Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: توسعه سرمایه گذاری صندوق در حوزه اقتصاد دیجیتال مدنظر است همچنین محاسبه ارزش مالکانه دارایی‌‌های صندوق ذخیره فرهنگیان در حال اجراست و ۸۰ درصد کار انجام شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ حمیدرضا نجف‌پور کردی، مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این صندوق 18 هزار میلیارد تومان دارایی به ارزش دفتری دارد که ارزش روز آن زیاد است و در مراحل کارشناسی برای تعیین قیمت روز هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: صندوق ذخیره فرهنگیان 4 هلدینگ پتروشیمی، سرمایه‌گذاری، ساختمانی و خدماتی و 73 شرکت دارد.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: در هر مجموعه‌ای مشکلات و چالش‌هایی وجود دارد، در این مجموعه نیز مشکلاتی از جنس پرتفوی سرمایه‌گذاری و پرتفوی پتروشیمی داریم چرا که امروز عرصه پتروشیمی با چالش‌هایی در عرصه متانول مواجه است و این موارد صندوق را با چالش‌هایی مواجه می‌کند.

نجف‌پور کردی ادامه داد: کمیته برنامه‌ریزی استراتژیک شکل گرفته است و مبتنی بر برنامه‌ریزی راهبردی و نگاه بلند‌مدت در تلاش هستیم.

وی مطرح کرد: نیازمندیم وضعیت سودآوری صندوق را ارتقا دهیم، فرهنگیان کشور به لحاظ مالی وضع چندان مناسبی ندارند و در صندوق باید مکمل اقدامات دولت و مجلس برای فرهنگیان اقدام کنیم؛ مبتنی بر شفافیت قواعد حاکمیت شرکتی را عملیاتی خواهیم کرد و به دنبال ایجاد مطلوبیت برای ضریب نفوذ در میان فرهنگیان هستیم.

وی با اشاره به اینکه به دنبال توسعه سرمایه‌گذاری در پتروشیمی‌ها هستیم، متذکر شد: باید از دارایی‌هایی که معلمان در اختیار ما گذاشته‌اند بیشترین بهره حاصل شود همچنین توسعه اقتصاد دیجیتالی و فناورانه از اهدافی است که دنبال می‌کنیم.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان تصریح کرد: معلمان عضو صندوق عموما در خلا اطلاعاتی هستند و با سازوکارهایی که فراهم کردیم تا معلمان بدانند ما مبتنی بر ماموریت و اهداف، چگونه کار می‌کنیم.

نجف‌پور گفت: امروز کشور در حوزه متانول مشکل دارد و با مجلس، وزیر نفت و شرکت ملی پتروشیمی تعامل داشتیم تا وضعیت دارایی صندوق ذخیره فرهنگیان در حوزه پتروشیمی را بهبود ببخشیم؛ در حوزه تأمین مالی وقتی یک معلم بازنشسته می‌شود انتظار دارد پولی که پرداخت کرده به همراه پول دولت و سود حاصل را دریافت کند، اقداماتی برای تأمین مالی انجام شده است تا معلم بعد از بازنشستگی برای دریافت پول خود نگرانی نداشته باشد.

وی ادامه داد: معلمان اختیار دارند از صندوق نقدینگی دریافت کنند یا در قالب یک بسته محصولاتی به آنها عرضه کنیم که خودشان از بین آنها انتخاب کنند؛ برای ارتقای پتروشیمی‌ و مجموعه دارایی‌ها در حوزه تولیدی مانند ماشین‌سازی اراک و صنایع آموزشی مسیرهایی از جنس تأمین مالی دنبال کردیم که فرهنگیان در آینده نزدیک به شکل محسوس آن را مشاهده می‌کنند.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان بیان کرد: صندوف ذخیره، ماشین‌سازی اراک را دارد که می‌تواند ماشین آلات عرصه فولاد کشور را تامین کند بنابراین شرکت‌های زیرمجموعه صندوق مانند پتروشیمی می‌توانند ماشین‌آلات مورد نیاز خود را از این مجموعه خریداری کنند.

نجف‌پور گفت: سند تعاملات راهبردی صندوق ذخیره با وزارت آموزش و پرورش تدوین و به وزیر ارائه شد از سوی دیگر در صندوق انتصابات فامیلی و باندی نداریم؛ در انتصابات سه مولفه داریم، نخست، ارزش‌های حاکم بر نظام، دوم، تخصص و سوم، تعهد.

وی بیان کرد: تلاش کردیم در نهضت ملی مسکن نقش ایفا کنیم و در گام نخست برای فرهنگیان مسکن بسازیم و طرحی آماده شده و در مسیر نهایی شدن است تا بتوانیم در زنجیره تامین مسکن ایفای نقش کنیم.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: معلمان انتظار دارند ارزش مالکانه دارایی آنها تعیین تکلیف شود در گذشته زحمات خوبی کشیده شد اما به نتیجه نرسید و اکنون معلمان گلایه دارند.

نجف‌پور اضافه کرد: در 45 روز اخیر 25 جلسه برگزار کردیم و افراد متخصص در حوزه بازار سرمایه و اساتید برجسته اقتصاد را دعوت کردیم و مدل‌هایی طراحی شد تا مشخص شود کل دارایی‌های صندوق ذخیره فرهنگیان به قیمت روز چقدر است و 20 درصد کار باقی مانده تا پس از آن به هیئت امنا ارائه شود پس از آن، مرحله تحویل ارزش را داریم که چگونه به فرهنگیان ارائه خواهد شد باید به فرهنگیان بگوییم در چه بازه زمانی این کار انجام خواهد شد؛ طرح کلی بانک سرمایه در حوزه میاحث کلان تدوین شد تا یک بانک کارآمد باشد میلیارد و اخبار جزئی‌تر آن را در آینده اعلام خواهیم کرد.

40 هزار تومان زیان بانک سرمایه

نجف‌پور با اشاره به اینکه بانک سرمایه در صورت‌‌های مالی 40 هزار میلیارد تومان زیان نشان داده است، مطرح کرد: البته این به معنای اختلاس یا خوردن پول نیست و این رقم بسیار کوچکتر از این حرف‌هاست که بگوییم اموال معلمان حیف و میل شد.

بخش قابل توجهی از بدهی‌ها وصول شد

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان ادامه داد: پرونده خاطیان صندوق رسیدگی و احکام صادر شده و بخشی در زندان هستند و بخش قابل توجهی از بدهی‌ها وصول شد و همه در تلاش هستند تا بخشی از مطالبات که تاکنون وصول نشده است، حاصل شود.

وضعیت شرکت‌های زیان‌ده صندوق

وی درباره شرکت‌های زیان‌ده صندوق ذخیره فرهنگیان مطرح کرد: باید بنگاه اقتصادی را مبتنی بر هوشمندی اداره کرد و اقتصاد هوشمند را دانست؛ امروز حتما شرکت‌هایی زیان‌ده داریم که تعداد آنها واقعا کم و نهایتا 5 مورد است؛ ممکن است شرکت‌های کم‌بازده بیشتر باشد و زیر 20 درصد، وقتی شرایط اقتصاد کشور تورمی است انتظار این است بهره‌وری یک شرکت‌ بالای 20 درصد باشد؛ برخی شرکت‌های خوب و سودده صندوق در بازار سرمایه بالای 20 درصد سود دارند به لحاظ ساختاری ترکیب دارایی‌های صندوق در هلدینگ‌ها دارای اشکالاتی است و اصلاح صاختار پرتفوی سرمایه‌گذاری‌ها مدنظر است همچنین برای شرکت‌های زیان‌ده و کم‌بازده برنامه‌هایی داریم البته اطلاعات شرکت‌های بورسی مشخص است و در جلسات بعدی باید اعلام کنم در حوزه رشد شرکت‌‌های زیان‌ده چه اتفاقاتی افتاد و شاخص سودآوری چه نسبتی رشد داشته است.

وی درباره بدهی دولت به صندوق ذخیره فرهنگیان مطرح کرد: این رقم  3060 میلیارد تومان تا پایان سال 1400 است و توافقی را با بخش‌هایی از دولت برای وصول این بدهی داشتیم.

انتهای پیام/ 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان شرکت های زیان ده سرمایه گذاری دارایی ها ده صندوق نجف پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۲۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروط مجلس برای معافیت مالیات بر سرمایه در انتقال املاک

به گزارش «نماینده»، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز ایرادات شورای نگهبان در مواد ۱۴ و ۱۵ طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی را رفع و تصویب کردند.

بر این اساس، ماده (۱۴) به شرح زیر اصلاح شد:

ماده ۱۴- یک ماده به‌عنوان ماده (۴۸) ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به‌شرح زیر الحاق می‌شود:

«ماده ۴۸- در محاسبه مالیات بر عایدی سرمایه دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون احکام زیر جاری است:

الف-در صورت عدم وجود صورتحساب الکترونیکی خرید:

۱) تاریخ تملک دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) که بر اساس اسناد رسمی، تاریخ تملک آن‌ها پیش از استقرار بستر اجرایی باشد، تاریخ درج شده در سند مذکور است و در غیر این صورت، تاریخ استقرار بستر اجرایی است. همچنین قیمت خرید دارایی‌های مذکور، ارزش روز دارایی مطابق تبصره (۱) این ماده در تاریخ استقرار بستر اجرایی است.

۲) قیمت خرید دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) ارزش روز موضوع تبصره (۱) این ماده برای دارایی‌های‌ مذکور در پنج سال قبل از تاریخ صدور صورتحساب الکترونیکی فروش است. همچنین دوره تملک دارایی‌های مذکور پنج سال در نظر گرفته می‌شود.

ب- در صورت وجود صورتحساب الکترونیکی خرید:

۱) آخرین صورتحساب الکترونیکی خرید و حسب مورد آخرین صورتحساب‌های الکترونیکی خرید قبل از آن، مبنای تعیین قیمت خرید و دوره تملک موضوع بندهای (۳) و (۴) خواهد بود.

۲) در صورتی که دوره تملک دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) بیش از سه سال باشد، ارزش روز موضوع تبصره (۱) این ماده در خصوص دارایی‌های مذکور در سه سال قبل یا مبلغ مندرج در صورتحساب الکترونیکی خرید، هر کدام بیشتر باشد، مبنای محاسبه عایدی سرمایه است.

۳) معاوضه دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) متعلق به هر «شخص غیرتجاری بالای ۱۸ سال» با دارایی دیگری از مصادیق همان بند با رعایت موازین شرعی، در صورت صدور صورتحساب الکترونیکی مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نمی‌باشد.

ج- در صورتی که بیش اظهاری طرفین معامله در خصوص قیمت فروش بر اساس اسناد مثبته از قبیل ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده، برای سازمان محرز شود و انتقال‌دهنده در خصوص دارایی مذکور مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نباشد، مبنای تعیین قیمت خرید برای محاسبه عایدی سرمایه در انتقال بعدی، حسب مورد ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده است.

د- در صورتی که کم اظهاری طرفین معامله در خصوص قیمت فروش بر اساس اسناد مثبته از قبیل ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده، برای سازمان محرز شود یا انتقال به صورت محاباتی انجام شده باشد، مبنای تعیین قیمت خرید برای محاسبه عایدی سرمایه در انتقال بعدی، حسب مورد ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده است.

ه- در صورتی که دوره تملک دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون، کمتر از ۲ سال باشد، تخفیف موضوع تبصره (۲) ماده (۴۹) این قانون لحاظ نمی‌شود و در صورتی که دوره تملک دارایی‌های این بند بیشتر از ۲ و کمتر از پنج سال باشد، صرفاً نیمی از تخفیف فوق از عایدی سرمایه مشمول مالیات کسر می شود.

و- مبنای محاسبه «درآمد اتفاقی» دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) ماده (۴۶) این قانون که به‌صورت بلاعوض منتقل شده‌اند و دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) ماده (۴۶) این قانون که به صورت بلاعوض به سایر اشخاص غیرتجاری منتقل شده‌اند، حسب مورد ارزش روز موضوع تبصره (۱) این ماده است؛ ارزش مذکور در حکم قیمت خرید برای محاسبه «عایدی سرمایه» در انتقال بعدی است.

ز- در مواردی نظیر انتقال به صورت ارث که قیمت انتقال توسط طرفین اظهار و تأیید نشده باشد، مبنای تعیین قیمت خرید برای محاسبه عایدی سرمایه در انتقال بعدی، حسب مورد ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده است. این حکم در خصوص املاکی از قبیل واحدهای مسکونی تملک شده اعضای تعاونی‌های مسکن که قبل از دریافت گواهی اتمام عملیات ساختمانی پیش‌خرید و پس از دریافت گواهی اتمام عملیات ساختمانی تملک شده‌اند نیز جاری است.

تبصره ۱- ارزش روز دارایی‌های‌ موضوع بند (۱) ماده (۴۶) این قانون، بر اساس حسب مورد قیمت روز دارایی موضوع ماده (۶۴) این قانون یا ارزش روز تعیین شده مطابق تبصره (۵) ماده (۹۳) این قانون تعیین می‌شود. ارزش روز دارایی‌های‌ موضوع بند (۲) ماده (۴۶) این قانون، بر اساس قیمت روز دارایی موضوع ماده (۳۰) قانون مالیات بر ارزش افزوده تعیین می‌شود. همچنین ارزش روز دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) ماده (۴۶) این قانون، بر اساس قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار و قیمت هر یورو که توسط بانک مرکزی اعلام می‌شود، تعیین خواهد شد.

آیین نامه اجرایی این تبصره حداکثر ظرف ۶ ماه پس از لازم‎الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان تهیه و به‌ تصویب وزیر امور اقتصادی و دارایی می‌رسد.

تبصره ۲- در صورت عدم وجود صورتحساب الکترونیکی خرید دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) تاریخ تملک دارایی‌های مذکور در پنج سال ابتدایی پس از استقرار بستر اجرایی، تاریخ استقرار بستر اجرایی است و قیمت خرید دارایی‌های فوق ارزش روز دارایی در تاریخ استقرار بستر اجرایی می‌باشد.

تبصره ۳- مبنای تعیین قیمت فروش برای محاسبه عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌ مشمول حکم بند (د)، ارزش اظهاری طرفین در صورتحساب الکترونیکی مذکور خواهد بود. در این حالت زیان سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌ مذکور موضوع تبصره (۸) ماده (۴۹) این قانون، قابل استهلاک نیست.

تبصره ۴- مبنای محاسبه درآمد موضوع ماده (۱۲۴) این قانون در موارد تعیین شده در بندهای (ج)، (د) و (ه) این ماده، حسب مورد ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده است.

تبصره ۵- در محاسبه عایدی سرمایه انتقال دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) ماده (۴۶) این قانون، به‌ترتیب معادل گرمی طلای ۱۸ عیار و معادل یورویی دارایی‌های مذکور بر اساس ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده ملاک عمل قرار می‏‌گیرد.

همچنین صدر ماده (۱۵) و تبصره‌های (۱) و (۲) آن به شرح زیر اصلاح شد و سه تبصره به عنوان تبصره‌های (۳) تا (۵) به آن الحاق شد:

ماده ۱۵- یک ماده به‌عنوان ماده (۴۹) ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به‌شرح زیر الحاق می‌شود:

ماده ۴۹- در هر سال مجموع عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) ماده (۴۶) این قانون با دوره تملک یک سال و بیشتر از آن که به «اشخاص غیرتجاری» تعلق دارند، مشمول مالیات با نرخ مقرر در ماده (۱۳۱) این قانون می‌باشد.

تبصره ۱- در صورتی که دوره تملک دارایی‌های موضوع این ماده کمتر از یک سال باشد، مجموع عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های مذکور، با نرخ ۱۰ واحد درصد (۱۰%) بیشتر از بالاترین نرخ مقرر در ماده (۱۳۱) این قانون مشمول مالیات می‌باشد.

تبصره ۲- «عایدی ناشی از تورم» از عایدی سرمایه مشمول مالیات حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون با رعایت مقررات مربوط کسر می‌شود. عایدی ناشی از تورم عبارت است از مازاد «قیمت خرید تعدیل شده» از «قیمت خرید».

تبصره ۳- در صورتی که قیمت خرید تعدیل شده بیشتر از قیمت فروش باشد، زیان حاصل از انتقال دارایی مذکور قابل استهلاک نخواهد بود.

تبصره ۴- از مجموع عایدی سرمایه حاصل از انتقال املاک با کاربری غیرمسکونی و حق واگذاری محل در صورتی که دوره تملک آن‌ها بیش از ۲ سال باشد، پس از رعایت تبصره(۲) این ماده، تا آستانه ۱۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون کسر می‌شود و مازاد آن با رعایت مقررات این ماده، مشمول مالیات می‌شود. اشخاص موضوع این فصل صرفاً در یک سال از هر پنج سال، می‌توانند از این معافیت استفاده کنند. شرط دوره تملک بیش از ۲ سال مذکور در این تبصره، می‌تواند در هر پنج سال، صرفاً برای یک دارایی رعایت نشود.

تبصره ۵- در انتقال دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) ماده (۴۶) این قانون با دوره تملک یک سال و بیشتر از آن که عایدی سرمایه آن مشمول مالیات موضوع این فصل می‌باشد، در صورتی که حسب مورد «مالیات نقل ‌و انتقال و حق‌ واگذاری‌ محل موضوع ماده (۵۹) این قانون» یا «مالیات نقل و انتقال موضوع ماده (۳۰) قانون مالیات بر ارزش افزوده» آن دارایی، بیشتر از مالیات بر عایدی سرمایه انتقال همان دارایی باشد، عایدی سرمایه دارایی مذکور مشمول مالیات نخواهد بود.

در صورتی که عایدی سرمایه انتقال مذکور مشمول مالیات موضوع این فصل باشد و مالیات متعلق بیشتر از مالیات نقل‌و انتقال مذکور باشد، مالیات نقل و انتقال پرداختی، به عنوان علی‌الحساب مالیات بر عایدی سرمایه در نظر گرفته می‌شود. در انتقال دارایی‌های فوق که شامل زیان سرمایه شده باشند، مالیات نقل و انتقال فوق، قطعی است.»

عنوان تبصره (۳) ماده (۱۵) به تبصره (۶) تغییر کرد و این تبصره به شرح زیر اصلاح و یک تبصره به عنوان تبصره (۷) به این ماده الحاق شد:

«تبصره ۶- در انتقال دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون که به‌صورت ارث تملک شده‌اند، مبنای محاسبه «دوره تملک» تاریخ فوت شخص اعم از واقعی یا فرضی است و مبنای محاسبه «قیمت خرید» نیز حسب مورد ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) ماده (۴۸) این قانون در تاریخ مذکور است. در صورتی که دوره تملک موضوع این تبصره یک‌سال یا کمتر از یک سال باشد، حکم تبصره (۱) ماده (۴۹) برای عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های مذکور، جاری نمی‌باشد.

تبصره ۷- در انتقال بلاعوض دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون به اعضای خانوار یا پدر یا مادر یا اجداد یا فرزندان، مبنای محاسبه «دوره تملک» و «قیمت خرید» در انتقال بعدی، «تاریخ تملک» و «قیمت خرید» اولیه‌ دارایی با رعایت مفاد ماده (۴۸) این قانون است.»

همچنین تبصره ۴ ماده ۱۵ برای تامین نظر شورای نگهبان حذف شد که در آن آمده بود: «تبصره ۴- در خصوص محاسبه عایدی سرمایه دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) ماده (۴) این قانون، به‌ترتیب معادل گرمی طلای ۱۸ عیار و معادل یورویی فروش دارایی‌های مذکور بر اساس ارزش روز دارایی ملاک عمل قرار می‏‌گیرد. مبنای محاسبه قیمت خرید دارایی‌های فوق بر اساس روش میانگین موزون است.»

عنوان تبصره‌های (۵) تا (۷) ماده (۱۵) به تبصره‌های (۸) تا (۱۰) این ماده تغییر کرد و به شرح زیر اصلاح شد:

«تبصره ۸- مجموع زیان سرمایه هر شخص غیرتجاری حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون با دوره تملک یک سال و بیشتر، از مجموع عایدی سرمایه دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون در سال یا سالهای بعد برای شخص مذکور قابل استهلاک است. حکم این تبصره در خصوص دارایی‌هایی که عایدی سرمایه حاصل از انتقال آن‌ها مشمول مالیات نمی‌باشد، جاری نخواهد بود.

تبصره ۹- در خصوص اشخاص غیرتجاری بالای ۱۸ سال، در هر سال به میزان معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون از مجموع عایدی سرمایه حاصل از انتقال‌ املاک با کاربری مسکونی و دارایی‌های موضوع بند (۲) ماده (۴۶) این قانون با دوره تملک یک سال و بیش از یک سال کسر می‌شود.

تبصره ۱۰- آیین‏‌نامه اجرایی این ماده حداکثر یک سال پس از تاریخ لازم‎الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان تهیه و به‌ تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

دیگر خبرها

  • وضعیت ایده آل ذخیره خون در چهارمحال و بختیاری
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • شروط مجلس برای معافیت مالیات بر سرمایه در انتقال املاک
  • حضور همدان با بسته‌های سرمایه‌گذاری جدید در نمایشگاه اکسپو
  • کشمکش وزارت‌های دارایی و دفاع آلمان بر سر افزایش بودجه نظامی
  • توقیف دارایی‌های روسیه دلارزدایی را تسریع می‌کند
  • بررسی آخرین وضعیت سیب ذخیره شده در سرد خانه های آذربایجان غربی
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!