Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، بهزاد شاهسوندی معاون مهندسی و ساخت راه‌های اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان پیش از ظهر سه‌شنبه در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: استان اصفهان به لحاظ موقعیت جغرافیایی که دارد با ۹ استان دیگر همجوار است و قلب تپنده حوزه راه برای کشور است به همین دلیل باید توجه ویژه‌ای به راه‌های استان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تا پایان سال ۱۴۰۰، در سطح استان حدود ۴۸۰ کیلومتر آزادراه ، ۲ هزار و ۱۷۴ کیلومتر بزرگراه، حدود ۲ هزار و ۲۴۵ کیلومتر راه اصلی، هزار و ۸۵ کیلومتر نیز راه فرعی و ۴۱۱ دستگاه پل با دهانه بالاتر از ۶ متر داریم.

شاهسوندی عنوان کرد: درحال حاضر ۲۷ قرارداد داریم که مجموع ارزش آن چیزی حدود ۴۸۰ میلیارد تومان است اما توجه کنیم که افزایش قیمت‌ها شامل این قراردادها می‌شود و برای ۱۹۳ کیلومتر راهسازی که در دست اجرا است برآورد حدودی ۷۳۲ میلیارد تومان با توجه به افزایش قیمت‌ها پیش‌بینی کرده‌ایم.

معاون مهندسی و ساخت راه‌های اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان تصریح کرد: از پروژه‌های شاخص دیگر باند دوم دامنه خوانسار- گلپایگان خمین به طول ۱۱۰ کیلومتر، است که بخشی از آن در سال گذشته به بهره‌برداری رسیده اما ۱۹ کیلومتر دیگر باقی مانده است.

وی ادامه داد: در حوزه شرق اصفهان پروژه عمده‌ای که می‌توان به آن اشاره داشت باند دوم نائین- انارک- خور- طبس است که به طریق‌الرضا(ع) معروف است.

شاهسوندی افزود: این محور از نائین شروع می‌شود که ۲۵۳ کیلومتر طول دارد که ۱۴۲ کیلومتر آن چهار خطه اجرا شده است و حدود ۳۰ کیلومتر این پروژه در محور چوپانان در دست اجرا است که در سال‌های آینده به خور و بیابانک متصل خواهد شد.

معاون مهندسی و ساخت راه‌های اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ چندین پروژه دیگر هم مناقصاتشان انجام شده و در دست اقدام هستند، افزود: در حال حاضر ۱۲ پروژه را آغاز کردیم؛ برای تعدادی پیمانکار مشخص شده و این طرح‌ها تاکنون حدود ۱۵۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

وی با بیان اینکه ورود شرکت‌های تولیدکننده به بورس و صادرات آن در این سال‌ها باعث شد تا برای تأمین قیر پروژه‌های مطروحه به جهت روکش آسفالت راه‌ها با مشکلاتی رو به رو شویم، افزود: با اینکه شرکت ملی نفت سهمیه قیر سالانه به حدود ۴ میلیون تن را در اختیار وزارت راه گذاشته است اما این مقدار نسبت به پروژه‌های راه در سطح کشور ناچیز است.

شاهسوندی عنوان کرد: تلاش شد تا قیر را از پروژه‌های راهسازی حذف و بتن غلتکی را جایگزین کنید که به دلایل محیط زیستی و کیفیت و دوام روکش مناسب‌تر است.

معاون مهندسی و ساخت راه‌های اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان درخصوص پروژه‌های راهسازی که از مناطق حفاظت شده می‌گذرد، اظهار داشت: در اینگونه موارد طرح‌ها را در اختیار اداره کل محیط زیست استان قرار می‌دهیم و آن‌ها طرح را بررسی می‌کنند، مثلا در محور نایین- انارک حدود سه کیلومتر راه از منطقه حفاظت شده عبور می‌کند و به این سبب درخواست کردیم که اداره محیط زیست تدابیری نظیر دیواره خاک یا... بیندیشند.

وی بیان داشت: پروژه کاشان- برزوک با دو پیمانکار فعال و در حال اجرا است، سعی می‌شود تا پایان ۱۴۰۲ تا ورودی برزوک به صورت چهار خطه بهره‌برداری شود.

شاهسوندی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری فارس درخصوص آخرین وضعیت جاده تیران-چادگان اظهار داشت: پروژه محور تیران چادگان از اولویت‌های ما است که در دو شهرستان است؛ ۱۳ کیلومتر از این محور در حوزه شهرستان تیران است و پس از گردنه در حوزه شهرستان چادگان قرار دارد.

معاون مهندسی و ساخت راه‌های اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان با بیان اینکه اینجا با مشکل اعتبار برخوردیم، توضیح داد: قرار بود حدود ۵ کیلومتر حوزه چادگان تا پایان سال پیش به بهره‌برداری برسد که به دلیل مشکل اعتبار تمام نشد، اما در حال حاضر با ابلاغ اعتبار فعال شده است.

وی ادامه داد: پس از ابلاغ اعتبار آسفالت مسیر باقی مانده است که امیدواریم در سال جاری این محور تا بالای گردنه چادگان به بهره‌برداری برسد.

شاهسوندی با بیان اینکه در محور حوزه شهرستان تیران و کرون هم ۸ کیلومتر تا روستای گلاب ادامه دارد که تکمیل این پروژه نیازمند حدودا ۱۷۵ میلیارد تومان اعتبار است، افزود: مکاتبات با تهران انجام شد و در مصوبات سفر رییس جمهور هم آمد و پیگیر آن از استاندار هستیم اما جزو پروژه‌های اولویت‌دار ما است.

معاون مهندسی و ساخت راه‌های اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: طبق مصوبات سفر رئیس جمهور و هیأت دولت به استان اصفهان برای پروژه‌های راه اعتباری به میزان هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان اختصاص داده شد؛ این اعتبار برای پروژه‌های با پیشرفت بالای ۵۰ درصد بود که هنوز این مبلغ ابلاغ نشده است.

وی در پاسخ به سوالی پیرامون میزان خسارت در اثر سیلاب‌‌های اخیر بیان کرد: در اثر حوادث اخیر و جاری شدن سیل به محورهای قدیمی آسیب‌هایی رسیده که اعلام میزان خسارات با اداره راهداری استان است اما به پروژه‌های جدید راه و شهرسازی آسیبی نرسیده چون که این پروژه‌ها بر اساس مطالعات سیل طراحی و اجرا می‌شود تا راه‌ها در مسیر رودخانه‌ها و آبراهه‌های فصلی نباشد.

انتهای پیام/۶۳۱۱۹/ج/

منبع: فارس

کلیدواژه: شاهسوندی میلیارد تومان پروژه های راه بهره برداری پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۶۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان

محمدرضا ولی الهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار در سفرهای ریاست جمهور به استان گلستان برای عمران و توسعه روستاها مصوب شد.

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گلستان گفت: در سفر اول ریاست جمهوری به استان گلستان مبلغ ۱۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای استان در قالب تهیه و اجرای طرح‌های هادی، اجرای بافت باارزش روستایی و ایمن سازی روستاهای در معرض خطر مصوب شد که ۲۶۹ روستای استان از آن بهره مند شدند.

وی با اشاره به اینکه از محل مجموع این اعتبارات ۲۲۸ روستا از نعمت طرح هادی برخوردار می‌شوند، افزود: طرح بهسازی بافت ۱۲ روستا اجرایی و همچنین ایمن سازی ۲۵ روستا در دستور کار قرار گرفت.

ولی الهی با بیان اینکه تا کنون ۱۱۵ میلیارد تومان از این اعتبارات تخصیص و به بنیاد مسکن استان ابلاغ شده است، اظهار کرد: بخش عمده‌ای از این اعتبارات در قالب پروژه‌های عمرانی در روستاهای استان هزینه شده و یا در حال کارسازی است.

کد خبر 6090056

دیگر خبرها

  • اجرای ایمن سازی و اصلاح شیب شیروانی ۱۴۰ کیلومتر از حاشیه راه‌های مازندران
  • تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه
  • تخصیص ۱۰۳ میلیارد تومانی به محور گردشگری وفاق دیر
  • گلایه مردم از عدم اتمام آسفالت ریزی محور پلدشت به مرگنلر 
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است
  • تخصیص اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای تکمیل کمربندی ایلخچی
  • تخصیص یارانه دارو به خوبی انجام نمی شود / تلاش دولت برای تثبیت قیمت نان در 1403 با سه برابر کردن یارانه