Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@23:52:08 GMT

مدیر مدرسه قدرت تصمیم گیری ندارد

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۵۹۲۳۰

مدیر مدرسه قدرت تصمیم گیری ندارد

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا کریمیان مدیر کل آموزش و پرورش استان تهران در برنامه سند تحول در آموزش و پرورش با بیان اینکه مدرسه مرکز ثقل و کانون اجرای سند تحول بنیادین است؛ گفت: نه ادارات کل و نه مراکز استان‌ها، فقط مدارس اجراکننده سند تحول است. مدرسه باید تجلی بخش فرهنگ غنی اسلامی باشد. چنین مدرسه‌ای می‌تواند سند تحول را اجرایی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریمیان با بیان اینکه به مدارس قدرت تصمیم گیری داده نمی‌شود؛ گفت: شورای مدارس باید قدرت تصمیم گیری داشته باشند؛ مدرسه باید بتواند در زمان‌های اضطراری تصمیم گیری لازم را داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه مدرسه ایده‌آل اهل تعامل با مسجد است: افزود: نباید دور مدرسه حصار کشید. مدارس باید در ارتباط با جهان بیرون فعال باشند.

وی با اشاره به اینکه ما تقسیم کار ملی برای اجرای سند تحول نداشتیم؛ گفت: نابسامانی و کمبود نیروی انسانی و اشکال در توزیع نیروی انسانی از مشکلات مهم مدارس در اجرای سند تحول است.

وی افزود: مشکلات اقتصادی بیش از سایر افراد گریبان معلمان را گرفته است؛ طبیعی است که نام علمی که دغدغه سند تحول را داشته باشد نداریم برای اینکه معلم انگیزه کافی برای تحقق مسائل سند را ندارد.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه به خاطر ندارم هیچ سال تحصیلی با کمبود منابع آغاز نکرده باشیم گفت: این برای آموزش و پرورشی که می‌خواهد سند تحول را اجرایی کند اصلاً مطلوب نیست است.

وی دوره کوتاه مدیریت افراد را از دیگر مشکلات و موانع در راه اجرای سند تحول دانشگاه گفت عدم نظام مندی ارتباط آموزش و پرورش با رسانه‌ها از جمله صدا و سیما از دلایل دیگری است که مانع اجرای سند تحول تاکنون بوده است.

وی با طرح این سوال که صدا و سیما تاکنون برای اجرای سند تحول چه کرده است گفت: آموزش و پرورش برای اجرای کامل سند تحول نیازمند ارتباط کامل با سایر نهادها و رسانه‌ها از جمله صدا و سیما است.

کریمیان افزود: متأسفانه ملاک شایستگی مدیران مدارس تعداد قبولی دانش آموزان یا تعداد برگزیدگان است؛ در حالی که ملاک شایستگی باید میزان اجرای سند تحول در مدارس باشد.

وی در تشریح راهکارها برای اجرای سند تحول در مدارس گفت: یکی از مهم‌ترین اقدامات، آگاه سازی و ایجاد نگرش مثبت در خصوص سند تحول در مدارس است. مدیر مدرسه باید خودش تصمیم گیر باشد؛ لازم است قدرت تصمیم‌گیری داشته باشد و برای هر موضوعی با منطقه تماس نگیرد.

کد خبر 5554735 علی قدمی

منبع: مهر

کلیدواژه: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دبیرستان البرز مدارس شهرداری تهران شورای شهر تهران محرم 1401 سیلاب شورای شهر هلال احمر جمهوری اسلامی ایران سیل امامزاده داوود سازمان هواشناسی کمیته امداد امام خمینی ماه محرم آلودگی هوا سازمان تامین اجتماعی سازمان بازرسی کل کشور مهدی چمران قدرت تصمیم گیری اجرای سند تحول آموزش و پرورش سند تحول برای اجرای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۹۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای

سلمان محمدی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و گفت : پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

 وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت بخشی به مدارس دولتی یکی از مهمترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پ یرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شانیت معلمی را داشته باشند.

وی با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • نواخته شدن زنگ سپاس از معلم در مدارس گلستان
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • صحرایی: غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد
  • اجرای اندیشه های شهیدمطهری فرهنگ کشور رادربرابرتهاجمات حفظ می کند
  • صحرایی: روزانه ۸ مدرسه در کشور ساخته می‌شود
  • ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور
  • وزیر آموزش و پرورش : ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور/ امسال ۷۲ هزار معلم جذب می شوند
  • ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور/ استخدام ۱۹ هزار مربی ورزشی و مشاور پس از ۱۵ سال
  • توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای