Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-29@04:10:15 GMT

زنگ خطر را جدی بگیریم

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۵۲۲۴۳

زنگ خطر را جدی بگیریم

مسابقات کشتی فرنگی و آزاد نوجوانان جهان در سال ۲۰۲۲ در رم به پایان رسید.

روزنامه ایران:  این اولین مسابقه جهانی سال ۲۰۲۲ بود که در غیاب روس‌های محروم برگزار شد و تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان از این فرصت استفاده کرده و قهرمان جهان شد اما تیم آزاد نوجوانان ایران باز هم نتوانست روی سکو برود. در دوره قبلی این رویداد که به میزبانی بوداپست مجارستان برگزار شد و هر دو تیم در جایگاه پنجمی ایستادند، در پایان محمد طلایی جای خود را به مجید ترکان داد و محسن سوریان نیز جای مسعود ‌هاشم‌زاده سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان را گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال اینکه تیم ملی کشتی فرنگی با هدایت محسن سوریان به رم رفت و توسط علی احمدی وف(۴۸ کیلوگرم) به مدال طلا، محمد غلامی (۵۱ کیلوگرم) و اهورا بویری (۶۵ کیلوگرم) به مدال نقره، پیام احمدی (۴۵ کیلوگرم)، سیدرضا آذرشب (۸۰ کیلوگرم)، حمیدرضا کشتکار (۹۲ کیلوگرم) و محمد جهانگیری (۱۱۰ کیلوگرم) به مدال برنز دست یافتند و با کسب ۱۳۵ امتیاز عنوان قهرمانی را از آن خود کردند. اما در کشتی آزاد که روزهای ۷ تا ۹ مرداد برگزار شد، تیم ایران توسط ابراهیم الهی (۶۰ کیلوگرم) به مدال طلا، محمدرضا اسدی و رضا سلیمانیان در اوزان 51 و 80 کیلوگرم نقره، عرشیا حدادی (۴۸ کیلوگرم) و عرفان علیزاده (۹۲ کیلوگرم) هم برنزی شدند. بر این اساس تیم ایران صاحب 117 امتیاز شد تا بعد از تیم‌های امریکا، هند و جمهوری‌آذربایجان در جایگاه چهارم بایستد. امریکایی‌ها با 190 امتیاز و قاطعانه با اختلاف زیاد قهرمان شدند.


آزادکاران امریکایی با این درخشش نشان دادند که از غیبت روس‌ها بهترین بهره را برده‌اند. در واقع با پیشرفتی که آزادکاران امریکایی در ایتالیا به نمایش گذاشتند، از این به بعد کادر فنی تیم‌های ملی کشورمان نباید صرفاً به فکر مقابله فنی- فیزیکی برابر آزادکاران روسیه باشند؛ حالا کشتی‌آزاد امریکا نه تنها برای ما، حتی برای روسیه نیز در همه اوزان رقیبی سخت و خطرناک محسوب می‌شود. بنابراین در مقایسه با دوره گذشته تیم ملی کشتی فرنگی با ۵ پله صعود به عنوان قهرمانی رسید اما تیم کشتی آزاد با یک پله صعود، پنجمی سال گذشته‌اش را به چهارمی تبدیل کرد و باز هم در حسرت سکو ماند. البته آزادکاران نوجوان کشورمان تحت هدایت مجید ترکان در شرایطی مسابقات قهرمانی جهان را با ناکامی پشت سر گذاشتند که در مسابقات قهرمانی‌آسیا با 8 مدال طلا و یک نقره در بحرین اول شده بودند. شاید همین نتایج و عملکرد جهانی مسئولان فنی کشتی‌آزاد را مجاب کند که برای برطرف کردن ضعف‌ها و مشکلاتی که منجر به بروز چنین نتایجی در رده نوجوانان شده، دقیق‌تر کنکاش و بررسی انجام دهند. چرا که بی‌توجهی به رده‌های پایه در رده‌ بزرگسالان هم تأثیر منفی می‌گذارد و باخت به حریفان جهانی، تبدیل به عادت و تحمیل شکست‌های بیشتر می‌شود.
حالا با این آمار و ارقام آزادکاران باید دید راه سال گذشته ادامه می‌‌یابد و کادر فنی ایران دچار تغییرات می‌‌شود یا علیرضا دبیر،رئیس فدراسیون کشتی به مجید ترکان اعتماد و اهدافی جدید برای این رده‌های پایه خود ترسیم می‌‌کند.

انتهای پیام/

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: تیم ملی کشتی فرنگی کشتی آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۲۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتی فرنگی ایران برای دومین بار در تاریخ با سهمیه کامل در المپیک

مربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: برای دومین بار در طول تاریخ کشتی فرنگی است که ما با سهمیه کامل به المپیک می‌رویم اما کار سختی در پیش خواهیم داشت.

به گزارش ایسنا، فرزاد ایمانعلی زاده درباره ارزیابی خود از رقابت های جام تختی به میزبانی اهواز، گفت: تقریبا ۱۶-۱۷ نفر از کشتی‌گیران اصلی ما بیرون هستند و بیشتر چهره های جوان و آینده دار در این مسابقات کشتی می‌گیرند. ملاک اصلی ما در جام تختی انتخاب تیم زیر ۲۳ سال برای رقابت های قهرمانی جهان است.

وی درباره تاثیر غیبت ملی‌پوشان اصلی بر این رقابت ها خاطرنشان کرد: قطعا همین طور است. در یکی دو وزن ضعیف‌تر از نفرات اصلی هستیم. اسم نمی‌برم اما نفر سوم که در اینجا اول می‌شود با نفر اول ما اختلاف فاحش دارد. باید کار کرد، از جوانان در تیم بزرگسالان استفاده کرد تا روندمان بهتر شود.

مربی کشتی فرنگی درباره انتخاب ملی پوشان المپیکی ایران در اوزان ۶۰ و ۶۷ در تورنمنت مجارستان، اظهار کرد: ما در این اوزان سهمیه را گرفته‌ایم. ده‌بزرگی توانست خودش را ثابت کند و اگر در آسیا طلا می‌گرفت قطعا ملی‌پوش ما در المپیک بود. به او یک فرصت دیگر داده می‌شود و قرار است با مهدی محسن نژاد به مجارستان برود. هر کدام عملکرد بهتری داشته باشند با ارزیابی کادر فنی به المپیک می‌روند.

ایمانعلی‌زاده درباره اینکه انتظار می‌رفت کشورهای بیشتری در جام تختی شرکت کنند، یادآور شد: چند سالی است کشورهای خارجی کمتر می‌آیند. ارمنستان هم تیم خوبی است و ما فکر نمی‌کردیم اینقدر خوب باشند. کشتی‌گیران جوان داخلی هم عملکرد خوبی داشتند  و مسابقات سطح معقولی دارد.

وی در ادامه درباره رقابت اسماعیلی و گرایی در وزن ۶۷ کیلوگرم برای رسیدن به المپیک در تورنمنت مجارستان، تصریح کرد: گرایی قهرمان جهان و المپیک بوده و برایمان قابل احترام است. از طرفی استعدادی ناب به نام سعید اسماعیلی به کشتی ایران آمده که در جام وهبی امره خوب ظاهر شد. در آسیایی اول شد و طبق چرخه باید به صورت رو در رو یا در یک تورنمنت رقابت کنند. صلاحدید کادر فنی این بود که این دو کشتی گیر به تورنمنت مجارستان بروند.

 مربی خوزستانی تیم ملی کشتی فرنگی درباره کار سخت کشتی فرنگی ایران در المپیک، گفت: برای دومین بار در طول تاریخ کشتی فرنگی است که ما با سهمیه کامل به المپیک می‌رویم و این افتخار بزرگی است. هدف کادر فنی این بود که محقق شد. ۴ سال پیش به خاطر شرایط کرونا سطح مسابقات پایین‌تر بود. امسال کار قطعا سخت تر است. همان طور که در جهانی ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ دیدید سطح مسابقات بالاتر بود. کار ما سخت است اما ما تیم جوان و در عین حال با انگیزه داریم که تلاش می‌کنیم بهترین اتفاق رخ بدهد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه خودتان در چه وزنی انتظار طلا دارید، اظهار کرد: بر روی  کاغذ در اوزان ۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم شانس طلا داریم. دوره قبل در ۶۷ کیلوگرم طلا گرفتیم اما این دوره شانس مدال داریم. در المپیک اتفاقات خاص می‌افتد به این صورت که ممکن است از یک وزن انتظار طلا داریم اما مدال نمی‌گیریم و از وزنی که انتظار نداریم مدال می‌گیریم مانند المپیک ۲۰۱۶ که عبدولی مدال گرفت. نتایج قابل پیش‌بینی نیست اما امیدوارم نتایج خوبی کسب شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استارت فرنگی‌کاران برای المپیک پاریس
  • احتمال حضور ۵ کشتی‌گیر خوزستانی در مسابقات المپیک
  • زنگ خطر برای کشتی ایران؛ آزادکاران نفس کم آوردند
  • میرزازاده: مسئولان به آرامش کشتی در المپیک کمک کنند
  • نفرات برتر پنج وزن دوم جام تختی
  • عبدولی در فینال جام تختی؛ هدایت به محمودی رسید
  • کشتی فرنگی جام تختی؛ فینالیست‌های پنج وزن دوم مشخص شدند
  • کشتی فرنگی در چه اوزانی در المپیک شانس مدال دارد؟
  • ملاک اصلی جام تختی انتخاب تیم ملی امید است/ شانس کسب ۲ مدال طلا در المپیک
  • کشتی فرنگی ایران برای دومین بار در تاریخ با سهمیه کامل در المپیک