Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس عبدی در اعتماد نوشت: دو رویکرد نسبت به وظایف مدیران بالای کشور وجود دارد. گروهی گمان می‌کنند که اگر سیل آمد، مدیران عالی باید وارد گِل و لای شوند، و از نزدیک به کار امدادرسانی و رفع آثار سیل نظارت کنند، و احتمالاً با کفش ورنی تا زانو وارد گل و لای شوند و عکاسان محترم نیز تصاویر آنان را بازتاب دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبیعی است که رویکرد مقابل نه تنها این‌ها را نمایشی و صوری می‌داند، بلکه معتقد است که زیان‌بار نیز هست.

شاید حضور مدیران رده سوم و چهارم در چنین وضعی توجیه‌پذیر و ضروری باشد، ولی مدیران رده یک و دو وظایف دیگری برعهده دارند. البته آن سوی ماجرا را نیز باید دید، و اینکه مردم سیل‌زده و کلاً جامعه انتظار دارد که حضور مسوولان را به عنوان همدردی در این بلایا و حوادث مشاهده کند.

البته مردم بیش از چنین حضوری انتظار دارند که خدمات‌رسانی و آواربرداری سریع‌تر و بهتر انجام شود، ولی این حضور هم نیازمند رفتن در گل و لای و عکس گرفتن نیست، چون هیچ آدم عاقلی چنین انتظاری از مسوولیت رده یک و دو ندارد. بله اگر جایی ضرورت خیلی خاصی رخ دهد، مساله فرق می‌کند، ولی در قریب به اتفاق موارد مدیران رده بالا می‌توانند در محل حضور یابند تا فقط احساس همدردی را منتقل کنند، وظیفه اصلی آنان در اتاق‌های مدیریت و پیگیری‌های لحظه‌ای و تأمین پشتیبانی و نیاز‌های ماموران در صحنه است و از همه مهم‌تر هماهنگ کردن میان نهاد‌های گوناگون برای عبور از یک بحران موقتی است.

همان‌گونه که برداشتن آوار و گِل و لای را با بولدوزر انجام می‌دهند و نه با خودروی شخصی، کارکرد مدیران رده اول و دوم نیز متفاوت از مدیران صحنه است. اگر انجام کار‌های مدیریتی برای آنان سخت است بهتر است از ابتدا در حوزه‌ای که توانایی دارند فعال شوند.

این مساله را درباره سفر‌های آقای رییسی نیز متذکر شدم. برای نمونه سفر ایشان به خوزستان بلافاصله پس از ریاست‌جمهوری را مفید دانستم، برخی موارد دیگر هم قابل دفاع است، هر چند واقعیت این است که مشکل کشور سفر‌های استانی نیست و جای دیگری است.

اتفاقا در اتاق‌های مدیریت و هماهنگی زیر کولر باید برای کشور برنامه‌ریزی کرد. مساله امروز ایران سفر به فلان استان نیست، زیرا همچنان که می‌بینید کدام مشکل این مردم حل شده است؟ تورم و بیکاری مشکل سراسری است. فقدان سرمایه‌گذاری یا نبودن یک سیاست کارآمد علمی و مورد قبول سراسری است و در اتاق‌های رییس‌جمهور حل می‌شود و نه در دیدن چند ده نفر از مردم. شاید به ظاهر و به صورت شعاری بتوان گفت که آشنایی با درد و رنج و مشکلات مردم ضروری است.

بله این درست است، ولی این نیاز به دیدن آنان ندارد. می‌توان از نهاد‌های ذی‌ربط خواست که نرخ تورم کالاها، نرخ اشتغال و بیکاری، نرخ سرمایه‌گذاری، ضریب جینی و نابرابری، میزان رضایت مردم از وضع کشور و مسوولان، انتظارات بحق فعالان اقتصادی و... ده‌ها شاخص دیگر را تهیه و ارایه کنند، تا به جای آنکه در فلان سفر ده‌ها نفر را ببینید، با این گزارش‌ها از حال و احوال ۸۵ میلیون نفر با دقت تمام مطلع شوید.

برای مثال امام خمینی که اصلا از اتاقش هم بیرون نمی‌رفت، آیا بیگانه با درد مردم بود؟ آزادی رسانه و دسترسی به اطلاعات بهترین کار برای دیدن هر روز وضع میلیون‌ها نفر است. مگر در یک سفر چقدر وقت است و با چند نفر صحبت می‌شود؟ این سفر‌ها بیشتر برای رضایت خاطر از حضور استقبال‌کنندگان است تا رسیدن به درکی جامع از جامعه. البته سفر‌های استانی در جای خود مفید و ضروری است، ولی نه برای آشنایی با درد‌ها و مشکلات مردم.

این تفاوت نگاه ناشی از دو رویکرد به جامعه، سیاست و مدیریت امور است، و حل آن نیازمند گذشت زمان است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: عباس عبدی مدیران رده سفر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۸۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دردسر جدید بارسا: حتما باید سوپرجام بگیرند

به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا شنبه‌شب در دیداری حساس در چارچوب رقابت‌های هفته سی و چهارم لالیگا با نتیجه ۴-۲ مغلوب خیرونا شد. این نتیجه نه‌تنها باعث شد قهرمانی رئال مادرید در لالیگا قطعی شود، بلکه بارسا و مدیرانش را هم در دردسر بزرگی انداخت.

در حال حاضر در جدول لالیگا پایین‌تر از رئال مادرید قهرمان که ۸۷ امتیازی است، خیرونا با ۷۴ امتیاز قرار دارد و سپس در رتبه سوم، بارسلونا ۷۳ امتیازی است. چهار بازی تا پایان فصل مانده و بارسلونا برای بازگشت به رتبه دوم باید هر چهار بازی را ببرد و امیدوار باشد که خیرونا در یکی از این بازی‌ها متوقف شود.

در صورتی‌که این اتفاق رخ ندهد، بارسا در رده سوم قرار می‌گیرد و در سوپرجام حضور نخواهد داشت. این موضوع برای مدیران بارسلونا اهمیت زیادی دارد زیرا برای بازگشت به قانون ۱-۱ بر روی آن حساب زیادی باز کرده بودند. در صورت حضور در سوپرجام هر تیم مبلغی دریافت می‌کند که مدیران بارسا قصد داشتند از آن برای بازگشت به این قانون استفاده کنند.

آنها امیدوار هستند از لالیگا مجوز قانون ۱-۱ را بگیرند تا بتوانند در نقل و انتقالات تابستانی حضور فعالی داشته باشند. حضور در قانون ۱-۱ یعنی آنها بتوانند هر یورویی را که در می‌آورند خرج کنند. تا این لحظه بارسا طبق قانون ۴-۱ عمل می‌کند که یعنی آنها در ازای هر ۴ یورو، فقط می‌توانند ۱ یورو را خرج کنند.

در صورتی‌که این باشگاه نتواند شرایط مالی‌اش را در پنجره نقل و انتقالات تابستانی پیش رو بهبود ببخشد با مشکلات بسیاری روبه‌رو خواهد شد، خصوصا که یکی از شروط ژاوی برای ادامه همکاری با این تیم این بود که بازیکنان مدنظرش را در این تابستان به خدمت بگیرند و این اتفاق دردسر زیادی برای آنها به همراه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • نقش برخی مدیران ‌در آتش‌سوزی هولناک شفت ‌
  • برخورد با مدیران مقصر در آتش سوزی شهرک امام زاده ابراهیم شفت
  • حضور ۴ تن از مسئولان آذربایجان غربی در سامانه سامد
  • ‌قصور برخی مدیران ‌در آتش‌سوزی امامزاده ابراهیم شفت ‌محرز شد
  • انتقاد عباس عبدی از ممنوعیت دوباره ورود زنان به ورزشگاه ها/اگر جرات دارید مردان را محروم کنید/ آنها فحاشی می‌کنند، زنان‌ محروم می‌شوند؟!
  • پاسخگویی به مطالبات مردم، در دستور کار مدیران خراسان جنوبی
  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است
  • دردسر جدید بارسا: حتما باید سوپرجام بگیرند
  • واکنش عباس عبدی به سخنان مهدی نصیری: اصلاح‌طلبی و براندازی دو راهبرد غیر قابل جمع است
  • کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مشکلات کارخانه