Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه نمایندگان صندوق نوآوری و شکوفایی کشور با پارک فناوری لرستان، اعضای هیات رئیسه اتاق بازرگانی و صنایع صبح امروز در محل اتاق بازرگانی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار استان‌ها خبرگزاری دانشجو، جلسه نمایندگان صندوق نوآوری و شکوفایی کشور با پارک علم و فناوری لرستان، اعضای هیئت رئیسه اتاق بازرگانی و بنگاه‌های اقتصادی لرستان صبح امروز در محل اتاق بازرگانی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور در این جلسه درباره رفع موانع تولید گفت: در قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور، بانک‌ها از سرمایه گذاری منع شده اند. اما در صورتی که صنایع بزرگی تعطیل و نیمه تعطیل برای رفع مشکلات خود با شرکت‌های دانش بنیان قرارداد منعقد کنند، علاوه بر برخورداری از اعتبارات مالیاتی تحقیق و توسعه، صندوق نوآوری و شکوفایی از آن‌ها حمایت می‌کند و در اینصورت بانک‌ها می‌توانند در سرمایه گذاری ورود کنند.
روح الله ذوالفقاری ابراز امیدواری کرد، این بستر منجر به احیاء صنایع تعطیل و نیمه تعطیل استان لرستان و توسعه قابل ملاحظه‌ای در لرستان شود.
فرهاد نامداری، سرپرست پارک علم و فناوری لرستان در این خصوص گفت: با توجه به ظرفیت علمی و فناوری موجود در استان، پارک علم و فناوری لرستان آمادگی لازم برای ارتباط با صنایع استان در این خصوص را دارد.

صنایع استان لرستان واحد تحقیق و توسعه تاسیس کنند
معاون تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور اظهار داشت: در قوانین جدید برای صادرات مواد خام تعرفه‌های گمرکی و مالیاتی تعریف شده است و درآمد‌های حاصل از این محل در بستر بخش خصوصی در حوزه شرکت‌های دانش بنیان صرف خواهد شد. در این صورت اگر صنایع استان لرستان واحد تحقیق و توسعه نداشته باشند، عملاً مالیات‌های پرداخت شده در لرستان به سوی دیگر استان‌های کشور که دارای شرکت‌های دانش بنیان بیشتری هستند سرریز می‌شود.

روح الله ذوالفقاری افزود: همچنین در خصوص واردات کالا‌هایی که مشابه داخلی دارند، وضع به همین شکل است؛ لذا لازم است بنگاه‌های صنعتی استان لرستان با کمک واحد‌های فناور و اعضای هیئت علمی به سمت ایجاد واحد‌های تحقیق و توسعه و فعالیت‌های دانش بنیان روی آورند.
سرپرست پارک علم و فناوری لرستان گفت: این پارک مکاتبات و پیگیری زیادی برای استقرار کارگزار بومی دانش بنیان در استان انجام داده و در صورت همراهی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مشکل کارگزاری بومی حل می‌شود و ظرف چند ماه آینده روند بررسی تقاضای دانش بنیان در استان تسریع خواهد شد.

