Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین رجبی گفت: باید همه دستگاه‌های متولی در حوزه مقابله با تغییر کاربری و ساخت ‌و ساز غیرمجاز پای کار بیایند تا نسبت به اجرای احکام قطعی قلع ‌و قمع اجرا نشده اقدام سریع صورت گیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ حسین رجبی در نشست هم‌اندیشی پیرامون پیشگیری از تغییر غیرمجاز کاربری اراضی کشاورزی و باغی که ظهر امروز در سالن جلسات شهید سردار سلیمانی دادگستری کل استان برگزار شد، گفت: دستگاه قضایی در ارتباط با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی همواره دو رویکرد سلبی و ایجابی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: رویکرد سلبی در قالب اجرای تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی معنا پیدا می‌کند و رویکرد ایجابی هم در قالب پیشگیری از تغییر کاربری است و با توجه به آمار بالای تغییر کاربری غیرمجاز باید هم‌اندیشی و همدلی دستگاه‌های متولی در این حوزه بیشتر شود، تا کارایی اقدامات ما در این بخش افزایش یابد و اثرگذاری لازم را داشته باشد.
  این مقام قضایی استان در ادامه بیان کرد: قاعدتاً نباید اجازه داده شود که این همه ساختمان غیرقانونی در اراضی کشاورزی ساخته شود تا امروز مجبور شویم که دور هم جلسه تشکیل داده و برای مقابله با این معضل چاره‌اندیشی کنیم.
  رجبی همچنین با انتقاد از تشکیل نشدن ستاد قلع‌ و قمع ساخت ‌و سازهای غیرمجاز در برخی شهرستان‌های استان قزوین گفت: در اینجا نوعی کم‌کاری و ضعف وجود دارد و به همین خاطر فرمانداران استان قزوین باید ظرف حداکثر 45 روز باید ستادهای قلع‌ و قمع را تشکیل دهند و در این ستادها با ادارات امور اراضی جلسه بگذارند و بهترین نحوه برخورد با ساخت ‌و ساز غیرمجاز را پیدا کنند.
  این مقام قضایی استان تاکید کرد: باید همه دستگاه‌های متولی در حوزه مقابله با تغییر کاربری و ساخت ‌و ساز غیرمجاز پای کار بیایند تا نسبت به اجرای احکام قطعی قلع ‌و قمع اجرا نشده اقدام سریع صورت گیرد و عملکردها  باید طوری باشد که در جلسه بعدی دیگر حکم قلع‌ و قمعی در هیچ شهرستانی اجرا نشده، باقی نمانده باشد.
  دادستان عمومی و انقلاب قزوین در پایان خاطرنشان کرد: باید همه امکانات برای اجرای احکام قلع و قمع بسیج شوند و طی یک‌ ماه و نیم آینده مجدداً جلسه پیشگیری از تغییر غیرمجاز کاربری اراضی زراعی و باغی تشکیل خواهد شد و در آن جلسه همه مدیران جهاد کشاورزی و امور اراضی باید گزارش دهند که همه احکام قطعی قلع‌ و قمع اجرا شده و مشکلی در این خصوص ندارند.

انتهای پیام/ 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: تغییر کاربری باید هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۴۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند

توکل آبشناس اظهار داشت: بر اساس قانون دو مورد از ساخت و ساز‌های غیرمجاز به مساحت تقریبی ۳۰ مترمربع بنا، ۹۰ متر دیوارکشی به طول و ۲۰ مترمربع محوطه‌سازی در اراضی باغی روستای کوهانی شهرستان نهاوند قلع و قمع شدند.

وی گفت: مالکان این اراضی بدون اخذ مجوز از مدیریت امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان اقدام به ساخت و ساز غیر مجاز کرده بودند که در قالب قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها مطابق با تبصره ۲ ماده ۱۰ و حکم ماده ۳ تخریب شدند.

مدیر جهاد کشاورزی نهاوند افزود: بر اساس این اقدام قانونی در اراضی کشاورزی، حدود ۸ هزار مترمربع از اراضی مرغوب به ارزش حدود ۱۲ میلیارد تومان آزاد شد.

وی افزود: این عملیات با دستور مقام قضایی و با حضور نماینده دادستان و همکاری شهرداری، نیروی انتظامی و همکاران مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند انجام شد.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • ۵۷ مورد دیوارکشی و قطعه‌بندی در البرز قلع و قمع شد
  • علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • جلوگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • قیمت گذاری پرونده زمینهای تغییر کاربری یافته در آمل
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند