Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، یعقوب سلیمانی پیش از ظهر امروز در جریان برگزاری دوره آموزشی تیم های تخصصی امداد و نجات خانه های هلال که در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد، اظهار کرد: نیروهای جمعیت هلال احمر امروز در مسیری گام برمی دارند که ائمه اطهار نیز در آن مسیر قرار داشتند و بر این نیز معتقدیم کمک به مستضعفین و نیازمندان، یک ارزش والا برای جمعیت هلال احمر به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نمونه ای از ایثارگری نیروهای هلال احمر را در روزهای اخیر مشاهده کردیم که با از خودگذشتگی و تقدیم جان خود به کمک مردم سیل زده شتافته و با تمام توان امداد رسانی کردند و مصداق آیات جهادی قرآن شده اند.

دبیرکل جمعیت هلال احمر تصریح کرد: در سیل های روزهای اخیر تصاویری واضح از جهاد و ایثار نیروهای هلال احمر مشاهده شد که در سال های اخیر بی نظیر بود، امدادگران و داوطلبان با جانفشانی وارد میدان شدند تا به مردم یاری رسانی کنند و مفقودین را پیدا کنند.

سلیمانی با اشاره به تداوم تلاش های هلال احمر برای کمک رسانی به مناطق سیل زده گفت: خانه های هلال نقش موثری برای کمک رسانی به مردم دارند و در سایر عرصه ها نیز می توانند منجر به توسعه شوند، امروز خانه های هلال علاوه بر تبیین مسائل آموزشی می تواند عامل محرومیت زدایی و توسعه در مناطق باشد. 

وی تصریح کرد: در حادثه قطار طبس نخستین مجموعه ای که از حادثه آگاه شد و اطلاع رسانی کرد، خانه هلال آن منطقه بود و این نشان می دهد که تا چه میزان خانه های هلال می توانند موثر واقع شوند. این مسیر درست باید با اندیشه ورزی و هم فکری به شکلی دقیق تر پیش رود و خانه های هلال به توانمندی مناسبی برسند. باید توسعه خانه های هلال احمر هدفمند باشد و با شناخت ظرفیت ها در هر محلی خدمات متناسب ارائه شود.

دبیرکل جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: امروز آموزش از اهمیت بسزایی برخوردار است و هلال احمر باید با اتکا به این اصل به بهترین شکل ممکن عمل کند. امروز باید ارزش لباس سرخ و سفید هلال احمر دانسته شود زیرا یکی از مقدس ترین جایگاه هایی است که انسان می تواند در آن قرار گیرد.

وی اضافه کرد: در حال حاضر خانه های هلال می توانند این جایگاه والای هلال احمر را نهادینه کرده و نقشی محوری در مناطق مختلف کشور ایفا کنند، خانه های هلال نباید از مسیر ترسیم شده خارج شوند و باید بستری برای آموزش های همگانی در کشور باشند و تاب آوری جامعه را ارتقا دهند.

دبیرکل جمعیت هلال احمر با اشاره به اهمیت تشکیل تیم های تخصصی امداد و نجات در خانه های هلال گفت: کشور ما سالانه متحمل حوادث و سوانح مختلف می شود و مشخصا تشکیل تیم های تخصصی امداد و نجات در خانه های هلال و مناطق دوردست کشور می تواند تحولی عظیم در عرصه امداد رسانی کشور ایجاد کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین هلال احمر یعقوب سلیمانی خانه های هلال جمعیت هلال احمر خانه های هلال هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۲۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402

رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به توجه سیاستگذاران و برنامه‌ریزان به محرومیت‌زدایی گفت: بودجه حمایتی در نظر گرفته شده برای سیستان و بلوچستان در سال 1403 به 6.8 هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به سال گذشته 30 درصد رشد داشته است.

به گزارش ایسنا، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

دیگر خبرها

  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • امداد رسانی به افراد گرفتار در سیلاب مناطق عشایری سرایان
  • امداد رسانی به افراد گرفتار در سیلاب سرایان
  • کودک ۲ ساله سردشتی غرق شد اما نجات یافت!
  • مصوبات کمیسیون‌ها درباره اسقاط خودرو و قیمت‌گذاری آرد و نان
  • حجاج ابهری و خدابنده‌ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • اعتبارات دور دوم سفر در رفع کمبودهای استان سمنان هزینه می‌شود
  • گردهمایی موسسات مردمی گلستان در زمینه خانواده، جمعیت و هویت زن امروز در گرگان
  • ۱۱ استان کشور متأثر از سیل و آبگرفتگی / امدادرسانی نیرو‌های عملیاتی جمعیت هلال احمر به بیش از ۱۳۰۰ نفر
  • امداد رسانی هلال احمر به سیل زدگان در خراسان جنوبی