Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- 42 درصد طرح‌های اشتغال بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام به بانوان کارآفرین اختصاص دارد.
محمد ترکمانه، مدیرعامل بنیاد برکت با اعلام این خبر افزود: از مجموع 203 هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور که تا به امروز در مناطق محروم و روستایی سراسر کشور ایجاد شده، 42 درصد معادل بیش از 85 هزار طرح به بانوان کارآفرین اختصاص پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ترکمانه تاکید کرد: بنیاد برکت بانوان سرپرست خانوار و بدسرپرست را به عنوان اقشار آسیب‌پذیر اجتماعی در اولویت طرح‌های اشتغال‌زایی خود قرار داده است.  
مدیرعامل بنیاد برکت در تشریح فعالیت‌های اشتغال‌زایی این بنیاد گفت: تاکنون 203 هزار طرح اشتغال اجتماع‌محور در مناطق کم‌برخوردار کشور راه‌اندازی شده که ایجاد فرصت‌های کسب و کار برای 610 هزار نفر را به شکل مستقیم و غیرمستقیم فراهم آورده است.
به گفته ترکمانه، حجم کل سرمایه‌گذاری برای راه‌اندازی این 203 هزار طرح اشتغال نزدیک به 23 هزار میلیارد ریال است.
وی که در آیین امضای تفاهم‌نامه 400 هزار میلیارد ریالی ایجاد اشتغال میان بنیاد برکت و بانک‌های عامل سخن می‌گفت، ادامه داد: شبکه 1000 نفری مجریان و تسهیل‌گران برکت با هدف ایجاد اشتغال پایدار در کشور در 370 شهرستان و 11 هزار روستا مشغول فعالیت هستند.
 مدیرعامل بنیاد برکت خاطرنشان کرد: شبکه تسهیل‌گری برکت با 30 هزار نفر از مسئولان محلی از جمله امامان جمعه، دهیاران، بخشداران و فرمانداران در تماس مدام و تعامل سازنده هستند تا اشتغال در مناطق محروم و روستایی کشور روند مناسب و پرشتابی داشته باشد.
ترکمانه اظهار داشت: تسهیل‌گران بنیاد برکت پس از حضور در هر منطقه و کسب اطلاعات و رصد توانمندی‌ها و پتانسیل‌های بومی و محلی، اقدام به شناسایی و اهلیت‌سنجی متقاضیان اشتغال کرده و پس از آموزش و اهلیت‌سنجی، واجدین شرایط را برای دریافت تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی می‌کنند.
وی تاکید کرد: تسهیل‌گران با هدف پایدارسازی و توانمندکردن، تا سه سال پس از راه‌اندازی طرح اشتغال کنار کارآفرینان می‌مانند و از آن‌ها حمایت می‌کنند.
مدیرعامل بنیاد برکت از تشکیل اطلس جامع محرومیت خبر داد و تصریح کرد: اشتغال‌زایی در مناطق محروم در دو سطح طرح‌های خرد و کوچک و متوسط و طرح‌های بزرگ دنبال می‌شود.
ترکمانه با اشاره به راه‌اندازی 170 رسته شغلی در مناطق محروم عنوان کرد: در هر منطقه، رسته‌های شغلی متناسب با ظرفیت‌ها، توانایی‌ها و پتانسیل‌های آن منطقه ایجاد می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: استان‌های محروم و مرزی از جمله سیستان و بلوچستان و خوزستان در اولویت بنیاد برکت برای کارآفرینی و اشتغال‌زایی قرار دارند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بنیاد برکت مدیرعامل بنیاد برکت مناطق محروم اشتغال زایی راه اندازی طرح اشتغال هزار طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۴۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۹ میلیارد تومان برای طرح های آبخیزداری در ایلام اختصاص یافت

ایرج عالی در گفت و گو با خبرنگار مهر بیان داشت: از این میزان اعتبار ۳۲ میلیارد تومان ملی، ۱۵ میلیارد تومان استانی، ۵ میلیارد تومان مدیریت جامع و هفت میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان نیز از محل تملک دارایی استان است.

وی بیان اینکه تاکنون کار مطالعات طرح تفصیلی آبخیزداری در سطح ۶۳ حوزه شامل ۶۵۰ هزار هکتار (نزدیک به ۳۴ درصد از مساحت کل استان) انجام شده است، افزود: این مطالعات منجر به اجرای عملیات مکانیکی، بیومکانیکی و بیولوژیکی شده است.

عالی با اشاره به اینکه استان ایلام یکی از استان های موفق در اجرای طرح های آبخیزداری و آبخوانداری است، عنوان کرد: اجرای طرح های آبخیزداری علاوه بر جلوگیری از فرسایش بی‌رویه خاک و تغذیه سفره‌های آب‌های زیرزمینی، نقش موثری در هدر رفت آب‌های روان، تغذیه و احیای قنوات، استخرهای ذخیره آب و انتقال آب کشاورزی دارند.

وی به تفاهم نامه سه جانبه سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، استانداری ایلام و سازمان مدیریت برنامه ریزی استان در سال گذشته اشاره کرد و اضافه کرد: در یک دوره سه ساله یعنی از سال ۱۴۰۲ تا سال ۱۴۰۵ در سطح ۵۱۱ هزار هکتار از مناطق مطالعه شده در کل استان طرح‌های آبخیزداری با اعتبار ۱۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال توسط قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرا می شود که قرار است اعتبارات مورد نیاز در این قرارداد از محل مولد سازی و تهاتر نفت تامین و تخصیص داده شود.

وی تصریح کرد: اجرای طرح‌های آبخیزداری از مهمترین برنامه‌های موفق پیشگیری از تخریب عرصه‌های مرتعی، جنگلی و مخاطرات ناشی از جاری شدن سیل های مخرب در مناطق شهری و روستایی است.

معاون آبخیزداری مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری ایلام با اشاره به تغییرات و شرایط اقلیمی افزود: اجرای طرح های آبخیزداری یکی از بهترین فرصت‌ها و مهم ترین راهکار عملی و موثر، برای جبران کم آبی و عبور از بحران خشکسالی است.

وی اظهار داشت: اجرای پروژه های آبخیزداری از جمله عملیات خاکی ذخیره نزولات و پخش سیلاب در مناطق مستعد و بالادست اراضی کشاورزی, عملیات مکانیکی و بیومکانیکی و نیز با اتمام مطالعات تفصیلی اجرایی پارک آبخیز حوزه شهر دهلران ایجاد پارک آبخیز ازجمله برنامه های است که در سال جاری در شهرستان دهلران جانمایی و اجرا می شوند.

کد خبر 6092659

دیگر خبرها

  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • پرداخت ۲۳۰۰ میلیارد تومان وام اشتغال‌زایی در بوشهر
  • ۹۶ درصد اشتغال تعهد شده در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده است
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • ۵۹ میلیارد تومان برای طرح های آبخیزداری در ایلام اختصاص یافت