Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان رییس پژوهشکده آبزی‌پروری آب‌های جنوب کشور گفت: دانش فنی تولید و تکثیر ماهیان بومی مانند زبیدی، شانک، هامور و غیره را در اختیار داریم و اگر هر بخش خصوصی به ما مراجعه کند صفر تا صد دانش فنی را در اختیار او قرار خواهیم داد.

حسین هوشمند در مراسم رونمایی از طرح مولدسازی ماهی دریایی سی باس که امروز، ۱۲ مردادماه در بندر امام برگزار شد، اظهار کرد: دانش فنی تولید و تکثیر ماهیان بومی مانند زبیدی، شانک، هامور و غیره را در اختیار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر هر بخش خصوصی به ما مراجعه کند صفر تا صد دانش فنی تولید این گونه ها را در اختیار او قرار خواهیم داد.

همچنین آقارضا فتوحی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان در این مراسم عنوان کرد: با توجه به آمارهای ارایه شده در بحث تولید شیلات، استان خوزستان می تواند تا یک میلیون تن تولید ماهی داشته باشد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در بازار حوزه خلیج فارس هر کیلوگرم از این ماهی سی باس که تولید می شود ۷۰۰ هزار تومان قیمت دارد که در این صورت درامد زا خواهد بود و تنها بخش خصوصی می تواند آن را توسعه دهد.

فتوحی تصریح کرد: بنابراین باید توجه ویژه ای به مراکز تحقیقاتی شیلاتی شود. اقتصاد دریا در دنیا بیش از ۳۷ درصد است در حالی که این آمار در کشور ما ۲و نیم تا ۳ درصد است و این یکی از مشکلاتی است که باید پیگیری شود .ما هم در زمینه زیرساخت همکاری خواهیم کرد.

فتح اله ابوعلی مدیرکل شیلات خوزستان نیز اظهار کرد: مجموعه ما در سال ۹۸ تشکیل شد و ما در شیلات خوزستان از تقاضا به سمت تولید می آییم. دفتر تجاری در ارمنستان داریم و ترکیه را به عنوان رقیب خود می بینیم و معتقد هستیم ماهی ما باید ۴ دلار قیمت داشته باشد.

وی افزود: خوزستان ۲۰ درصد تولید ناخالص کشور را دارد و حتی یک دستگاه آی کیو اف ندارد و این مشکل جدی استان ما است.

ابوعلی تصریح کرد: نبود دستگاه ای کیو اف را از مشکلات جدی فرآوری استان می دانیم که در حال حاضر ۸ میلیارد تومان قیمت دارد و باید این مساله را حل کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان شيلات آبزي پروري دانش فنی تولید بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۴۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد بزرگ دشت غذا در تهران برگزار شد

به گزار، خبرگزاری مهر، همزمان با هفته سلامت، رویداد بزرگ دشت غذا با مشارکت و همکاری تعداد ۴۵۰ شهروند خلاق از اقوام و گویش‌های مختلف ایرانی در هجدهمین قسمت از پایتخت برگزار شد.

این رویداد بزرگ آموزشی و فرهنگی در هفته سلامت از سوی معاونت اجتماعی وفرهنگی منطقه، انجمن آشپزان و سر آشپزان پایتخت و صنایع تولید فرآورده های لبنی پگاه به میزبانی بوستان ۵۰ هکتاری قائم ترتیب داده شده بود، تعداد ۴۵۰ شهروند زن و مرد علاقمند به حرفه آشپزی مشارکت داشته و انواع و اقسام غذاهای بومی ومحلی را در معرض دید عموم و هیأت داوران جشنواره قرار دادند.

پس از ارزیابی غذاهای بومی ومحلی اقوام و گویش های لری، کردی، کویری، آذری، جنوبی، تهرانی، شمالی و خراسانی، تعداد ۲۳ برگزیده انتخاب و جوائز نقدی و غیر نقدی مدیریت شهری منطقه و صنایع تولید فرآورده های لبنی پگاه را از آن خود ساختند.

کد خبر 6092844

دیگر خبرها

  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • خوش‌آمد پورموسوی به ملوان و امیدواری به پیروزی
  • خانه آصف اردبیل برای مرمت به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • بنا‌های تاریخی اردبیل برای احیا به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • سیلاب عامل اصلی مرگ و میر ماهیان سد ۱۵ خرداد
  • رویداد بزرگ دشت غذا در تهران برگزار شد
  • سیلاب عامل اصلی مرگ و میر ماهیان سد ۱۵ خرداد دلیجان است
  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران