بر فرآیندهای متابولیک تأثیر گذاشته و به طور بالقوه به بروز مشکلات مرتبط با کبد منجر شود.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901755

دیگر خبرها

  • ۷ موردی که همین الان باید از شرشان خلاص شوید! پشیمان نمی‌شوید!
  • کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود
  • بهترین زمان استفاده از ویتامین‌ها چه ساعتی است؟
  • سبزی‌های بی‌نظیر برای کنترل قند خون
  • عوارض مصرف زیاد پنیر
  • خواص تخم کتان و دانه کتان برای لاغری و درمان بیماری ها
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • این ویتامین‌هادر کاهش یبوست موثر هستند
  • به چه نانی نان کامل می‌گویند؟/ تاثیر نان‌های کامل در لاغری
  • ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین