Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به ساخت و تولید یکی از قوی‌ترین داروهای ضدقارچ دنیا شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس ، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، امید رجبی اظهارداشت: مجوز تولید دو محصول دارویی با نام تجاری فونجیزون و ازوپد که کاربری آنها در زمینه‌‌های محو قارچ و از بین برنده شپش بوده دریافت شده و تولید این داروها از آخر مرداد ماه امسال به‌صورت رسمی آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این دارو با نام تجاری "فونجیزون" در درمان سریع پوست نجات غریق‌هایی که برای مدت زیادی در معرض رطوبت زیاد فضای استخرهای سر پوشیده قرار دارند موفق بوده و مجوز و پروانه تولید را دریافت کرده و از آخر مرداد ماه امسال تولید رسمی اش با ظرفیت 10 هزار واحد در ماه آغاز می‌شود.

نخستین محموله داروی بیماران SMA وارد کشور شد نرم افزار مدیریت داروخانه آرسن، همگام با طرح دارویار "دارویار" چطور جلوی قاچاق معکوس دارو را می‌گیرد و به کمک بیماران کشور می‌آید؟/ قیمت دارو با نسخه هیچ افزایشی نمی‌یابد

وی ادامه داد: داروی دیگری که شرکت سازنده داروی فونجیزون تولید کرده داروی "اُزوپِد" است که به‌صورت اسپری برای از بین بردن شپش زنده تولید شده و حتی تخم شپش تولیده شده و جنین داخل تخم را در همان ابتدا از بین می‌برد و اجازه رشد و آسیب‌رسانی به پوست و مو را نمی‌دهد و این محصول هم که مجوز و پروانه تولیدش دریافت شده است از آخر مرداد با ظرفیت سه هزار واحد در ماه تولید می‌شود.

مدیر گروه کنترل دارو دانشکده داروسازی شهید دیالمه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: داروی ازوپد برای درمان زخم‌های جراحی نیز کاربرد دارد و پس از باز کردن نخستین پانسمان استفاده می‌شود و کاربرد آن در ترمیم سریع زخم با افزایش فشار اکسیژن بافتی و ممانعت از رشد میکرواورگانیسم ها و از بین بردن عفونت های زخم، موفقیت‌آمیز بوده و در درمان زخم های بعد از اعمال جراحی و زخم بستر و زخم‌های ناشی از دیابت نیز استفاده می شود و  بسیار خوب تاثیر داشته است.

رجبی افزود: تاکنون مشتری‌هایی از عراق و تاجیکستان درخواست خود را برای دریافت این داروها تحویل داده‌اند و بین 25 تا 30 درصد تولید ماهانه این محصولات به موضوع صادرات اختصاص یافته است. این فرآورده‌ها تا سه سال ماندگاری دارد و نگرانی بابت اقلام باقی مانده در انبار نداریم، ضمن این که با توجه به نیازی که در جامعه هست میزان ماندگاری در انبارها زیاد نیست.

وی اضافه کرد: دو داروی فونجیزون و ازوپد نتیجه تحقیقاتی است که از سال 84 در زمینه ازون و ارتباط مستقیم آن با بهداشت آغاز شده که خروجی آن تولید این محصولات بوده است. 

انتهای پیام/282/ن

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۰۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شتاب اجرای طرح ملی نهضت مسکن در خوی با مشارکت انبوه سازان 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،علی نژاد فرماندار خوی در جلسه ستاد مسکن تامین شهرستان گفت: برای تسریع در احداث واحد‌های مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن در توافق با انبوه ساز مسکن مقرر شد بزودی ساخت بیش از ۱ هزار ۵۰ مسکن بصورت انبوه در کوی ولیعصر خوی آغاز شود 
وی افزود: کار‌های زیر بنایی از جمله گمانه زنی در ۲۵ نقطه آغاز و نقشه‌های احداث آماده شده است 
فرماندار خوی افزود: برای ساخت هر واحد مسکونی ۵۵۰ میلیون تومان تسهیلات به متقاضان پرداخت می‌شود که این تسهیلات برای تسریع در احداث مسکن ملی در اختیار انبوه ساز قرار می‌گیرد

دیگر خبرها

  • قطارهای حومه‌ای به سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر شهر اصفهان متصل می‌شود
  • رونمایی از کتاب «جنبش علوی، هجرت رضوی» در مشهد
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • آغاز فروش بلیت قطارهای فوق‌العاده مشهد
  • احداث ۱۰۵۰ واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در خوی
  • شتاب اجرای طرح ملی نهضت مسکن در خوی با مشارکت انبوه سازان 
  • آغاز طرح انسداد مرزهای شرقی کشور
  • بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • آیت‌الله دژکام: بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید