Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-28@19:31:17 GMT

متخصص مغز و اعصاب کودکان چه ویژگی‌هایی دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۴۹۴۵۳

متخصص مغز و اعصاب کودکان چه ویژگی‌هایی دارد؟

متخصص مغز و اعصاب کودکان چه ویژگی هایی دارد ؟ انتخاب پزشک متبحر و حاذق همیشه یکی از دغدغه‌های والدین است. ازاین‌رو همیشه در پی یافتن پزشک قابل اعتماد هستند.

درگذشته‌ای نه‌چندان دور انسان‌ها در ارتباط با مغز و عصب‌های آن شناخت آن‌چنانی نداشتند. این عدم شناخت باعث می‌شد که بیمارانی که به بیماری‌های مغز و اعصاب مبتلا شده‌اند بدون اینکه تحت درمان کارآمد قرار گیرند با این بیماری مدارا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان اولین عمل‌های مربوط به مغز را مربوط به خاورمیانه (بین محققین برای اولین عمل که مربوط به ایران باستان یا مصر باستان است شک دارند) بوده است. این عمل‌ها عموماً کارآمد نبوده و بعد از چند روز بیمار از دنیا می‌رفته است. خوشبختانه پیشرفت علم باعث شناخت بیشتر پزشکان از بافت مغز و اعصاب آن شده است. یکی از تخصص‌های پزشکی این روزها متخصص مغز و اعصاب کودکان است. در ادامه با ما همراه باشید که به سؤال "متخصص مغز و اعصاب کودکان خوب چه ویژگی هایی دارد " پاسخ دهیم.

متخصص مغز و اعصاب کودکان خوب چه ویژگی هایی دارد

انتخاب پزشک متبحر و حاذق همیشه یکی از دغدغه‌های والدین است. ازاین‌رو همیشه در پی یافتن  پزشک هستند. برای پاسخ به سؤال متخصص مغز و اعصاب کودکان خوب چه ویژگی هایی دارد  ابتدا بهتر است اطلاعاتی در مورد رشته تحصیلی مغز و اعصاب داشته باشید. با این شناخت می‌توانید با توجه به علائم فرزند پزشک متبحر را انتخاب کنید.

کلینیک مغز و اعصاب طبیب واقع در منطقه سعادت آباد با کادری مجرب در خدمت شما بیماران گرامی میباشد

 

معرفی رشته تحصیلی مغز و اعصاب

متخصص مغز و اعصاب شاخه‌ای از علم پزشکی است که در آن روش‌های درمانی و شناخت اختلالات سیستم عصبی موردمطالعه قرار می‌گیرد. همان‌طور که گفته شد سیستم عصبی سیستمی پیچیده‌ای است که فعالیت‌های بدن و متابولیسم آن را تنظیم و با یکدیگر هماهنگ می‌کند. این سیستم در حالت کلی به دو بخش تقسیم‌بندی می‌شود.

سیستم عصبی مرکزی: این بخش شامل بافت مغز و نخاع است. سیستم عصبی محیطی: این بخش به‌عنوان تمام ورودی‌های مغز و نخاع به‌حساب می‌آید که شامل چشم گوش پوست و در حالت کلی گیرنده‌های عصبی است.

پزشکان بعد از 7 سال تحصیل در دوره پزشکی عمومی می‌توانند در آزمون تخصص شرکت کرده و رشته تخصص مغز و اعصاب را برای ادامه تحصیل ادامه دهند.

انواع بیماری‌های سیستم عصبی

پزشکان متخصص مغز و اعصاب در طول دوره تحصیل خود می‌آموزند که تمام عواملی که باعث اختلال عملکردی بر مغز و نخاع و اعصاب است را مورد ارزیابی قرار داده و عامل اصلی را پیدا کنند.

لازم است بدانید عواملی که باعث اختلال در عملکرد سیستم عصبی افراد می‌شود سه گروه کلی دارد. این سه گروه به شرح زیر است:

پزشک معالج روان‌پزشکان یا متخصصان اعصاب و روان: حالت اول بیماری‌هایی که باعث اختلال در سیستم عصبی می‌شود نشانه‌هایی دارد که بیشتر آن‌ها در خلق‌وخوی افراد قابل‌مشاهده است. این بیماری‌ها غالباً شخصیت روانی فرد را تحت تأثیر قرار می‌دهد. به‌طور مثال افسردگی و اختلالات شخصیتی در این گروه از بیماری‌ها قرار می‌گیرد. پزشک معالج متخصصین داخلی مغز و اعصاب: حالت دوم شامل بیماری‌هایی است که اخلال به وجود آمده در سیستم عصبی با عمل جراحی قابل‌درمان نیست؛ بلکه برای کنترل یا درمان آن باید از روش‌های دارویی استفاده شود. به‌طور مثال بیماری‌های ام‌اس، پارکینسون و برخی از سکته‌های مغزی و استفاده از نوار مغز و نوار عصب عضله در این گروه قرار دارند. 

 

پزشک معالج جراحان مغز و اعصاب: گروه سوم از اختلالات به وجود آمده در سیستم عصبی بیماری‌های اطلاق می‌شود که برای درمان به روش جراحی به آن‌ها توصیه خواهد شد. این گروه از بیماری‌ها یا تنها روش آن‌ها جراحی است یا یکی از بهترین روش‌ها به‌حساب می‌آید. به‌طور مثال تومورهای مغزی صدمات نخاعی و دیسک گردن و کمر در این گروه قرار دارند.

تو به اینجا متوجه شدید که برای پاسخ به سؤال " متخصص مغز و اعصاب کودکان تهران کیست" باید علائم ظاهری بیماری را بشناسید؛ چراکه اخلال در سیستم عصبی به سه گروه تقسیم‌بندی می‌شود.

ویژگی‌های متخصص مغز و اعصاب کودکان تهران

فارغ از داشتن توانایی و مهارت پزشکی به نظر شما متخصص مغز و اعصاب مناسب کیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟ در ادامه به بیان ویژگی‌هایی می‌پردازیم که شما را برای انتخاب پزشک معالج ماهر یاری خواهد کرد.

پزشک باید عاشق کودکان باشد

توجه داشته باشید که مشکلات مغزی کودکان به صورتی است که آن‌ها اغلب توانایی بیان آن را ندارند. حتی علائم و نشانه‌ها را نیز نمی‌توانند بگویند بلکه این علائم را والدین به‌جای کودک بیان می‌کنند. درصورتی‌که بیماری کودک با درد همراه باشید آن‌ها را با شرایطی مابین گریه و ناراحتی زیاد نزد دکتر می‌برند. تمامی موارد گفته‌شده به دلیل این است که باید بدانید درصورتی‌که پزشک علاقه قلبی به کودکان و سلامت آن‌ها نداشته باشد امکان موفقیت در رشته مغز و اعصاب کودکان را نخواهد داشت.

 

والدین نگران را درک کند

سلامت کودکان یکی از نگرانی‌های همیشگی والدین به‌حساب می‌آید. درصورتی‌که آن‌ها هرگونه اخلال در سلامتی فرزند خود را مشاهده کنند به‌سرعت دچار تشویش شده و نگران خواهند شد. پزشکان ماهر در مواجه با والدین بیمار خونسردی خود را حفظ کرده و با آرامش به‌تمامی علائم گفته‌شده از جانب والدین گوش می‌دهد که بتواند بهترین شناخت را از بیماری به دست آورد. علاوه‌بر آن پزشک ماهر می‌داند پرخاش یا بازخواست والدین درزمانی که آن‌ها در تشویش بالا به سر می‌برند نمی‌تواند راهگشا باشد به همین دلیل آن‌ها را با آرامش در مسیری که بتواند به بهترین شکل در درمان کودک مؤثر واقع شود قرار می‌دهد.

پزشکان مغز و اعصاب ماهر اغلب صبور هستند

درست است که تا به اینجا تمامی ویژگی‌هایی که برای پزشکی مغز و اعصاب ماهر بیان کردیم همگی ویژگی‌های اخلاقی بودند، اما دسترسی به شناختی کافی از بیماری و عوامل ایجادکننده آن نیازمند خصوصیات اخلاقی است که پزشک می‌تواند درگذر سال‌ها و کسب تجربه به دست آورد. حال متخصص مغز و اعصاب کودکان خوب چه ویژگی هایی دارد و چه ویژگی‌های دیگری می‌تواند داشته باشد؟

متخصص مغز و اعصاب کودکان باید صبور باشد. شناخت بیماری‌های مغز و اعصاب در مرحله معاینه بالینی نیازمند صبر و حوصله است. والدین بیمار دائم در حال ابراز نگرانی هستند و کودک نیز به‌دلیل درد احتمالی یا علائم دیگری که دارد ممکن است بی‌قراری کند. پس صبر و حوصله تنها عامل راهگشا برای شناخت بیماری و تجویز آزمایش‌های بیشتر در مرحله معاینه بالینی خواهد بود.

 

اطلاع داشتن از دانش روز دنیا

همان‌طور که میدانید علم در دنیا به‌صورت روزانه در حال پیشرفت است. روزانه مقاله‌های مختلف معتبری در حوزه پزشکی منتشر می‌شود. این مقاله‌ها می‌تواند دید کلی و جدیدی برای علل به وجود آورنده یک بیماری خاص یا روش‌های درمان آن را ارائه کند. درصورتی‌که پزشک مایل به دریافت اطلاعات جدید باشد به‌راحتی می‌تواند از این مقاله‌های معتبر استفاده کند.

اما به نظر ما پیگیری مداوم و به‌روز نگه داشتم اطلاعات یکی از مهم‌ترین ویژگی‌هایی است که شما را برای انتخاب پزشک ماهر یاری می‌دهد. این ویژگی مهم زمانی اهمیت خود را نشان می‌دهد که مثلاً تابه‌حال داروی خاصی برای درمان بیماری پیدا نشده است. ناگهان در مقاله‌ای اثربخشی داروی تولیدی را موردمطالعه قرار می‌دهد و آن دارو می‌تواند بیماری خاص را درمان یا کنترل کند.

دوره‌های آموزشی و دوری رزیدنتی نیز مهم است

داشتن تجربه یکی از مهم‌ترین مواردی است که نقش مؤثری در مهارت پزشک خواهد داشت. شرکت در دوره‌های متعدد و بهره‌مندی از دوره‌های رزیدنتی در حضور اساتید برتر این رشته نیز جز گام‌های اولیه کسب تجربه در رشته پزشکی به‌حساب می‌آید. به خاطر داشته باشید که تحصیلات عالیه می‌تواند ویژگی مهمی‌برای انتخاب پزشک ماهر باشد.

پس تا به اینجا به این نتیجه رسیدیم که در حالت کلی متخصص مغز و اعصاب کودکان به 4 مهارت کلی نیاز دارد که این مهارت‌ها به شرح زیر است:

مهارت‌های تشخیصی مهارت‌های ارتباطی مهارت‌های تحقیقی مهارت‌های حافظه‌ای: این مورد برای به خاطر نگه‌داشتن شرایط بیمار و علاوه بر آن به خاطر سپردن تمامی دروسی است که در زمان تحصیل فراگرفته است

جمع‌بندی

این روزها با توجه به پیشرفت روزانه علم و تکنولوژی اغلب علوم دستخوش تغییر و پیشرفت شده‌اند. یکی از علومی که با پیشرفت علم پیشرفت چشم‌گیری داشته است علم پزشکی است. علوم پزشکی تمامی حوزه سلامتی و تندرستی افراد در تمامی سنین شامل می‌شود. بیماری‌های کودکان همیشه نگرانی والدین را به همراه دارد. ازآنجایی‌که کودکان از شناخت کافی نسبت به عوامل خطرآفرین و بیماری‌زا بهره‌مند نیستند بیشتر در معرض خطر و بیماری قرار دارد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: محرم امامزاده داوود سامانه بارشی مونسون عادل آذر شب های محرم پزشک متخصص متخصص کودکان مغز و اعصاب سیستم عصبی محرم امامزاده داوود سامانه بارشی مونسون عادل آذر شب های محرم حساب می آید سیستم عصبی انتخاب پزشک پزشک معالج بیماری ها مهارت ها روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۹۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟

سید صاحب حسینی‌نژاد با اشاره به تمایل به انجام عمل‌های زیبایی از جمله پیکرتراشی اظهار کرد: در حال حاضر عمل‌های زیبایی به ویژه پیکرتراشی در سطح جامعه بسیار فراگیر شده است در حالی که باید توجه شود این جراحی‌ها، عمل‌های درمانی هستند؛ همان طور که افراد برای بسیاری از بیماری‌ها مانند بیماری قلبی و گوارشی به پزشک مراجعه می‌کنند باید برای انجام عمل‌های زیبایی نیز به پزشک مربوطه مراجعه کنند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در مدت آموزش جراحی پلاستیک و زیبایی به جراحان فوق تخصص، آموزش‌هایی ارائه می‌شود تا بسیاری از مراجعه‌کنندگان را از انجام عمل‌ها منصرف کنند. یادمان باشد که فرد برای انجام عمل زیبایی به ویژه پیکرتراشی باید از هر نظر در سلامت کامل عمومی باشد. به هیچ عنوان نباید دیابت داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید دیابت کنترل شده باشد. همچنین فرد نباید بیماری تیروئید داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید کنترل شده باشد.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی بیان کرد: زمانی که فردی به یک پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی مراجعه می‌کند باید ارزیابی‌های قبل از عمل برای وی انجام شود؛ به طور مثال، فاکتور‌های خون، دیابت، تیروئید، کبد و کلیه بررسی شود و فرد باید از هر نظر در سلامت کامل باشد یا بیماری وی تحت کنترل باشد.

حسینی‌نژاد عنوان کرد: پیکرتراشی شامل آبدومینوپلاستی، لیپوساکشن و لیپوماتیک است. لیپوماتیک‌ها، جراحی‌هایی هستند که تنها تجمع موضعی و کوچک چربی در سطح بدن را برطرف می‌کنند، اما لیپوساکشن بسیار فراگیرتر است و چربی‌های قسمت‌های مختلف بدن را تخلیه می‌کند.

وی افزود: آبدومینوپلاستی نیز یک عمل جراحی است که بر لیپوساکشن افزوده می‌شود. در این جراحی، شاخص توده بدنی برای شروع عمل‌های پیکرتراشی بسیار مهم است و فردی که تحت این جراحی قرار می‌گیرد باید شاخص توده بدنی مناسبی داشته باشد و دچار چاقی‌های مفرط نباشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه عمل‌های جراحی پلاستیک برای کاهش وزن نیستند، گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

وی افزود: تاکید می‌شود کسانی که عمل‌های زیبایی انجام می‌دهند خود را به عنوان بیمار فرض کنند بنابراین بیمار حتما باید به پزشک مراجعه کند و به جز پزشکان دوره‌دیده جراحی پلاستیک که در عمل‌های سخت تبحر دارند، نباید به فرد دیگری مراجعه کرد.

حسینی‌نژاد گفت: جراحی‌های پیکرتراشی با عارضه و مرگ و میر همراه هستند. اگر فردی از نظر سلامت عمومی و ایمنی در شرایط مناسب و ایده‌آل نباشد شانس آسیب، عارضه و مرگ و میر برای وی وجود دارد بنابراین تاکید می‌شود برای انجام جراحی به متخصص جراحی پلاستیک مراجعه شود تا همه جنبه‌های عمومی بررسی و سنجیده شود.

وی افزود: کار‌های زیبایی باید توسط پزشک متخصص زیبایی انجام شود و کلینیک‌های زیبایی یا کسانی که در این خصوص فعالیت دارند، صلاحیت انجام این کار را ندارند. این عمل‌ها توام با عارضه و مرگ و میر هستند و فرد باید در شرایط بسیار مناسب جراحی شود.

دیگر خبرها

  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است
  • ابلاغ تعرفه‌های جدید پزشکی
  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • خودکشی یک پزشک دیگر؟ / جزئیات درگذشت یک پزشک زنِ متخصص روماتولوژی
  • خودکشی یک پزشک دیگر؟/ جزئیات بیشتر از درگذشت متخصص بیمارستان شریعتی
  • خودکشی یک پزشک دیگر؟/ جزئیاتی بیشتر از درگذشت متخصص بیمارستان شریعتی