Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-07@09:44:30 GMT

نانسی پلوسی تایوان را ترک کرد

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۶۳۹۶۵

نانسی پلوسی تایوان را ترک کرد

 به گزارش ایسنا، طبق اعلام دفتر نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، سفر این مقام عالی‌رتبه از سنگاپور آغاز شد و قرار است شامل سفر به ژاپن، کره‌جنوبی و مالزی باشد. او در این بین، شامگاه سه‌شنبه هم به تایوان سفر کرد، جزیره‌ای خودگردان که چین بر سر آن ادعا دارد و سفر مذکور باعث اعتراض شدید پکن شد.

براساس گزارش اسپوتنیک، پلوسی در کنار هیات همراه، در راه کره‌جنوبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیشتر خبرگزاری دولتی چین (شینهوا) به نقل از شیه فنگ، معاون وزیر خارجه چین در واکنش به سفر پلوسی گزارش داد: این اقدام بسیار انگشت‌نما و مفتضحانه و تبعات آن عمیقا جدی است. چین دست روی دست نخواهد گذاشت. کسانی که با آتش بازی می‌کنند، با آن هلاک خواهند شد. 
در همین حال تسای اینگ-ون، رئیس‌جمهوری تایوان امروز (چهارشنبه) از پلوسی "بابت سفرش و اقدامات قاطعش در حمایت از تایوان در این دوران حیاتی" قدردانی کرده و گفت که این جزیره "در مواجهه با تهدیدهای نظامی تسلیم نخواهد شد." 
رئیس‌جمهوری تایوان و پلوسی امروز ملاقات کردند و تسای گفت که او "یکی از وفادارترین دوستان" این جزیره است و از او بابت "حمایت تزلزل‌ناپذیرش در عرصه بین‌المللی" قدردانی کرد. تسای گفت: تایوان یک شریک قابل اعتماد برای ایالات متحده است و به کار با آمریکا به منظور تقویت همکاری در عرصه امنیت و توسعه اقتصادی و زنجیره تامین ادامه خواهد داد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۳۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیویورک میزبان جزیره آزمایشگاهی اقلیمی

جزیره گاورنرز در نیویورک قرار است به آزمایشگاهی پیشرفته برای بررسی و آزمایش راه‌حل‌های نوآورانه رسیدگی به تغییرات اقلیمی تبدیل شود که تاثیرات چشمگیری در بعد جهانی خواهد داشت.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، فرمانداران (GOVERNORS ISLAND) یک جزیره ۸۶ هکتاری در جنوب منهتن است که بخش عمده آن از دفن‌گاه پسماند شهری تشکیل شده است. دلیل نام‌گذاری این جزیره به نام فرمانداران، اهمیت تاریخی آن به‌عنوان محل اقامت فرمانداران استعماری نیویورک از اواخر قرن هجدهم است. این جزیره تا زمان بسته‌شدن آن در سال ۱۹۹۶، به‌عنوان یک پایگاه نظامی برای دفاع از شهر عمل می‌کرد. در سال ۲۰۰۳، دولت فدرال مالکیت جزیره را با هدف ایجاد یک فضای عمومی دربرگیرنده فعالیت‌های فرهنگی، تفریحی و آموزشی به شهر نیویورک منتقل کرد، به شرطی که از آن برای توسعه ساختمان‌های مسکونی استفاده نشود. در حال حاضر، جزیره گاورنرز یک پارک عمومی گسترده به مساحت ۶۱ هکتار به همراه ۱۱ کیلومتر مسیر پیاده‌راه دارد که برای رسیدگی به چالش‌های اقلیمی همچون فراوانی آب طراحی شده است. همچنین دارای ۵۰ ساختمان تاریخی است که فضایی را برای آزمایش راه‌حل‌های خلاقانه و پایدار در زمینه‌های مختلف فراهم می‌کند. علاوه بر این، یک مرکز دولتی متمرکز برای آموزش دریانوردی و محلی برای توسعه کسب‌وکارهای فناوری سبز در این جزیره وجود دارد.

موارد استفاده از جزیره فرمانداران

یک سازمان غیرانتفاعی تاسیس‌شده توسط نیویورک، وظیفه برنامه‌ریزی و نظارت بر فعالیت‌های انجام‌شده در جزیره به نفع ساکنان نیویورک را بر عهده دارد. این سازمان در سال ۲۰۲۳ از مشاغل کوچک و سازمان‌های غیرانتفاعی محلی دعوت کرد تا راه‌کارهای آب‌وهوایی خود را با هدف رسیدگی به پدیده گرمایش جهانی ارائه دهند و این فرصت را در اختیار آنها قرار داد تا از محیط طبیعی جزیره برای آزمایش ایده‌هایی استفاده کنند که نوآوری‌های اقلیمی را سرعت می‌بخشد و تأثیر اجتماعی آنها را تأیید می‌کند.

علاوه بر این، طرح‌هایی برای ساخت پردیس آب‌وهوای نیویورک به رهبری دانشگاه استونی بروک در حال انجام است. این پردیس ۴۰ هزار مترمربعی به‌عنوان مرکزی برای تحقیقات، آموزش و اشتغال با تمرکز بر مسائل مرتبط با آب‌وهوا عمل می‌کند و تحقیق و توسعه در این زمینه را در اولویت قرار می‌دهد و بر ارائه راهکارهای نوآورانه مقابله با چالش‌های اقلیمی متمرکز است. پیش‌بینی می‌شود که ساخت این پردیس با رعایت الزامات نوآوری و پایداری همراه با تعهد به استفاده از ساختمان‌های تاریخی موجود در جزیره، سال ۲۰۲۵ آغاز شود و تا سال ۲۰۲۸ به بهره‌برداری برسد.

پروژه‌های فراوانی آب

یکی از چالش‌های تغییرات اقلیمی وفور آب در بسیاری از دریاها و اقیانوس‌ها است که با تغییرات اقلیمی تشدید می‌شود و مدیریت آب گرایشی نوظهور برای ارائه راه‌کارهای مناسب مقابله با این چالش‌ها است. تقریباً نیمی از جمعیت جهان به سرویس بهداشتی ایمن دسترسی ندارند و بیش از ۸۰ درصد از فاضلاب بدون تصفیه در محیط تخلیه می‌شود، دلایلی از این قبیل، نیاز به مدیریت آب هوشمند در مناطق شهری را آشکار می‌کند. راه‌حل‌های اقلیمی در حال اجرای نیویورک، در درجه اول بر پیشنهادهایی متمرکز هستند که از آب برای بهبود شرایط و مقابله با تغییرات اقلیمی استفاده می‌کنند و به طیف وسیعی از مسائل مدیریت آب در شهر نیویورک، از جمله زیرساخت‌های فاضلاب و آب آشامیدنی، آلودگی صنعتی و چالش‌های ناشی از افزایش جزر و مد می‌پردازند. در طرح بازآفرینی جزیره گاورنرز، ۶ پروژه برتر، برنده کمک مالی ۱۰ هزار دلاری و امکان استفاده از یک پشتوانه ۱۰۰ هزار دلاری شده‌اند تا بتوانند ایده‌های خود را عملی کنند و آنها را طی یک دوره ۶ تا ۱۸ ماهه آزمایش و ارزیابی کنند. در ادامه این پروژه‌های منتخب معرفی می‌شوند که هدف همه آنها تبدیل جزیره گاورنرز به یک مرکز آب‌وهوایی برجسته جهانی است.

سیستم تصفیه آب خاکستری مقرون‌به‌صرفه

Cycleau یک سیستم تصفیه آب فشرده است که آب خاکستری ساختمان‌ها را به آب آشامیدنی تبدیل می‌کند. منظور از آب خاکستری، فاضلاب خانه‌ها یا ساختمان‌های اداری است که دربرگیرنده پساب فعالیت‌های معمول روزانه به‌جز فاضلاب خروجی از سرویس‌های بهداشتی است. این پروژه در نظر دارد با هدف افزایش آگاهی بازدیدکنندگان از تأثیر آلودگی فاضلاب در شهر نیویورک، یک ایستگاه آب زیرزمینی و حمام‌هایی را در جزیره نصب کند.

بعد سخت‌افزاری برای سنجش کیفیت آب

Duro UAS که در توسعه فناوری‌های پیشرفته نظارت بر محیط زیست با هدف افزایش جمع‌آوری داده‌ها تخصص دارد، قرار است یک روش جدید جمع‌آوری داده‌های مربوط به کیفیت آب را به وسیله دستگاه‌های تلفن همراه در جزیره آزمایش کند. در این پروژه داده‌های مربوط به pH آب، اکسیژن محلول، هدایت الکتریکی، پتانسیل کاهش اکسیداسیون و دما توسط تلفن‌های همراه جمع‌آوری می‌شود و بازدیدکنندگان جزیره فرصتی برای ارزیابی کیفیت آب در بندر نیویورک خواهند داشت.

پرورش جلبک دریایی برای کاهش فرسایش

پروژه Seaweed City برای احیای اکوسیستم دریایی، تصفیه آب و کاهش فرسایش خاک به کمک کاهش اثر موج، جلبک دریایی را در بندر نیویورک کشت می‌کند. بازدیدکنندگان جزیره می‌توانند روند پرورش جلبک دریایی را از نزدیک در اولین نهالستان جلبک دریایی مشاهده کنند.

سیستم پاک‌سازی آبراه‌ها

پروژه Tidal Planter یک سیستم تالاب ماژولار را که با طراحی خط ساحلی زنده ترکیب شده است، مورد آزمایش قرار می‌دهد. این پروژه با هدف گسترش زیستگاه موجودات ساحلی، بهبود کیفیت آب و افزایش آگاهی مردم از آبراه‌ها، نمکزاری را ایجاد می‌کند که آلاینده‌ها را از بندر نیویورک حذف می‌کند.

زیرساخت‌هایی برای توقف فرسایش

Object Territories زیرساخت‌های ساحلی اکولوژیکی بتنی هستند که برای ارتقای اکوسیستم ساحلی پررونق و در عین حال محافظت از خاک در برابر فرسایش طراحی شده است. این ساختارها در امتداد خط ساحلی جزیره نصب خواهند شد تا شرایط زیستگاه حیات وحش را بهبود دهند و فشار ناشی از گرما را کاهش دهند.

مرداب‌های شناور مدولار

قرار است BlueBlocks Gardens در جزیره راه‌اندازی شوند که یک سیستم مردابی شناور است که تمام اجزای آن از مواد بازیافتی و احیاشده ساخته شده است و روی بستری از چوب‌پنبه‌های بازیافتی شناور است. این باغ‌های شناور امکان رشد زیستگاه دریایی را در داخل و بالای آب فراهم می‌کند.

کد خبر 750972

دیگر خبرها

  • فرعون مصر در لیگ جزیره خوش درخشید
  • تخصیص ۳ میلیارد تومان برای ساخت پلاژ در جزیره خارک
  • حل معضل ۷۱۴۲ سند جزیره قشم بعد از ۵۳ سال
  • نیویورک میزبان جزیره آزمایشگاهی اقلیمی
  • تاریخ‌سازی فرعون در لیگ جزیره
  • بندر جدیدالاحداث بوموسی آخرین بندرگاه دریایی جمهوری اسلامی ایران
  • تور جهانی تنیس ساحلی در جزیره کیش (عکس)
  • لحظه پرش دیدنی هالند به سمت آقای گلی لیگ جزیره + فیلم
  • آلمان همکاری‌های تسلیحاتی با استرالیا را تقویت می‌کند
  • دست‌کش طلایی لیگ جزیره به دروازه‌بان آرسنال رسید