Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات اجرایی کمیته ملی المپیک گفت: هیات اجرایی به من اعتماد کرد و من را به عنوان خبره ورزشی انتخاب کرد و به سابقه من هم توجه کنید.

به گزارش ایسنا،  مجید کیهانی در مورد اینکه انتخاب او به عنوان خبره ورزشی انتخابات کمیته ملی المپیک با انتقادات همراه بود، بیان کرد:
بحث انتخاب کارشناسان خبره بحثی است که سلیقه های مختلفی در مورد آن وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دوره ها اخیر آیین نامه ای نداشتیم و سلیقه ای انجام می شد اما برای این دوره، آیین نامه را ملاک عمل قرار دادیم.  طیف وسیعی از زحمت‌کشان ورزش می توانند به عنوان کارشناس خبره انتخاب شوند. آقای صالحی امیری در روز جلسه هیات اجرایی در کنار ۱۰ نفر دیگر من را معرفی و هیات اجرایی به من اعتماد کرد. از همه بزرگان ورزش که شایستگی را داشتند انتخاب شوند، عذرخواهی می کنم. اگر انتقادی هست، حق افراد است چراکه بیش از یک صد نفر قابلیت این را دارند که کارشناس خبره باشند.

کیهانی در مورد اینکه کارشناس خبره باید در امور بازی‌های المپیک دوومیدانی باشد، تصریح کرد: ببینید در سبقه من چه اطلاعاتی دارید؟ بیش از ۱۵ سال کارشناس و خبرنگار مهم ترین رشته المپیک یعنی دوومیدانی بودم. مسائل ورزشی را رصد کردم.

او در مورد اینکه کارشناس به معنی خبرنگار بودن نیست، گفت: من رییس فدراسیون دوومیدانی بودم و به عنوان سرپرست دوومیدانی در المپیک ریو حضور داشتم در جریان امور همه رشته ها بودم. در بازی های آسیایی جاکارتا یکی از  موفق‌ترین فدراسیون ها بودم. انتخاب کارشناس خبره سلیقه ای بود اما آیین نامه تدوین شد مطابق با آن نفرات را انتخاب کردند.

او در مورد که این آیین‌نامه باز هم به نفع اعضای هیات اجرایی کمیته ملی المپیک شد، تصریح کرد: در گذشته آیین نامه ای برای انتخاب کارشناسان خبره نبود. این دوره آیین نامه را تدوین و تصویب کردیم. چون آیین نامه برای اولین بار تدوین تصویب شد، انتقاداتی می شود. اگر تنها می گفت فقط هیات اجرایی باشد حق با شما بود اما  کلیه روسای فدراسیون های المپیکی از بدو تاسیس، معاونان وزیر ورزش و وزاری وزش و روسا و دبیران کل و هیات اجرایی ادوار مختلف می‌توانستند خبره باشند.

وی در مورد اینکه اما در نهایت طبق پیش‌بینی‌ها اعضای هیات اجرایی به عنوان کارشناس خبره انتخاب شدند، گفت: خواهش می کنم به سوابق من توجه کند. هیات اجرای رکن تصمیم گیری در کمیته ملی المپیک است و هیات اجرایی تصمیم می گیرد. من که خودم را معرفی نکردم.

کیهانی در مورد اینکه آیا خودش در زمان رای‌گیری برای انتخاب کارشناس خبره خودش رای داده است، گفت: حالا آن بماند. به هر حال هیات اجرایی در انتخاب کارشناسان خبره به رای داده است. در دوره پیش هم محمود مشحون علی کفاشیان که عضو هیئت اجرایی بودند به عنوان کارشناس خبره انتخاب شدند.

او در در پاسخ به این پرسش که مشحون و کفاشیان کاندیدا نشدند و قرار است او کاندیدا شود یا خیر؟ تصریح کرد:  من عضو مجمع هستم کسی نمی‌تواند حق را کاندیداتوری را از من بگیرد اما هنوز هیچ تصمیم نگرفته ام.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مجید کیهانی کمیته ملی المپیک انتخاب کارشناس هیات اجرایی کارشناس خبره آیین نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۲۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد/ تدوین دستورالعمل نظارت بر آفرودسواری

آیین‌نامه طبیعتگردی که توسط هیات وزیران مصوب شده بود، ابلاغ شد و در این آیین نامه نسبت به تشکیل کارگروه ملی و تدوین دستورالعمل ساماندهی و نظارت بر آفرودسواری در عرصه طبیعی تاکید شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، «آیین نامه طبیعت گردی» طی نامه شماره ۱۵۴۸۷ توسط هیأت وزیران مصوب و با دستور معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد. پیش از این نیز عزت الله ضرغامی در جمع خبرنگاران از تصویب آئین نامه طبیعت گردی نیز خبر داده بود.

در این آئین نامه آمده:

هیأت وزیران در جلسه روز ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۳ به پیشنهاد مشترک وزارت میراث فرهنگی، جهاد کشاورزی و سازمان حفاظت محیط زیست و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی آئین طبیعت گردی را به شرح زیر تصویب کرد:

در ماده یک این آئین نامه پس از تعریف هر کدام از اصطلاحات، دامنه شمول این آئین نامه را مناطق و محدوده‌های طبیعی خاص اعلام کرده است و نوشته که به منظور مدیریت کلان، برنامه ریزی و هماهنگی در زمینه توسعه طبیعت گردی در مناطق خاص، تشویق و ترویج طبیعت گردی و تسهیل و هدایت فعالیت‌ها و امور مندرج در این آئین نامه کارگروه ملی طبیعت گردی مرکب از نمایندگان هر یک از دستگاه‌ها به اضافه یک متخصص طبیعت گردی، دستیار وزیر میراث فرهنگی در امر مردمی سازی و نماینده دستگاه‌ها و معاونت‌های تخصصی مرتبط حسب موضوع مورد بررسی در کارگروه است.

همچنین دستگاه‌های عضو کارگروه ملی مکلف هستند نسبت به پیش بینی پست‌های سازمانی در ساختار اداری خود که مرتبط با طبیعت گردی در سطوح ستادی و استانی است با استفاده از ظرفیت‌های موجود و بدون توسعه تشکیلات یا ساختار جدید و با همکاری سازمان اداری و استخدامی کشور در چهارچوب قوانین و مقررات مربوط اقدام کنند.

وظایف این کارگروه ملی در زمینه فعالیت‌ها و طرح‌های مرتبط با مناطق و محدوده‌های طبیعی خاص در چهارچوب قوانین و مقررات به شرح زیر است:

تدوین سیاست‌های اجرایی، دستورالعمل‌های اجرایی و تخصصی و ساز و کار‌های نظارتی با مشارکت دستگاه‌های ذی ربط، تصویب و نظارت بر اجرای طرح‌های طبیعت گردی با رعایت ضوابط و عرصه و حریم میراث طبیعی و تاریخی و فرهنگی ثبت شده

حمایت و پشتیبانی از طرح‌های توانمندسازی جوامع محلی در راستای توسعه طبیعت گردی

حمایت از طراحی و معرفی محصولات، مناطق و مسیر‌های جدید و مستعد طبیعت گردی در کشور و معرفی آن‌ها در سطح ملی و بین المللی

معرفی و برندسازی تولیدات و محصولات محلی در سطح اثرگذاری طرح‌های طبیعت گردی

تهیه پیوست‌های فرهنگی موردنیاز طرح طبیعت گردی و تدوین دستورالعمل‌های لازم برای ساماندهی و نظارت بر گشت‌های طبیعت گردی.

بسترسازی و تسهیل شرایط حضور خانواده‌ها در طبیعت و ترویج سفر‌های خانواده محور، برنامه ریزی برای ایجاد بستر‌های لازم برای هوشمندسازی فرایند‌ها و استفاده از ابزار رقومی در توسعه طبیعت گردی

برنامه ریزی در زمینه ساز و کار‌های حفاظتی نظارتی و اجرایی ظرفیت برد گردشگری در مقصد‌ها و مناطق مستعد طبیعت گردی

تدوین دستورالعمل ساماندهی و نظارت بر بیراهه نوردی (آفرودسواری) در عرصه طبیعی کشور

همچنین در این آئین نامه آمده:

دستگاه‌های عضو کارگروه می‌بایست ضوابط مرتبط با طرح‌های طبیعت گردی در مناطق تحت مدیریت خود را در کارگروه اعلام کنند. در بخش دیگری از این آئین نامه اعلام شده که اجرای طرح‌های طبیعت گردی در اراضی ملی واقع در مناطق چهارگانه و تالاب‌های تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست توسط اشخاص حقیقی یا حقوقی با اولویت جوامع محلی و رعایت قوانین و مقرات طبق طرحی که به تصویب نهایی کارگروه ملی می‌رسد، انجام می‌شود.

این آئین نامه در ۱۲ ماده تصویب شده است و وزارت میراث فرهنگی مکلف شده که در مدت سه ماه از تاریخ ابلاغ، با همکاری دستگاه‌های عضو کارگروه ملی، شرح خدمات طح‌های طبیعت گردی را تهیه و ابلاغ کند.

دیگر خبرها

  • گیر واردات خودرو‌های کارکرده کجاست؟
  • گیر واردات خودروهای کارکرده کجاست؟
  • جبلی: آیین نامه حق پخش در حال تدوین است/ بابت تصاویر بد برخی مسابقات فوتبال عذرخواهی می کنم+ فیلم
  • آیین نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند
  • آیین‌نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند
  • آیین نامه داوری ایران قدیمی و با اشکال است
  • آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد
  • تشریح مصوبات جلسه هیئت وزیران از زبان سخنگوی دولت
  • آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد/ تدوین دستورالعمل نظارت بر آفرودسواری
  • تصویب نخستین آیین‌نامه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش پس از ۱۲ سال