Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@14:27:41 GMT

دانش‌آموزان به دنبال رشته مورد علاقه خود بروند

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۵۷۹۸۷

دانش‌آموزان به دنبال رشته مورد علاقه خود بروند

ایسنا/آذربایجان شرقی رتبه یک کنکور سراسری رشته زبان خارجی از تبریز گفت: دانش‌آموزان به دنبال علاقه‌ی خود بروند و استرس نداشته باشند، اینکه یک رشته را معین کرده و می‌گویند شرایط و آینده خوبی دارد، مهم نیست و چندان موفق نمی‌شوند چراکه من عاشق رشته زبان انگلیسی بودم و موفق هم شدم.

کیارش علیزاده در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: خوشحال هستم و انتظار چنین رتبه‌ای را نداشتم و خبر را که شنیدم، بسیار خیلی خوشحال شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در مدرسه تیزهوشان ناحیه پنج تحصیل می‌کنم و اولین سالی است که در کنکور شرکت کرده‌ام و رشته اصلی من ریاضی و فیزیک است و با مقایسه رتبه‌ام در آن رشته و با مشورت از خانواده و مشاور، رشته‌ی مناسب خود را انتخاب می‌کنم.

وی افزود: اکثراً بر روی دروس عمومی تلاش کردم چراکه سال بعد کنکور تغییر می‌یابد و دروس عمومی نقطه قوت من بود و اغلب بر روی دروس ادبیات و دینی وقت گذاشتم که دینی بسیار سخت بود و زبان انگلیسی را هم سال‌ها بود که مطالعه می‌کردم و بخشی از زندگی من شده بود.

علیزاده خاطرنشان کرد: در روزهای پایانی زمان خود را بر روی مطالعه سوالات کنکور سال‌های گذشته گذاشتم و میانگین شش ساعت درس می‌خواندم.

وی در خصوص نقش خانواده یادآور شد: خانواده کمک بسیاری کردند و فشاری روی من نبود و همواره من را از لحاظ عاطفی و مالی حمایت کردند.

وی در پایان توصیه کرد: به کنکوری‌های سال آینده توصیه می‌کنم خدا را فراموش نکنند البته کنکور سال آینده مبهم است و اگر برای سال بعد می‌ماندم، آشفته می‌شدم اما چاره‌ای نیست، باید صبر داشته و به درس خواندن خود ادامه دهند و به دنبال علاقه‌ی خود بروند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کنکور سراسری کنکور ۱۴۰۱ كنكور سراسري رتبه های برتر کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۷۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی فرهادی، سخنگوی آموزش و پرورش در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا مبنی‌بر اینکه برنامه آموزش و پرورش برای عدم هدایت تحصیلی دانش‌آموزان چیست، اظهار کرد: هدایت تحصیلی دانش‌آموزان یکی از ظریف‌ترین و مینیاتوری‌ترین اقدامات است که باید در آموزش و پرورش صورت بگیرد.

وی افزود: این کار در مقطع متوسطه اول با بهره‌گیری از توان مشاوره دقیق روان‌شناختی و تحصیلی در مدرسه انجام شود و به نیرو‌های کیفیت‌بخشی و مشاور در مدرسه وابستگی دارد. فرهادی ادامه داد: زمانی‌که یک انحراف در آمار می‌بینیم؛ در بخش‌های نرم‌افزاری و فکری دچار خطا هستیم و در امکانات مشکلی وجود ندارد. در دبیرستان‌ها امکاناتی که رشته‌های دیگر و دانش‌آموزان تحربی دارند، دانش‌آموزان ریاضی نیز بهره‌مند هستند.

انتخاب رشته تحصیلی ناظر بر بازار اشتغال است

سخنگوی آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: نکته دوم ناظر بر بازار اشتغال است و نوع اطلاع‌رسانی برای مشاغل در کشور و تحقیقات صورت می‌گیرد. نهاد‌هایی که در آموزش و پرورش همکار هستند و در سند تحول برای آنها وظیفه‌ای تعیین شده، مراقب باشند که خلاف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اقدام نکنند و تبلیغات کاذب شکل بگیرد.

در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم

وی با اشاره به برنامه ششم و هفتم توسعه، اضافه کرد: در این برنامه قرار است دانش‌آموزان در رشته‌های فنی‌حرفه‌ای و کاردانش با یک ضریب بالای پنجاه درصد هدایت شوند و در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم؛ به عبارت دیگر، بیکار نداریم، زیرا دانش‌آموزان مهارت دارند.

فرهادی ادامه داد: بسیاری از دختران در رشته‌های کامپیوتر و طراحی و دوخت، هنری و صنایع دستی نه‌تنها بیکار نداریم، بلکه با افزایش بیشتر تقاضا در حرفه آموزش‌دیده روبرو هستند.

هنرستان‌ها برای همه رشته‌ها الگو موفقی هستند

سخنگوی آموزش و پرورش با بیان اینکه هنرستان‌ها برای نه‌تنها برای رشته‌های ریاضی بلکه برای هنرستان‌ها الگوی موفقی است و باید به آنها مشاوره دقیقی ارائه دهیم، ابراز کرد: برای رشته ریاضی در آموزش و پرورش وظیفه مشاوره دقیق ارائه دهیم که ناظر بر استعداد‌های خدادادی و علایق است تا در این رشته تحصیل کنند.

وی در پایان افزود: رشته بنده ریاضی و فیزیک است و معتقد هستم مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است و باید این موضوع با جدیت دنبال شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ اول شدند
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌
  • ۵۳ سال تدریس و مهری ماندگار
  • روایتی از ۵۳ سال تدریس و مهری ماندگار
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • برگزاری ماراتن کنکور در کرمانشاه با پیشتازی بانوان
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • روایت خسروپناه از آمار وضعیت دانش‌آموزان مدارس دولتی در میان داوطلبان برتر کنکور