Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، ابوالفضل روغنی گلپایگانی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برای رسیدن به میزان تولید کاغذ در گروه صنایع کاغذ پارس تولید روزانه ۲۰۰ تن انوع کاغذ از جمله کاغذ بسته بندی و خمیر کاغذ برنامه ریزی لازم صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه در این شرکت برای تولید کاغذ درختی قطع نمی‌ شود، گفت: انواع کاغذ تولیدی این شرکت از باگاس یا تفاله نیشکر به عنوان ماده اولیه کاغذ استفاده می‌ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل گروه صنایع کاغذ پارس هفت تپه هدفگذاری افزایش صادرات به کشورهای مختلف را از برنامه‌های امسال این شرکت عنوان و بیان کرد: گروه صنایع کاغذ پارس در تلاش است تا بخشی از بازار کاغذ کشورهای منطقه را به خود اختصاص دهد چرا که این ظرفیت در این شرکت وجود دارد.

روغنی گلپایگانی با اشاره به تولید ۲۳ نوع کاغذ در این کارخانه گفت: تولید انواع کاغذ با کاربردهای مختلف در کارخانه کاغذپارس شتاب گرفته‌ است تا این شرکت بتواند بخشی از نیاز کشور به کاغذ را تامین کند.

به گفته وی هم اینک برای بسته بندی انواع صنایع غذایی محصولات متنوعی از جمله کاغذ بسته بندی، کاغذ متناسب با بسته بندی مواد بهداشتی و از همه مهمتر کاغذ مناسب برای بسته بندی مواد خوراکی جامد و مایع در این شرکت تولید می شود.

وی یکی از مشکلات گروه صنایع کاغذپارس را قطع برق عنوان کرد و گفت: قطع برق علاوه بر توقف تولید به ماشین آلات کارخانه نیز آسیب وارد کرده، لذا در این راستا تامین یکدستگاه ژنراتور با ظرفیت تولید ۶ مگاوات برق در دستور کار قرار گرفت.

وی گفت: با تامین این ژنراتور ۷۵ درصد انرژی برق مورد نیاز این کارخانه تامین شده و خسارت ناشی از قطع برق شبکه به حداقل خواهد رسید.

روغنی چرخه تولید را چرخه ای پیوسته با برنامه ریزی دقیق عنوان کرد و گفت: قطع برق روند تولید را مختل کرده و فعالیت در کارخانجات را با مشکل مواجه می کند.
 

تولید ظروف یکبار مصرف سلولزی
وی همچنین درباره کارخانه تولید مواد یکبار مصرف سلولزی در گروه صنایع کاغذ پارس گفت: برای نخستین بار در کشور طرح تولید مواد سلولزی که یکی از بزرگترین کارخانه‌های تولید این مواد در دنیا است با استفاده از تفاله نیشکر در این شرکت اجرا شد.

وی ادامه داد: ظروف و قطعات تولید شده در شرکت پارس طبیعت سلولز تنها ظروف یکبار مصرف در کشور هستند که قابلیت تجزیه و کمپوست را دارند، ضمن اینکه در دمای ۲۷۰ درجه سانتیگراد ماکروفر و همچنین دمای منفی ۴۰درجه قابل استفاده بوده و هیچ زیانی برای مصرف کننده ندارند.

روغنی به توسعه و افزایش تولید در شرکت پارس طبیعت سلولز با ورود ماشین آلات جدید خریداری شده اشاره کرد و گفت: تولیدات محصولات سلولزی این شرکت هم اکنون به چندین کشور از جمله کانادا، استرالیا و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می شود و مورد استقبال قرار گرفته است.

گروه صنایع کاغذ پارس هفت تپه انواع کاغذ فلوتینگ برای مصارف کارتن سازی، کاغذ سفید و خمیر برای تولید تی شو و ظروف یک بار مصرف، انواع کاغذ بسته بندی و بهداشتی مورد استفاده در صنایع غذایی و دارویی، کاغذ رنگی برای مصارف تحریر و اداری همچنین کاغذ کرافت تولید می کند.

این شرکت در۲۰ کیلومتری شهر شوش در شمال خوزستان واقع است.

برچسب‌ها استرالیا ایرنا خوزستان خلیج فارس کانادا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استرالیا ایرنا خوزستان استرالیا ایرنا خوزستان خلیج فارس کانادا گروه صنایع کاغذ پارس انواع کاغذ بسته بندی قطع برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۵۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری «نامزد گلوله‌ها» سال گذشته از نمایشگاه کتاب به شدت غیرفرهنگی بود!

حجت‌الاسلام والمسلمین هادی شیرازی مدیر عامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار آنا درباره برنامه‌های این نشر برای نمایشگاه کتاب تهران گفت: ما تولیدات جدید هم در زمینه‌هایی که پیش از این در آن فعال بودیم همچنان خواهیم داشت، البته در قالب‌ها و زمینه‌های جدید هم فعالیت‌هایی داریم و این باعث شده که امسال در نمایشگاه هم کتاب کودک و نوجوان در دفتر قمقمه عرضه کنیم و هم رمان‌های جدید به نمایشگاه کتاب بیاوریم و هم در بحث فرماندهان، روایت‌های جدی از فرماندهان جبهه مقاومت داشته باشیم که کتاب «میاندار» شاخص این قصه است.

وی درباره چالش‌های پیش روی این نشر اظهار داشت: یک چالش ما در خود فضای نشر، مسئله مجوز، مسئله کاغذ، مسئله دیده شدن و... است که به هر حال چالش‌های پیش روی یک ناشر است. اما در مورد نمایشگاه یکی بحث رفاه و امکانات برای ناشران است و دیگری هزینه‌های تبلیغات در نمایشگاه که هزینه‌های بالایی هستند و معمولا ناشران امکان پرداخت این هزینه‌ها را ندارند و فقط ناشران دولتی چون پول دارند می‌توانند از تبلیغات استفاده کنند، اما برای ناشر خصوصی این طور نیست و متاسفانه این عدالت شکل نگرفته است در واقع ناشری که توان اقتصادی چندانی ندارد نمی‌تواند با ناشر دولتی رقابت کند. این مسئله مهمی است که نشان می دهد عدالت در تبلیغات نیست تا به همه به‌طور یکسان نگاه شود.

گلایه از جمع آوری کتاب «نامزد گلوله‌ها» از نمایشگاه کتاب سال گذشته

وی در مورد مشکلاتی که سال گذشته برای این نشر روی داد، گفت: پارسال مشخصا رفتار دور از شأنی رخ داد و کتاب «نامزد گلوله‌ها» از نمایشگاه جمع شد؛ یک کار به شدت غیر فرهنگی بود و ادعا کردند که کتاب مجوز نداشته اما روشن بود که چه اتفاقی پشت صحنه افتاده است. کتاب‌های بدون مجوز معروف و شناخته شده در نمایشگاه هر ساله فروخته می‌شود اما اینکه چرا این اتفاق برای این کتاب افتاد، باید مسئولان پاسخ بدهند و روشن بیان کنند که چرا این اتفاق افتاد؟

شیرازی گفت: ما مشخصا در موضوع مجوز مسئله اساسی داریم و هنوز مشکل حل نشده است. آقای وزیر هم در جلسه‌ای گفتند که ما می‌خواهیم مجوز را به اهالی فرهنگ بدهیم، اما کی قرار است این اتفاق بیفتد، معلوم نیست و این حرف سال‌ها زده می‌شود. یا گفتند موضوع کاغذ را حل و کاغذ داخلی تولید می‌کنیم، اما کاغذ دولتی با نرخ جهانی و با قیمت غیر رقابتی و صرفاً یک مقدار ارزان‌تر از کاغذ خارجی که کیفیت خارجی بهتر هست، چه فایده ای دارد؟

مشکلات ناشر با کاغذ: تولید کاغذ داخلی بی کیفیت چه ارزش افزوده‌ای برای صنعت نشر داشته‌ است؟

مدیر انتشارت خط مقدم گفت: این کاغذی که با میلیاردها تومان هزینه تولید شده و در عین حال بی کیفیت است، چه ارزشی ایجاد کرده است؟ من ناشر وقتی می‌خواهم کاغذ بخرم می‌بینم کاغذ داخلی را بی‌کیفیت تولید می‌کنند از آن طرف کاغذ با کیفیت‌تر خارجی را که چاپخانه هم با آن مشکلی ندارد(بسیاری از چاپخانه‌ها با کاغذ ایرانی مشکل دارند) را با یک نسبت کم در حد 40-50 هزار تومان تهیه می‌کنم.

وی افزود : وقتی از کاغذ سبک خارجی استفاده می‌شود، مخاطب یک محتوای خوب را با یک کیفیت خوب تحویل می‌گیرد و هزینه‌اش هم خیلی تفاوت ندارد. تولید کاغذ داخلی بی کیفیت چه ارزش افزوده‌ای برای صنعت نشر داشته‌ است؟ به هر حال اینها چالش‌های جدی است و مسئولان امر باید برای این موضوع تدبیری کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • جمع‌آوری «نامزد گلوله‌ها» سال گذشته از نمایشگاه کتاب به شدت غیرفرهنگی بود!