تزریق نقدینگی، لیزینگ خرید و معافیت مالیاتی از تسهیلات خرید محصولات شرکت‌های دانش بنیان
معاون تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور گفت: قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی به همراه قانون جهش تولید دانش بنیان فرصت‌های بی‌نظیری را در اختیار صنایع و تولیدات دانش بنیان قرار داده است.
روح الله ذوالفقاری عنوان کرد: تزریق نقدینگی مورد نیاز جهت انجام قرارداد‌های بنگاه‌های اقتصادی با شرکت‌های دانش بنیان، لیزینگ خرید محصولات دانش بنیان و اعتبارات مالیاتی را ازجمله مزایای قانونی همکاری با شرکت‌های دانش بنیان است.
وی تشریح کرد: اگر بنگاه‌های اقتصادی و صنایع لرستان با شرکت‌های دانش‌بنیان قرارداد کاری منعقد کنند، صندوق نوآوری و شکوفایی کشور منابع مالی مورد نیاز انجام پروژه را تأمین می‌کند و صنایع از تزریق نقدینگی قبل از تحویل کار بی نیاز می‌شوند.
معاون تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور اظهار داشت: در صورتی که صنایع استان از محصولات شرکت‌های دانش بنیان خریداری کنند، صندوق نوآوری و شکوفایی خرید این محصولات را به صورت اقساط تا سقف ۳۶ ماه با نرخ ترجیحی حدود ۱۰ درصد برای صنایع لیزینگ می‌کند.
روح الله ذوالفقاری ادامه داد: با توجه به ماده ۱۱ قانون جهش تولید، معادل هزینه‌هایی که صنایع در حوزه تحقیق و توسعه انجام دهند و یا در نهاد‌های مربوط به حوزه علم و فناوری از جمله صندوق پژوهش و فناوری لرستان سرمایه گذاری کنند؛ به عنوان اعتبار مالیاتی با قابلیت انتقال به سنوات آتی منظور می‌گردد.
فرهاد نامداری سرپرست پارک علم و فناوری لرستان ابراز امیدواری کرد، با استفاده از ظرفیت‌هایی که در قوانین بالادستی دیده شده است، همکاری نمایندگان صندوق نوآوری و فناوری کشور و پای کار آمدن فعالان اقتصادی استان؛ تغییرات مثبتی را در توسعه فناوری در واحد‌های تولیدی و صنایع لرستان داشته باشیم.

ضمانت نامه‌های صندوق پژوهش و فناوری لرستان مورد قبول کلیه وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی
معاون معاونت تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور اظهار داشت: ضمانت نامه‌هایی که از سوی صندوق پژوهش و فناوری استان لرستان صادر شوند از نظر قانونی به اندازه ضمانتنامه‌های بانکی معتبر هستند و ارزش قانونی دارند.
روح الله ذوالفقاری بیان کرد: سرمایه صندوق پژوهش و فناوری استان لرستان زیبنده این استان نیست و اگر صنایع استان لرستان برای تأمین نقدینگی صندوق پای کار بیایند، و آن را تقویت کنند، صندوق نوآوری و شکوفایی کشور تا ۱۱ برابر منابع تأمین شده به صندوق پژوهش و فناوری لرستان تزریق می‌کند و قطعاً این کمک شایانی به توسعه اکوسیستم نوآوری و فناوری استان خواهد کرد.
معاون معاونت تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور تشریح کرد: به ازای هر واحد سرمایه گذاری صندوق پژوهش و فناوری لرستان بر روی طرح‌های پژوهشی یا فناوری استان، صندوق نوآوری و شکوفایی کشور معادل ۴ برابر آن سرمایه‌گذاری خواهد نمود.
سرپرست پارک علم و فناوری لرستان بیان کرد:صندوق پژوهش و فناوری در سال ۱۳۹۸ فعالیت خود را به صورت قانونی آغاز کرده و پارک علم و فناوری لرستان با ۳۴% سهام، عمده‌ترین سهام دار این صندوق است.
فرهاد نامداری ابراز امیدواری کرد با سرمایه گذاری صنایع استان در صندوق پژوهش و فناوری لرستان، منابع خارج از استان به سمت فعالیت‌های پژوهشی و فناوری استان جذب شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانش بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی پارک علم و فناوری لرستان لرستان صندوق پژوهش و فناوری لرستان شرکت های دانش بنیان صنایع استان لرستان فناوری استان اتاق بازرگانی تحقیق و توسعه سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۵۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT

وزیر ارتباطات ایران اعلام کرد که شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی، به‌ویژه در حوزه فناوری ارتباطات، که زیرساخت دولت الکترونیک ایران را با اتکا به توان داخلی راه‌اندازی کرده‌اند، علاقه‌مند به حضور در اوگاندا و کمک به این کشور در زمینه‌های مختلف هستند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عیسی زارع‌پور؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با لوکیا ایسانگا ناکاداما معاون نخست وزیر اوگاندا دیدار و درباره توسعه روابط در حوزه‌های مختلف ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت وگو کرد.

وزیر ارتباطات در این دیدار با اشاره به روابط دو کشور و سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، بر لزوم توسعه همکاری‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات بین دو کشور تاکید کرد. ایشان در ابتدا با معرفی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، زمینه‌های کاری مختلف این وزارتخانه از پست، فضایی و زیرساخت تا دولت الکترونیک و ... را معرفی کرد.

زارع‌پور با اشاره به اهتمام جمهوری اسلامی ایران برای پیگیری دیپلماسی اقتصادی در قاره آفریقا و تلاش برای گسترش روابط اقتصادی با کشورهای آفریقایی در این دولت، تاکید کرد: شرکت‌های فنی و مهندسی ایرانی در کشورهای مختلف آفریقایی و غیرآفریقایی پروژه‌های مهم زیرساختی را به انجام رسانده اند و این آمادگی وجود دارد تا پروژه‌های مشابه در حوزه‌های ارتباطات و اطلاعات نیز در این کشور ( اوگاندا) اجرایی شود.

وزیر ارتباطات به سفر هفته آینده معاون فناوری و نوآوری این وزارتخانه به اوگاندا اشاره کرد و گفت: این سفر با همراهی شرکت‌ها، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران حوزه فناوری اطلاعات انجام می‌شود و امیدوارم که این رفت و آمدها باعث گسترش روابط در این حوزه شود.

زارع‌پور با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان بسیاری در حوزه‌های مختلف از جمله شرکتهای فناوری ارتباطات که زیرساخت دولت الکترونیک در ایران را با توانمندی‌های داخلی راه اندازی کرده اند، تصریح کرد: این شرکت‌ها علاقه مند و آماده حضور جدی در اوگاندا و کمک به رفع نیازهای این کشور در حوزه‌های مختلف و همچنین آماده انتقال دانش و تجربه به همتایان اوگاندایی خود هستند.

وزیر ارتباطات در این دیدار برای میزبانی وزیر تکنولوژی و فناوری اوگاندا  اعلام آمادگی کرد و گفت: هیاتی ایرانی در آینده نزدیک با هدف مذاکرات تخصصی برای توسعه همکاری‌‌های فیمابین به اوگاندا سفرخواهد کرد.

معاون نخست وزیر اوگاندا نیز با اعلام خرسندی از حضور در ایران و بازدید از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این کشور در حوزه‌های مختلف، برای استفاده از این ظرفیت‌ها در جهت توسعه ارتباطات اعلام آمادگی کرد.

وی ابراز امیدواری کرد که هیئت ایرانی را به وزیر مربوطه در دولت اوگاندا  مرتبط سازد. ایشان لزوم آموزش نیروی انسانی اوگاندایی را یادآور شدند و از دوستان ایرانی درخواست کمک در زمینه کارورزی دانش آموختگان در حوزه ای سی تی و تربیت عملی و مهارتی نیروهای اوگاندایی را داشتند.

پیگیری تفاهمات انجام شده در سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، از جمله ارئه خدمات مشاوره فنی و مهندسی در خصوص گسترش نسل چهارم و پنجم تلفن همراه و نیز معرفی شرکت‌های توانمند ایرانی برای پیاده سازی این فناوری، مساعدت در تامین و تولید تجهیزات اصلی حوزه ارتباطات و مخابرات؛ کمک به ارتقای تکنولوژی‌های مخابراتی و ارتباطاتی و انجام بررسی‌های لازم بمنظور ایجاد بسترهای تحقق اقتصاد دیجیتال، برخی از محورهای دیدار وزیر ارتباطات با معاون نخست وزیر اوگاندا بود.

دو طرف ابراز امیدواری کردند با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده، امکان تبادل هیئت‌های سطح بالا فراهم شود.تفاهم سیاسی و زمینه‌های همکاری بین طرفین در همه حوزه‌‌های مورد اشاره می‌تواند منجر به قرارداد یا تفاهمنامه همکاری شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • رسالت مالکیت فکری، شناسنامه‌دار کردن تولد نوآوری‌هاست
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها