Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخه در کهگیلویه‌وبویراحمد به تشریح خسارات سیل پرداخت و گفت: با همکاری بسیج سازندگی سپاه فتح کمک‌رسانی برای ترمیم خط انتقال آب در روستای کَره از توابع شهرستان دنا انجام می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ برخه در گفت‌وگو با صبح زاگرس در خصوص آخرین وضعیت خسارات سیل به تاسیسات آبی کهگیلویه وبویراحمد و همچنین تدابیر و برنامه ها برای حل مشکلات آنها گفت: در سیل جاری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان خسارت به تاسسات آب در روستاها و شهرهای کهگیلویه و بویراحمد تا امروز  وارد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد به خسارت های سیل در شهر قلعه رئیسی و دو خط انتقال در روستای دالون اشاره کرد و گفت: این خط لوله ترمیم شد اما مجدد سیل این خط لوله را با خود برد و با عملیات مجدد در عرض ۲۴ ساعت این خط انتقال ترمیم شد و از این خط انتقال ۲۴ روستا آب شرب آنها تامین می شود.

این مسئول با با بیان اینکه تاسیسات آبی دیشموک از مناطقی بود که دچار خسارت شد، گفت: با اقدام انجام شده برای ترمیم خط لوله انتقال آب در دیشموک تامین آب شرب برای آنها دنبال شد.

وی به اصلاح روستاهای طسوج که در مناطق صعب العبور بودند، اشاره داشت و ادامه داد: مشکلات این مناطق ترمیم و اصلاح شد اما سیل سبب شد تا ۳ هزار متر لوله در روستای کره از توابع شهرستان دنا سبب تخریب شد که تلاش داریم با جمع آوری لوله ها با همکاری بسیج سازندگی و حمل آنها، مشکلات این روستا حل شود.

برخه به مشکلات سیل در یاسوج اشاره داشت و اینکه سبب گرفتگی لوله ها و انتقال گل و لای در خط انتقال اشاره داشت و اینکه مشکلات برطرف شد، گفت: با همکاری استاندار و معاون عمرانی چشم انتظار پیگیری خسارات از طریق ستاد بحران کشور هستیم تا بتوان جبران خسارت از سیل را داشت، در این راستا مشکلات سیل در سیلاب و کلوار خسارت زیادی وارد کرد و باید ارزیابی شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: خط انتقال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۳۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید

مدیرکل امور سرمایه‌گذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد از ایجاد اشتغال برای ۲۰۰ نفر با بازگشت ۵۰ واحد راکد صنعتی به چرخه تولید در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محسن ضامن‌فر امروز_ پنجشنبه ششم اردیبهشت _ در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: ستاد تسهیل جایگاه تبیین مشکلات واحدهای تولیدی است تا در خصوص آنها تصمیم‌گیری و در جهت رفع آنها و پایداری اشتغال و تولید گام‌های اساسی برداشته شود.

وی با اشاره به اینکه بنا داریم در سال جدید جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید را بیش از پیش برگزار و بیشتر میدانی عمل کنیم، افزود: برگزاری مستمر و منظم این جلسات و همراهی و همکاری دستگاه‌های اداری و سیستم بانکی استان موجب شد طی دو سال گذشته ۵۰ واحد راکد تولیدی، صنعتی و گردشگری به چرخه تولید بازگردند که مهمترین آن کارخانه قند یاسوج است.

مدیرکل سرمایه‌گذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: بازگشت این تعداد واحد به چرخه تولید زمینه‌ساز اشتغال خوبی در سطح استان بوده است و تنها بازگشت کارخانه قند به چرخه تولید موجب اشتغال ۲۰۰ نفر شد.

وی عمده مشکلات سرمایه‌گذاران را مسائل بانکی و تمدید مهلت پرداخت تسهیلات بانکی بیان و تصریح کرد: در برخی مواقع دستگاه‌ها و بانک‌ها برای همکاری با سرمایه‌گذاران نیازمند مصوبات ستاد تسهیل هستند که در این زمینه سرعت تصمیم‌گیری افزایش می‌یابد.

ضامن‌فر خاطرنشان کرد: نگاه ستاد تسهیل این است که بدون بروکراسی اداری و اینکه واحدها درگیر زمان شوند در سریع‌ترین زمان ممکن مسائل را در ستاد تسهیل مطرح و رفع شود.

وی افزود: ستاد تسهیل در سال جدید بنا دارد جلساتی را در محل اجرای طرح‌ها و همچنین شهرستان‌ها داشته باشد و از حیث کمیت و کیفت جلسات پرباری داشته باشیم.

مدیرکل امور سرمایه‌گذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: عوائد و نتایج جلسات منجر به بازگشت واحدهای راکد به چرخه تولید و کامل شدن همه ظرفیت واحدها می‌شود تا شاهد سرمایه‌گذاری و وارد شدن طرح‌های بیشتری به چرخه تولید باشیم.

وی تصریح کرد: در استان بسیاری از دستور کارهایی که در جلسه مطرح می‌شود حاشیه امنی ایجاد می‌کند که مدیران با فراغ بیشتری به واحدهای سرمایه‌گذاری کمک کنند و در رفع مشکلات و حل مسائل این واحدها همکاری دارند.

ضامن‌فر خاطرنشان کرد: در چهارمین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مشکلات شش طرح اقتصادی مطرح و تصمیمات لازم در جهت رفع مشکلات آنها گرفته شد.

کد خبر 747960

دیگر خبرها

  • ترمیم آسفالت خیابان بنفشه درخواست شهروندان اهوازی شد
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزی خراسان جنوبی
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • مهمترین فاکتورها برای تهیه لوله گازی چیست ؟
  • خسارت ۸۸۳ میلیاردی سیلاب در شهرستان کلاله
  • معرفی و انتصاب مجری و نماینده بنیاد علوی در استان کهگیلویه وبویراحمد
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه‌وبویراحمد
  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید