Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@11:27:27 GMT

اهم دستاوردهای سازمان مدیریت یزد در دولت سیزدهم

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۵۸۶۸۹

اهم دستاوردهای سازمان مدیریت یزد در دولت سیزدهم

ایسنا/یزد سرپرست حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان از جمله مهمترین اقدامات و دستاوردهای این سازمان در دولت سیزدهم را تدوین سند تحولی یزدنوین، تدوین برنامه رشد اقتصادی استان، تدوین سند تحولی اولویت‌های اجرایی شهرستان‌ها، تدوین سند مالیاتی استان و پیگیری تکمیل طرح‌های نیمه تمام استان برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«مهدی حجازی مهریزی» شش دستاورد، اقدام و فعالیت‌ مهم و شاخص این سازمان را از زمان استقرار دولت سیزدهم تشریح و تصریح کرد: تدوین سند تحولی یزدنوین بر اساس سند آمایش استان یزد، تدوین سند تحولی اولویت‌های اجرایی شهرستان‌ها، پیگیری تکمیل طرح‌های نیمه تمام در سفر ریاست محترم جمهوری، تدوین سند مالیاتی استان، تدوین برنامه رشد اقتصادی استان در سال ۱۴۰۱ و بازدیدهای میدانی رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان از شهرستان‌های تابعه با هدف ارزیابی وضعیت اقتصادی و اجتماعی از مهمترین این اقدامات طی این مدت بوده است.

وی با تاکید بر اهمیت سند تحولی یزدنوین در عملیاتی شدن سند آمایش استان، گفت: این سند به عنوان برنامه عملیاتی چهار سال اول سند آمایش استان یزد است و اجرای آن باعث تحقق برنامه‌های مندرج درسند آمایش می‌شود.

حجازی مهریزی با اشاره به اینکه سند تحولی اولویت‌های اجرایی شهرستان‌ها بر اساس سند تحول دولت و مبتنی بر سند یزد نوین برای شهرستان‌های استان یزد تدوین شده است، افزود: جهت گیری‌های توزیع اعتبارات با هدف تحقق رشد ۸ درصدی مبتنی بر سند مذکور خواهد بود.

به گفته وی، پیگیری تکمیل طرح‌های نیمه تمام در سفر ریاست محترم جمهوری از سوی این سازمان منجر به کاهش طرح‌های نیمه تمام استان و به بهره برداری رسیدن در کوتاه‌ترین زمان ممکن خواهد شد.

وی عدالت در مالیات ستانی و افزایش منابع درآمدی دولت را از نتایج تدوین سند مالیاتی استان عنوان کرد و با اشاره به بازدیدهای میدانی استاندار یزد و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان از شهرستان‌های تابعه، بیان کرد: این بازدیدها با هدف امیدآفرینی در آحاد جامعه و تسریع در اجرای طرح‌های اقتصادی و عمرانی و آشنایی میدانی و هرچه بیشتر با نیازهای مردم و بستر سازی تخصیص بهینه منابع در راستای کمک به رشد اقتصادی انجام می‌گیرد.

حجازی در پایان تدوین برنامه رشد اقتصادی استان در سال ۱۴۰۱ را از دیگر برنامه‌ها و اقدامات مهم استان از زمان استقرار دولت سیزدهم نام برد و اظهار کرد: برنامه رشد اقتصادی در قالب تدوین برنامه بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی استان و تدوین مدل تحقق رشد هشت درصد استان به تفکیک بخش‌های صنعت، معدن، کشاورزی و خدمات صورت گرفته است.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سازمان مديريت و برنامه ريزي يزد برنامه رشد اقتصادی طرح های نیمه تمام تدوین سند تحولی سازمان مدیریت تدوین برنامه دولت سیزدهم شهرستان ها سند آمایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۸۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه امسال دولت سیزدهم برای عبور موفق از اوج بار تابستان

مدیرعامل شرکت توانیر گفت: با هدف عبور موفق از اوج بار تابستان امسال، ٢٦ طرح فوق توزیع و انتقال تا پایان اردیبهشت ماه جاری وارد مدار می شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از توانیر، مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به تدوین و ابلاغ ١٨٠ اقدام عملیاتی برای عبور از اوج بار تابستان امسال گفت: ٧٧ طرح انتقال در قالب این برنامه عملیاتی شده که ٣٠ طرح آن به اتمام رسیده و ٣٩ طرح نیز از ٧٠ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است که ٢٦ مورد آنها تا پایان اردیبهشت ماه جاری و مابقی تا قبل از اوج بار تابستان به بهره برداری خواهند رسید.
وی همچنین از افزایش ٧٦٠٠ مگاولت آمپری ظرفیت ترانسفورماتورهای پستهای فوق توزیع و انتقال خبر داد و با بیان این که  ١٢٩٤ کیلومتر خطوط فوق توزیع و انتقال نیز تا پیش از اوج بار تابستان به طول شبکه انتقال و فوق توزیع برق کشور افزوده می شود، خاطرنشان ساخت: ٧ طرح بهبود ولتاژ نیز در دست اجرا است و در مناطقی که افت ولتاژ وجود داشته باشد، خازن گذاری انجام می شود.
به گفته سخنگوی صنعت برق جمعا ٩ هزار میلیارد تومان در این زمینه سرمایه گذاری شده تا بتوانیم اوج بار تابستان امسال را بدون مشکل سپری کنیم.
مدیرعامل توانیر اجرای ١٣٠٠ کیلومتر کابل دریایی ایرانی بین جزیره قشم و سرزمین اصلی با هادی رسانا را از دیگر برنامه های عملیاتی صنعت برق در بخش انتقال عنوان کرد و گفت: با اجرای این طرح، ظرفیت تبادل برق این خط به ٣ برابر افزایش می یابد.
رجبی مشهدی با اشاره به فنآوری خاصی که در تولید این کابل دریایی به کار رفته، از ساخت آن توسط یک شرکت دانش بنیان داخلی خبر داد که انتظار می رود با اجرای این خط به طول ١٣٠٠ متر بین جزیره قشم با سرزمین اصلی (بزرگترین فاصله بین دو دکل انتقال نیرو)، ظرفیت تبادل برق این خط تا ٣ برابر افزایش یابد و نیروگاههای منطقه با بهره گیری از این ظرفیت، حداکثر تولید را داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • گام‌های بلند دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • تحول در بودجه تولید با شاخص‌های کیفی
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • برنامه امسال دولت سیزدهم برای عبور موفق از اوج بار تابستان
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است
  • بازدید سرپرست مدیریت و برنامه‌ریزی فارس از طرح‌های عمرانی خرامه
  • قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • قالیباف: منتظر برنامه بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم / بانک مرکزی برنامه ندهد مجلس برنامه می‌دهد