Web Analytics Made Easy - Statcounter

 محمدرضا برکت رئیس اداره نظارت بر طرح‌های عمرانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سفر خود به استان کرمان با همراهی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان از پروژه تالار مرکزی کرمان بازدید کرد.

او افزود: در ادامه سفر‌هایی که حسب امر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به منظور بازدید از پروژه‌های عمرانی این وزارت خانه با تاکید بر بررسی مشکلات پروژه‌های نیمه تمام در استان‌های مختلف به کرمان آمدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به بازید از موزه هنر‌های معاصر صنعتی کرمان به عنوان دومین موزه معاصر ایران، گفت: مشکلاتی که در این موزه وجود داشت بررسی شد و امیدواریم با مساعدت معاونت مدیریت توسعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بتوانیم این مشکلات را مرتفع کنیم.

برکت در ادامه به پروژه تالار مرکزی کرمان اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین پرژو‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان کرمان تالار مرکزی است که می‌توان از آن به عنوان یکی از بی‌نظیرترین پروژه‌های فرهنگی کشور نام برد و جزو ۱۵ پروژه فرهنگی بزرگ کشور است.

رئیس اداره نظارت بر طرح‌های عمرانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره جلساتی که به منظور جمع‌بندی و رفع مشکلات تالار مرکزی کرمان با پیمانکار و مشاور پروژه انجام شد، بیان کرد: امیدواریم به زودی این مجموعه افتتاح و در اختیار مردم فرهنگ دوست کرمان قرار بگیرد.

او ضمن تشکر از استاندار کرمان به دلیل اهمیتی که برای حوزه فرهنگ قائل هستند، گفت: امیدواریم با همکاری ایشان و مساعدت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مجموعه تالار مرکزی کرمان در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری برسد.

برکت وجود چنین فضای فرهنگی برای کرمان را ضروری دانست و گفت: بهره‌برداری از تالار مرکزی کرمان سرانه خدمات فرهنگی استان را افزایش می‌دهد.

او افزود: مشکلات خاص و لاینحل برای افتتاح این پروژه وجود ندارد و بیشتر مشکلات فنی، مالی و جانمایی است که با حضور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونین، پیمانکار و مشاورین در این خصوص تصمیم‌گیری شد و به زودی با رفع موانع شاهد بهره‌برداری از این پروژه مهم فرهنگی خواهیم بود.

تالار مرکزی کرمان به عنوان مجموعه‌ای با عملکرد اصلی فرهنگی، با حدود ۱۴ هزار متر زیر بنا شامل سه سالن اصلی تئاتر (با ظرفیت ۴۰۰ نفری)، موسیقی (با ظرفیت۸۰۰ نفر) و همایش (با ظرفیت ۱۵۰ نفر) است. روند ساخت این تالار نزدیک به ۱۳ سال طول کشید و در حال حاضر بخش‌های ابنیه، محوطه و سالن‌ها تکمیل شده است و با توجه به تاکید دولت سیزدهم بر تکمیل پروژه‌های عمرانی به زودی افتتاح خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تالار موزه هنرهای معاصر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۶۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، محمد مهدی اسماعیلی عصر سه‌شنبه در پیامی تصویری به هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه «طنز پهلو» در فومن زادگاه «مرحوم کیومرث صابری» عنوان کرد: مرحوم صابری فومنی روزنامه‌نگار و چهره ای رسانه ای و مولف بود، مولفی که فصل نوینی در فعالیت‌های کاری خود باز و آغاز کرد.

وی تصریح کرد: صابری فومنی هنرمند و روزنامه نگاری بود که با ایمان و رعایت مرزهای اخلاق، طنز را در حوزه اجتماعی و سیاسی وارد جریان رسانه ای کشور کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: آنگونه که دوران طنز را می توان به ۲ دوره قبل و بعد از صابری تقسیم کردو امروز پس از صابری هنوز طنز در کشور ما تقویت نشده است و تا جایگاهی که صابری داشت و برای این هنر ایجاد کرده بود، فاصله بسیار دارد.

هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه «طنز پهلو» همزمان با ۱۱ اردیبهشت سال‌مرگ مرحوم «کیومرث صابری فومنی» ادیب و طنزپرداز معاصر و خالق نشریه «گل آقا» در زادگاه وی شهر فومن برگزار شد.

دبیر جشنواره ملی طنز و رسانه (طنز پهلو) هم  در این مراسم گفت: هزار و ۱۲۹ اثر در پنج قالب شعر، داستان، کاریکاتور، کارتون، نثر و چند رسانه‌ای و طنز مطبوعاتی به هشتمین‌جشنواره ملی طنز و رسانه ارسال شد.

عباس حسین نژاد افزود : این درحالی است که سال گذشته ۴۶۲ اثر به جشنواره ارسال شده بود.

وی ادامه داد: بیشترین آثار ارسالی از استان تهران بود و استان‌گیلان هم از این نظر در رتبه ششم قرار دارد.

به گفته وی، ۱۲۱ رسانه رسمی در این جشنواره شرکت کردند که از این‌تعداد ۴۴۸ رسانه ثبت شده و ۶۸۱ رسانه شخصی بودند.

وی ادامه داد: طی توافقی با امور رسانه ای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تشکیل کلاسهای آموزشی ویژه مطبوعات و رسانه ها اعلام آمادگی کرده‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه
  • جزئیاتی از طرح‌های مطالعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • ۱۰نظرسنجی مربوط به پیمایش حجاب انجام شده/احیای مرکز طرح‌های ملی
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • خلیج فارس یکی از مهم‌ترین حوزه‌های تمدنی ماست/ نسل جوان باید با گذشته پرافتخارمان آشنا شود
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • خلیج فارس هویت و میراث گرانبهای سرزمین ایران است
  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه