Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور جنگل های سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری گفت: توجه نکردن به منابع طبیعی درگذشته باعث آسیب های بزرگی مثل سیلابهای اخیر شده است.

به گزارش خبرگزاری برنا ایلام، نقی شعبانیان روز سه شنبه در آئین تکریم و معارفه مدیران کل منابع طبیعی و آبخیزداری ایلام اظهار داشت: حفاظت از عرصه‌های منابع طبیعی مختص گروه و یا عده خاصی نیست بلکه وظیفه‌ای همگانی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور جنگل‌های سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری با تاکید بر اینکه حفظ منابع طبیعی جایگاهی ویژه در اسلام و آموزه‌های دینی دارند، بیان کرد: همین امر نشانگر اهمیت و ارزش منابع طبیعی برای بشر است که به این مهم توجه بیشتری شود و از این منابع خدادادی حراست و صیانت کند.

شعبانیان عنوان کرد: بی توجهی به منابع طبیعی و بهره کشی بی رویه از طبیعت در طی ۱۰۰ سال اخیر باعث تخریب شدید عرصه‌ها شده، خشکسالی، ریزگرد، آب شدن یخچال‌ها، سیلاب، افزایش آلاینده‌ها، گازهای گلخانه‌ای و فرسایش خاک از جمله این آسیب‌ها است.

وی گفت: از نظر کمیت و کیفیت کارهای خوبی با پشتوانه علمی و با مطالعات تحقیقات داخلی و خارجی در ایلام انجام شده که قابل تقدیر است.

معاون امور جنگل‌های سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری افزود: اگر امروز شاهد فعالیت‌های مناسبی در منابع طبیعی ایلام هستیم بدون شک با بکارگیری تیم تخصصی به سرانجام رسیده است.

شعبانیان عنوان کرد: متاسفانه در گذشته به منابع طبیعی آنچنان که باید توجه نشده و این موضوع سبب به وجود آمدن معضلات بسیاری برای کشور و جهان شده است.

معاون امور جنگل سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور با اشاره به اینکه اگر به دنبال امنیت غذایی و زیستی هستیم باید منابع طبیعی را دریابیم و چاره‌ی جز این نداریم، گفت: نشان توسعه یافتگی کشورها در میزان مشارکت مردم و کنشگران در موضوعات مختلف از جمله حفظ و احیای طبیعت است و باید مردم را برای حراست و حفاظت از عرصه‌ها پای کار آورد.

در این آیین ابراهیم پیرزادیان به جای رضا احمدی به عنوان سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام منصوب شد

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سیلاب جنگل کاری ابخیزداری مراتع و آبخیزداری معاون امور جنگل سازمان جنگل ها منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۳۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت:در راستای اجرای طرح ساماندهی خروج دام، احشام اهالی ۲۴ روستا و آبادی محاط جنگل در گلستان کوچ داده شده است.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمید سلامتی در بازدید از مناطق جنگلی گالیکش در شرق گلستان اظهار کرد: در طرح ساماندهی خروج دام، اراضی به تصرف دولت درآمده و مناطق بعد از خروج دام جنگلکاری می‌شود.

وی افزود: در راستای اجرای طرح ساماندهی خروج دام ۲۴ روستا و آبادی محاط جنگل در گلستان کوچ داده شده و بالغ بر ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار به سطح جنگل‌های استان افزوده شده است. 

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: طرح ساماندهی و خروج دام از جنگل‌ها در روستای عرب کلو و خسرو آباد در سال ۱۳۷۹ شروع شده است.

سلامتی ادامه داد: در روستای عرب کلو ۳۳ خانوار دایم و ۴ خانوار موقت با ۱۹ دامدار حضور داشتند؛ در روستای خسروآباد هم، ۲۶ خانوار دائم و یک خانوار موقت با ۱۲ دامدار حضور داشتند. ۱۲۱ نفر در طرف قرارداد با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان در روستا‌های این طرح کوچ داده شده است.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: در اجرای این طرح حدود ۷۰۰ هکتار جنگلکاری با گونه‌های پهن برگ و سوزنی برگ شده است که حدود ۳۰۰ هکتار زمین‌های خود روستا و ۴۰۰ هکتار جنگل‌های مخروبه در آن محدوده بوده است. 

سلامتی افزود: با اجرای این طرح بخش۷ وسیعی از جنگل‌های منطقه به دلیل حذف عوامل تخریب مثل حضور دام و خانوار‌های جنگل نشین با جنگلکاری بازسازی و احیا شده است که در توسع‌ها جنگل و حفظ منابع آب و خاک تاثیر بسیار مطلوبی داشته است. 

وی گفت: طرح ساماندهی و خروج دام از جنگل‌ها یکی از طرح‌های خوب بوده است که به دلیل عدم وجود اعتبار تداوم پیدا نکرده است.

طبق گزارش اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، در این استان شمالی با مساحتی نزدیک به ۲ میلیون هکتار دارای اقلیم معتدل مدیترانه‌ای و دارای سطحی معادل یک میلیون و ۳۳۵ هزار هکتار عرصه‌های منابع طبیعی وجود دارد که ۴۵۲ هزار هکتار آن را عرصه جنگلی هیرکانی است.

دیگر خبرها

  • سیلاب و تگرک محصولات کشاورزی بوشهری‌ها را تهدید می‌کند
  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود
  • کاشت نهال متناسب با آب و هوای شهرستان دهلران باشد
  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • کنترل ۲ میلیون متر مکعب سیلاب در سازه‌های آبخیزداری بیرجند
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