Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهامداران صورت‌های مالی منتهی به پایان اسفند ۱۴۰۰ بانک دی را تصویب کردند.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط‌عمومی بانک دی، در این جلسه که صبح سه‌شنبه ۱۱ مرداد ماه ۱۴۰۱ با حضور ۵۸/۶۲ درصد از سهامداران و نمایندگان قانونی آن‌ها، نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار و حسابرس و بازرس قانونی بانک به ریاست امیر‌عباس هاشمی‌نژاد، نایب‌رئیس هیئت‌مدیره بانک دی برگزار شد، سهامداران صورت‌های مالی منتهی به پایان اسفند ۱۴۰۰ را تصویب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علیرضا قیطاسی، مدیرعامل بانک دی در این مجمع ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته توسط هیئت‌مدیره بانک با ابراز خرسندی از تحقق وعده برگزاری مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده سال منتهی به اسفند ۱۳۹۹ و مجمع عمومی عادی سالیانه ۱۴۰۰ در موعد قانونی پس از ۶ سال و نیز بازگشایی نماد بانک، گفت: این فرایندها نشان می‌دهد که قطار بانک دی روی ریل اصلی و مسیر صحیح خود قرار گرفته و آینده خوبی را می‌توان برای سهامداران آن متصور بود.
وی با بیان این که پاسخ به مطالبات همه سهامداران به ویژه جامعه هدف در اولویت وظایف هیئت‌مدیره بانک است، تاکید کرد: مطالبه گری، حق سهامدار است و ما نیز بر اساس عملکرد بانک به سهامداران پاسخ گو هستیم.
مدیرعامل بانک دی در ادامه به اقدامات انجام شده برای کاهش زیان انباشته بانک اشاره کرد و با بیان این که کاهش در هزینه ها در چند ماه ابتدایی سال عملیاتی شده است، گفت: بر اساس برنامه ریزی انجام شده، زیان انباشته باید در پایان برنامه تدوین‌ شده به نزدیک صفر برسد و بانک به سود عملیاتی دست یابد.
قیطاسی، فروش اموال و املاک مازاد را یکی از مهم‌ترین اقدامات بانک در راستای اجرای قانون رفع موانع تولید اعلام و خاطرنشان کرد: بر این اساس، کارگروهی به طور جدی این مساله را پیگیری می‌کند، به طوری که بانک هر ماه یک مزایده برای املاک مازاد برگزار می‌کند.
مدیرعامل بانک دی افزود: همه املاک بانک احصا و بخشی از آنها ارزیابی شده که در فهرست واگذاری قرار گرفته اند، از این رو فرایند فروش املاک مازاد بانک با سرعت و دقت در حال انجام است.
وی همچنین به عزم جدی بانک به خروج از بنگاهداری اشاره کرد و با بیان این که از ۱۳ شرکت وابسته به بانک، برنامه ریزی برای خروج از ۳ شرکت تا پایان شهریور ماه اجرایی می شود، گفت: برنامه واگذاری بنگاه ها و شرکت‌های مازاد بانک در یک دوره زمانی مشخص طراحی شده و در حال اجرا است.

مدیرعامل بانک دی همچنین از حمایت های بانک مرکزی، رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران و ناظران بنیاد شهید حاضر در مجمع، بازرس قانونی، نماینده سازمان بورس و سهامداران محترم، قدردانی کرد.
در پایان این مجمع پس از استماع گزارش حسابرس و بازرس قانونی، صورت‌های مالی منتهی به سال ۱۴۰۰ مورد تصویب حاضرین در مجمع قرار گرفت و اعضای هیئت رئیسه مجمع به سوالات سهامداران و حاضران پاسخ دادند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مدیرعامل بانک دی صورت های مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۸۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

برات الکترونیک سپامی خدمت نوین بانک صادرات ایران برای تأمین مالی زنجیره تأمین واحد‌های تولیدی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، معاون فناوری اطلاعات بانک صادرات ایران، تأمین مالی را یکی از چالش‌های اصلی کسب‌و‌کار‌ها و بنگاه‌های تولیدی دانست و گفت: خوشبختانه با پیاده‌سازی برات الکترونیک سپامی در بانک صادرات ایران به‌عنوان نخستین بانک، این چالش تا حد زیادی برطرف شده است و کسب‌و‌کار‌های زنجیره تأمین، پس از اعتبارسنجی، می‌توانند به‌اعتبار بانک صادرکننده برات و بانک مرکزی، نسبت به تأمین مالی مبادلات تجاری خود اقدام کنند.

محمد رضوان‌مدنی، برات الکترونیک سپامی را خدمت نوین بانک صادرات ایران برای تأمین مالی زنجیره تأمین واحد‌های تولیدی و کسب‌و‌کار‌ها دانست و افزود: نخستین برات الکترونیک سپامی، اوایل اردیبهشت‌ماه توسط بانک صادرات ایران در محیط عملیاتی صادر شد و کنار چک امن دیجیتال، سفته و برات الکترونیک توانست مجموعه ابزار‌های تجارت الکترونیک در بانک صادرات ایران را برای ارائه خدمات بهتر به مردم، خصوصاً کسب‌و‌کار‌ها و بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی تکمیل کند.

به‌گفته رضوان‌مدنی، تسریع و تسهیل فرایند تأمین مالی و سرمایه در گردش کسب‌و‌کار‌ها و بنگاه‌های تولیدی، کاهش نیاز به دریافت تسهیلات جدید برای تأمین مالی سرمایه در گردش و تقویت روابط پایدار بین تولیدکننده و تأمین‌کننده ازجمله مزایای بهره‌مندی از این ابزار جدید تجارت الکترونیک برای اجزای زنجیره تأمین است.

وی اضافه کرد: واحد‌های تولیدی، بنگاه‌های اقتصادی، شبکه فروش و تأمین‌کنندگان می‌توانند با مراجعه به پلت‌فرم تأمین مالی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران از این ابزار که بر اساس دستورالعمل ارائه خدمات تأمین مالی زنجیره تأمین توسط مؤسسات اعتباری طراحی شده است و شیوه‌نامه اجرایی آن پس از تصویب در کمیسیون اعتباری به تأیید هیئت عامل بانک مرکزی نیز رسیده است، استفاده نمایند.

گفتنی است برات الکترونیک غیرکاغذی، با سررسید حداقل یک ماه و حداکثر یک سال، با درخواست برات‌دهنده (بنگاه خریدار) در وجه یا به حواله‌کرد دارنده برات (بنگاه فروشنده) از طریق سامانه برات صادر و شناسه یکتای آن در سامانه سپام ثبت می‌شود و بانک صادرات ایران بر اساس اعتبار برات‌دهنده (بنگاه خریدار) نسبت به قبول برات الکترونیک و تأدیه مبلغ آن در سررسید اقدام خواهد کرد. این سند تجاری الکترونیکی، تمامی ویژگی‌های ذکرشده در ماده 223 قانون تجارت و قانون تجارت الکترونیک را داراست و بر اساس بخشنامه بانک مرکزی، امکان صدور 80 هزار میلیارد تومان برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی در سال 1403 پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند
  • اعضای هیات مدیره پدیده مشخص شدند
  • انتخابات آتی ژیمناستیک و بازهم تخلفات قانونی
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • جدول مربوط به «تملک دارایی‌های مالی» تصویب شد
  • یک بانک برای ۵۷ کشور | ایران وام جدید می گیرد؟
  • پلیس مانع ایجاد هرج و مرج در ورزشگاه فیروزآباد شد
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • برگزاری نخستین جلسه کمیته سرمایه‌گذاری بانک دی در سال جاری