Web Analytics Made Easy - Statcounter

امید رجبی عضو هیات علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: موفق به ساخت و تولید یکی از قوی‌ترین دارو‌های ضدقارچ دنیا شدیم که با استفاده از آن مقاوم‌ترین قارچ‌های پوستی ظرف ۲ تا سه روز از سطح پوست محو می‌شوند.

او افزود: این دارو با نام تجاری فونجیزون در درمان سریع پوست نجات غریق‌هایی که برای مدت زیادی در معرض رطوبت زیاد فضای استخر‌های سر پوشیده قرار دارند موفق بوده است و مجوز و پروانه تولید را دریافت کرده و از آخر مرداد امسال تولید رسمی اش با ظرفیت ۱۰ هزار واحد در ماه آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیات علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: داروی دیگری که شرکت سازنده داروی فونجیزون تولید کرده داروی اُزوپِد است که به‌صورت اسپری برای از بین بردن شپش زنده تولید شده است و حتی تخم شپش تولیده شده و جنین داخل تخم را در همان ابتدا از بین می‌برد و اجازه رشد و آسیب‌رسانی به پوست و مو را نمی‌دهد و این محصول هم که مجوز و پروانه تولیدش دریافت شده است از آخر مرداد با ظرفیت سه هزار واحد در ماه تولید می‌شود.

رجبی بیان کرد: داروی ازوپد برای درمان زخم‌های جراحی نیز کاربرد دارد و پس از باز کردن نخستین پانسمان استفاده می‌شود و کاربرد آن در ترمیم سریع زخم با افزایش فشار اکسیژن بافتی و ممانعت از رشد میکرواورگانیسم‌ها و از بین بردن عفونت‌های زخم، موفقیت‌آمیز بوده و در درمان زخم‌های بعد از اعمال جراحی و زخم بستر و زخم‌های ناشی از دیابت نیز استفاده می‌شود و بسیار خوب تاثیر داشته است.

او تصریح کرد: تاکنون مشتری‌هایی از عراق و تاجیکستان درخواست خود را برای دریافت این دارو‌ها تحویل داده‌اند و بین ۲۵ تا ۳۰ درصد تولید ماهانه این محصولات به موضوع صادرات اختصاص یافته است.

عضو هیات علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: این فرآورده‌ها تا سه سال ماندگاری دارد و نگرانی بابت اقلام باقی مانده در انبار نداریم، ضمن این که با توجه به نیازی که در جامعه هست میزان ماندگاری در انبار‌ها زیاد نیست.

رجبی اظهار کرد: ۲ داروی فونجیزون و ازوپد نتیجه تحقیقاتی است که از سال ۸۴ در زمینه ازون و ارتباط مستقیم آن با بهداشت آغاز شده که خروجی آن تولید این محصولات بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قارچ پوستی صادرات دارو شپش سر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۰۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بازوهای اجرایی معاونت غذا و دارو هستند که در هر یک از این دانشگاه‌ها این معاونت مستقر بوده و نسبت به بررسی و بازرسی مراکز عمده توزیع فرآورده‌های سلامت محور اقدام می‌کنند.

وی افزود: در صورت مشاهده تولید بدون مجوز یا واردات فاقد آن پس از توقیف محصول یا کالا، صاحب آن نیز به مراجع قضائی معرفی و تا حصول نتیجه، پرونده پیگیری می‌شود.

بهفر ادامه داد: این اداره کل در هر مرکز تولید فرآورده‌های غذایی مسئول فنی را به عنوان نماینده خود دارد که کنترل کیفیت کالاها را به عهده دارد لذا چنانچه تخلفی صورت بگیرد ضمن پیگیری موضوع از مسئول فنی به عنوان نماینده ما، با صاحب کارخانه نیز برخورد صورت می‌گیرد و از عرضه محصول در سطح عرضه جلوگیری می‌شود.

وی همچنین در خصوص نظارت بر کارگاه‌های کوچک که تعدادشان در کشور هم رو به افزایش است، بیان داشت: کارگاه‌های سنتی دارای شناسه نظارت کارگاهی هستند که کالاهای خودشان را به آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان غذا و دارو ارائه می‌دهند و چون فعالیت قانونی دارند در نظارت‌های ما رصد می‌شوند و با لحاظ شرایط قابل اعتماد مردم هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • رونمایی از کتاب «جنبش علوی، هجرت رضوی» در مشهد
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • آیت‌الله دژکام: بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید