Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-مدیر حوزه‌ های علمیه از تدریس روحانیون در مدارس با تاکید بر تقویت بعد اخلاقی، علمی و مهارتی فارغ التحصیلان مرکز تربیت معلم مبلغ حوزه گفت: متعلمین باید هم در شناخت انواع شبهه‌ ها و مسائل و هم در پاسخ گویی به آنها توانمندی لازم داشته باشند.
به گزارش خبرگزاری آریا، آیت‌الله علیرضا اعرافی در دیدار با حجت الاسلام موسوی مسئول مرکز تربیت معلّم مبلّغ حوزه‌ های علمیه افزود: محور و قطب فعالیت طلاب در آموزش و پرورش، مرکز تربیت معلم مبلغ حوزه علمیه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: کار مرکز تربیت معلم مبلغ در حیطه تربیت رسمی، از مهم‌ترین کار‌هایی است که حوزه باید انجام دهد، این کار مبتنی بر سیاست‌ های اصولی و پایه‌ای است که ما دنبال می‌کنیم.
عضو شورای عالی حوزه‌ های علمیه ادامه داد: از سیاست‌ ها و طرح‌ های مهم ما در این عرصه، خروجی هدفمند است حوزه باید دائم خروجی داشته باشد.
آیت الله اعرافی گفت: در میان نهاد‌هایی که می‌توانند از خروجی‌ های حوزه استفاده کنند، آموزش و پرورش است و محور و قطب این کار، مرکز تربیت معلم مبلغ حوزه است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به مهمترین محور‌های فعالیت مرکز تربیت معلم مبلغ حوزه گفت: اولین محور تقویت بعد اخلاقی، علمی و مهارتی است، فارغ التحصیلان مرکز باید از نظر اخلاقی آماده و حد نصاب‌ های شخصیت اخلاقی را داشته باشند، برای تربیت شخصیت اخلاقی فارغ التحصیلان، ارتباط با استادان اخلاق، برنامه ریزی و برگزاری کارگاه‌ های اخلاقی اهمیت دارد.
آیت الله اعرافی تقویت بعد علمی را نیز قابل اهمیت ارزیابی کرد و افزود: متعلمین شما هم در شناخت انواع شبهه‌ ها و مسائل و هم در پاسخ گویی به آنها باید توانمندی لازم داشته باشند.
وی اضافه کرد: متعلمین در بعد مهارتی نیز باید با روش‌ها و ابزار آن آشنا شوند و به خصوص مهارت درگیر شدن با مسائل جدید و شیوه‌ های پاسخ گویی به آنها را کسب کرده و با نظام تعلیم و تربیت کشور آشنا باشند. آشنایی با سند تحول، شناخت قوت‌ ها و ضعف‌ های نظام آموزشی و مسائل مرتبط با تربیت نیز از دیگر مهارت‌ های لازم برای متعلمین است.
مدیر حوزه‌ های علمیه محور دوم را مطالعه و پژوهش بیان کرد و افزود: شما باید دائم هم در تولید محتوا و هم در مطالعات میدانی و سنجش مطالعه و پژوهش داشته باشید.
آیت الله اعرافی محور سوم را تشکیل شبکه ارتباطی نظارتی دانست و اضافه کرد: باید ساز و کار‌هایی پیدا کنیم که بتوانیم با آنها ارتباط برقرار کنیم که در این مسیر هم تعامل و ارتباط و هم نظارت هوشمند و قوی موثر است.
وی در ادامه با اشاره به برگزاری دوره‌ های ضمن خدمت تصریح کرد: باید با هماهنگی مراجع ذی‌ صلاح، دوره‌ های تکمیلی و ضمن خدمت را برای معلم مبلغ‌ ها برگزار کنید تا حداقل سالانه یک بار ارتباط لازم در مسائل مختلف چه علمی چه اخلاقی با فارغ التحصیلان و فعلان عرصه تربیت رسمی کشور داشته باشید.
رئیس حوزه‌ های علمیه کشور ضمن ابراز خرسندی از تأسیس رشته گرایش تربیت معلم مبلغ، تاکید کرد: باید فارغ التحصیلان این مرکز از تمام فارغ التحصیلان مراکز دیگر قوی‌ تر و عالم‌ تر باشند، خروجی‌ های شما باید برجسته و ممتاز باشند که ان‌شاءالله به نتایج خوبی برسند.
در این دیدار مسئول مرکز تربیت معلم مبلغ گزارشی از روند فعالیت‌ های این مرکز شامل آموزشی، پژوهشی، تربیتی و ارتباطی ارائه کرد.
حجت الاسلام سید صمد موسوی گفت: تشکیل شورای آموزش متشکل از استادان حوزوی و دانشگاهی، پیگیری تدوین و ارائه کلیات و برنامه درسی رشته تربیت مبلّغ معلّم با 8 گرایش، برگزاری دوره آمادگی آزمون استخدامی آموزش و پرورش، برگزاری دوره توانمند سازی طلبه معلمان (معلم تمدن ساز)، تدوین سند 5 ساله مرکز و تصویب آن؛ انتشار اولین شماره فصل نامه تربیت متعالی، تشکیل گروه‌ های علمی پژوهشی، پیگیری تدوین پروژه‌های علمی، پیگیری بکارگیری طلبه معلمان در طرح امین، شبکه سازی، تدوین و پیگیری طرح ارتباط علمی، عاطفی و فرهنگی مرکز با دانش آموختگان حوزوی شاغل در آموزش و پرورش، تعامل و همکاری با نهاد‌های فرهنگی و تشکیل کانون‌ های استانی و شهرستانی دانش آموختگان از مهم‌ترین فعالیت‌ های انجام شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: حوزه ها مرکز تربیت معلم مبلغ حوزه فارغ التحصیلان آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۳۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ خدمت اصلی اپراتور هوش مصنوعی/ دسترسی به چند صد GPU در سال ۱۴۰۳

به گزارش خبرنگار مهر، روح الله دهقانی فیروزآبادی در نشست خبری سالیانه خود که امروز در محل معاونت علمی برگزار شد، در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه با توجه به تاکیدات رهبری مبنی بر اینکه باید در حوزه هوش مصنوعی به ۱۰ کشور برتر دنیا برسیم ، معاونت علمی چه برنامه ای برای عقب نماندن ایران از پیشرفت جهانی در این حوزه و همچنین توسعه زیرساخت‌ها مانند دیتاسنترها، مزارع پردازش گرافیکی و یا پردازشگرهای ابری دارد؟ گفت : سال گذشته گفت و گوهایی زیادی با رییس جمهور و همینطور دستگاه های مختلف از جمله سازمان برنامه و بودجه برای الزام ایجاد یک مرکز ملی توسعه هوش مصنوعی و در کنارش یک شورای ملی راهبری انجام شد و در این راستا برنامه ها و مدل های کشورهای مختلف در حوزه هوش مصنوعی مورد مطالعه قرار گرفت.

معاون علمی رییس جمهور با اشاره به اینکه سال گذشته راه اندازی مرکز ملی هوش مصنوعی و شورای راهبری به تصویب رسید و اعضای شورا مشخص شدند گفت: همچنین طی جلساتی که با سرمایه گذاران بخش دولتی و صندوق توسعه ملی و صندوق نوآوری داشتیم راه اندازی صندوق پژوهش فناوری هوش مصنوعی با سرمایه ١٠ هزار میلیارد تومانی اسفندماه سال ١۴٠٢ برنامه ریزی شد.

۳ خدمت اصلی اپراتور هوش مصنوعی

وی ادامه داد: همچنین برنامه ریزی شده است مرکز ملی هوش مصنوعی، اپراتور هوش مصنوعی را ایجاد کند که این اپراتور ٣ خدمت اصلی مزرعه پردازشی بزرگ، مرکز داده بزرگ و کتابخانه های بزرگ زبانی و تصویری را ارایه می دهد . همانطور که اپراتورهای تلفن همراه خدمات اینترنتی را ارائه می‌دهند، اپراتور ملی هوش مصنوعی نیز خدمات پردازشی بزرگ و خدمات کتابخانه های محاسباتی را در اختیار دانشگاه ها شرکت های دانش بنیان و سازمان ها و نهادها قرار می‌دهد.

تحول خوبی در هوش مصنوعی در سال ۱۴۰۳ رقم می خورد

دهقانی با بیان اینکه ایران از نظر دانش فنی و نیروی انسانی وضعیت خوبی دارد گفت: در حوزه مقالات و ارجاعات ایران رتبه ١٧ یا ١٨ دارد اما در حوزه کاربرد رتبه ٧٠ تا ٨٠ را دارد که این جایگاه به دلیل نبودن زیرساخت ها در کشور است و پیش بینی می کنیم در سال١۴٠٣ تحول خوبی در حوزه هوش مصنوعی با ایجاد اپراتور ملی هوش مصنوعی و توسعه زیرسیستم ها داشته باشیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور با اشاره به اینکه مرکز ملی هوش مصنوعی جایگاهی فراتر از معاونت علمی است، گفت: از تمام دستگاه ها دعوت می کنیم که این مرکز را تقویت کنند.

دسترسی به چند صد GPU

وی در ادامه افزود : پیش بینی ما این است که در سال ١۴٠٣ به چند صد GPU دسترسی پیدا کنیم البته تحریم های شدیدی در این حوزه وجود دارد و حتی عربستان و امارات که برای خرید GPU اقدام کرده اند و پول هم پرداخت کرده اند تحریم شده اند. امیدواریم دانشگاه ها GPU هایی که دارند را برای استفاده تجمیعی در اختیار قرار دهند.

ادامه دارد...

کد خبر 6089679 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • پیام تسلیت مدیر حوزه های علمیه درپی درگذشت همسر آیت الله سیدمصطفی خمینی
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است
  • جریان وقف باید به سمت دانش‌محور شدن برود / مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و نمایش کارهای علمی است
  • تربیت فضلای دین توسط ماموستا فخری از حسنات ماندگار دفتر زرین زندگانی آن عالم فقید است
  • آیت‌الله اعرافی: فرهنگ‌سازی در تغییر آمار تصادفات مؤثر است
  • رسالت معلمان ارتقای علمی و معنوی دانش آموزان است
  • آیت‌الله اعرافی: در ‌معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم
  • ۳ خدمت اصلی اپراتور هوش مصنوعی/ دسترسی به چند صد GPU در سال ۱۴۰۳
  • تاکید امام جمعه شاهیندژبرنقش معلمان و کارگران در رشد جامعه