Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الله فیروزی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید در خصوص سیل های اخیر چند موضوع را مد نظر داشته باشیم، گفت: کشور ما یک کشور حادثه خیزی است و بلایای طبیعی مثل زلزله، سیل و.. در آن رخ می دهد لذا باید در مثابل این بلایا همواره آماده باشیم چه از لحاظ تجهیزاتی و مدیریت بحران و چه از لحاظ فرهنگ سازی و آماده سازی مردم برای رویایی با این چنین حوادثی باید آمادگی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی دیگر از مشکلات اساسی ما این است که اولویت ها را در کشور اهمیت نمی دهیم و این هم مربوط به دولت خاصی نمی شود و در تمام دولت ها این موضوع بوده است که شاید یک بخشی از آن مربوط به ضعف در منابع بوده است اما به صورت کلی باید در دولت ها به سمت این حرکت میکردند که بعضی از زیر ساخت های کشور که ضرورت داشتند مدیریت میشدند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: یکی از این زیر ساخت های بسیار مهم کشور که به نوعی امروز هم در دنیا به جنگ آب معروف شده است در کشور ما نیاز به مدیریت دارد. حوزه آب در کشور ما هم از لحاظ نیاز مردم به عنوان نیاز فوری و مصرفی و هم از لحاظ زیر ساخت های تولید و صنعت بسیار حائز اهمیت است.

فیروزی گفت: متاسفانه زیر ساخت های کشور در حوزه آب به شدت ضعیف است و به همین دلیل ما همواره یا درگیر خشکسالی هستیم و یا درگیر بحران سیلاب ها می شویم و در این بخش هیچ تعادلی در کشور وجود ندارد.

وی در ادامه گفت: ما اگر بخواهیم ساختار بودجه کشور را اصلاح کنیم یکی از این اصلاحات مهم گرایش بخش قابل توجهی از بودجه به حوزه های آب است که آن هم با این شرط که این بودجه در حوزه های اثر گذار برای تامین آب شرب و برای تامین آب صنعت و هم برای مدیریت برای مقابله با بحران های طبیعی صرف شود.

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما سال ها در حوزه سد سازی در کشور کار کردیم و حتما قابل تقدیر هستند اما خیلی از آن سرمایه گذاری هایی که شده امروز به جهت آماده نشدن کانال های انتقال آب تبدیل به حوضچه های بزرگی شدند که فقط آب پشت آن ها دپو می شود.

وی گفت: امروز خیلی از کارشناسان در این موضوع هم نظر هستند که طرح های آبخیزداری را در کشور باید اجرا کنیم چرا که این طرح ها هم اجرای زمانی کوتاهی دارند و هم هزینه کمی برای اجرا می خواهند و در شهرهایی که خشکسالی دارند و دچار سیلاب می شوند و اجرای این طرح ها می تواند در مهار و تامین آب بسیار موثر باشد.

فیروز در پایان خاطرنشان کرد: اینکه در حوادث اخیر کوتاهی ها و تخلفاتی صورت گرفته است را باید مجموعه های نظارتی بررسی کنند و اگر مقصری وجود داشت باید حتما با آن ها برخورد شود.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: خشکسالی دولت صنایع و معادن مجلس مشکلات نماینده مردم زیر ساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۱۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است/ ضرورت کاهش زباله سوزی

به گزارش خبرگزاری مهر، علی سلاجقه، در پنجاهمین جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند که با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو در این کارگروه برگزار شد، بیان کرد: آیندگان از ما در خصوص آتش زدن سرمایه‌ها خرده خواهند گرفت و باید با تفکیک زباله از مبدا به سمت کاهش زباله سوزی حرکت کنیم. لازم است همه ما مکلف باشیم در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه دراز مدت اصلی ما تفکیک زباله از مبدا باشد که در صورت فرهنگ سازی اثر ماندگاری هم برای کشور دارد.

وی ضمن تبریک روز معلم، افزود: گزارش‌های ارائه شده از سوی استان‌های ایلام و گیلان امیدوار کننده است و این استان‌ها می‌توانند الگوی مطلوبی برای کشور باشند. همچنین سایر استان‌ها هم باید از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی استفاده لازم را ببرند تا مردم با روحیه‌ای شاد توانایی مشارکت در تمام زیرساخت‌ها را داشته باشند.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: گزارش‌ها نشان دهنده این است که دولت به صورت اصولی و میدانی به این حوزه ورود پیدا کرده و در حوزه اقتصاد و محیط زیست یکی از میثاق‌های ملی دولت کنترل تراز آلاینده محیط زیستی و حرکت آن به سمت شیب منفی است.

سلاجقه در خصوص لزوم استفاده از فناوری‌های نوین در بحث مدیریت پسماند، گفت: ما در حوزه فنی، اقتصادی، محیط‌زیستی و پیوست‌های فرهنگی از ظرفیت‌های دانش بنیان کشور در تمام سطوح حمایت و استفاده می‌کنیم و از آنجا که ظرفیت و توانایی جوان‌ها در تمام زمینه‌ها نمایانگر است انتظار می‌رود وارد میدان شده و در صورت نبود یک فناوری به تعقیب، بررسی و ایجاد آن بپردازند.

وی با اشاره به معذوریت و محدودیت‌های موجود در کشور یادآور شد: لازم است با تدبیر در خصوص مؤلفه‌های موجود در حوزه محیط زیست و اقتصاد با انتخاب بهترین گزینه به انجام کار پرداخته شود تا با انجام تکلیف برای کشور پاسخگوی مردم باشیم.

کد خبر 6094907

دیگر خبرها

  • تفکیک زباله از مبدأ یک ضرورت است
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است/ ضرورت کاهش زباله سوزی
  • سخنگوی دولت: همانطور که در حوزه زیر ساخت، نظامی و سلامت از متوسط جهانی بیشتر رشد کرده ایم در سایر حوزه ها هم می توانیم (فیلم)
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان و بلوچستان
  • زمینه حضور گسترده مردم در دور دوم انتخابات مجلس فراهم شود
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • بخش خصوصی؛ضدتحریم،ارزآور
  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور
  • راه‌اندازی ۱۶ هزار تخت بیمارستاتی در دولت سیزدهم
  • ضرورت اجتناب از افغان ستیزی/کشور در حوزه حضور اتباع اشباع شده است