Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@19:41:28 GMT

صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۶۵۹۵۶

صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت

اختلال در تامین گاز و برق باعث شد صادرات نفت ونزوئلا ۲۷ درصد کاهش ماهانه پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری برنا، آمار رفینیتیو نشان داد صادرات نفت ونزوئلا ماه میلادی گذشته کاهش پیدا کرد.

میزان صادرات در ماه ژوئیه ۳۸ درصد کاهش در مقایسه با ژوئیه سال ۲۰۲۱ داشت.

طبق آمار منابع ثانویه در گزارش ماهانه اوپک، تولید نفت ونزوئلا در ژوئن به ۷۰۶ هزار بشکه در روز کاهش پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صنعت نفت ونزوئلا سال‌هاست با مشکلات عدم سرمای‌ گذاری در تعمیرات، نابسامانی داخلی و تحریمهای آمریکا دست و پنجه نرم می‌کند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، در حالی که اقتصاد و صنعت نفت ونزوئلا برای ادامه حیات به سختی تقلا می‌کند، این کشور صاحب بزرگترین ذخایر نفت جهان است.

با این حال انفجار یک خط لوله گاز و قطعی برق در ژوییه، فعالیتهای شرکت نفتی دولتی PDVSA ونزوئلا را مختل کرد و صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی از سوی این شرکت را ۲۷ درصد در مقایسه با سطح ژوئن کاهش داد و به ۴۶۰ هزار و ۳۲۳ بشکه در روز رساند.

این اختلال در حالی روی داد که نخستین صادرات نفت ونزوئلا به اروپا در دو سال گذشته، با چراغ سبز مقامات آمریکایی به شرکت اِنی ایتالیا و رپسول اسپانیا در ماه مه، انجام گرفت.

مشکلات ونزوئلا تنها به قطعی برق محدود نمی‌شود و شرکت PDVSA که با ممنوعیت صادرات نفت مواجه است، برای حفظ فعالیت تاسیساتش به سختی تلاش می‌کند.

تمامی صادرات نفت ونزوئلا به کشورهایی مانند چین انجام می‌شود که عمدتا از تحریمهای آمریکا در امان هستند.

آمریکا همچنان تلاش می‌کند با تحریم کشتی‌ها و شرکت‌هایی که نفت شرکت PDVSA را حمل می‌کنند، مانع صادرات ونزوئلا شود.

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: صادرات نفت نفت ونزوئلا صادرات نفت ونزوئلا صادرات نفت ونزوئلا صادرات نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۵۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات

مدیرعامل شرکت توانیر از امکان صادرات برق ایران به اروپا از طریق ترکیه با مشارکت شرکتهای بخش خصوصی فعال در بازارهای برق منطقه ای در ٨ ماه عادی سال خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر اظهار داشت: ما مرز مشترکی با اروپا نداریم، اما از طریق یک پست پیشرفته (بک تو بک) از طریق ترکیه تا 600 مگاوات امکان تبادل انرژی با اروپا وجود دارد.

وی افزود: در این خصوص پروتکل و توافقنامه ای بین شرکت مدیریت شبکه برق ایران و طرف ترکیه ای امضا شده که بر اساس آن پروتکلهای فنی تنظیم شده تا طرح شکل اجرایی به خود گرفته و  به نحو مطلوبی انجام شود. درمجموع برنامه این است که ابتدا برق به ترکیه و بعد از طریق این کشور به کشورهای اروپایی  صادر و به همین طریق از اروپا به ترکیه و سپس به ایران وارد شود.

رجبی مشهدی اضافه کرد: آن چه به لحاظ مطالعاتی بررسی شده این است که ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار تا ٣ هزار مگاوات وجود دارد، اما از طریق خطوط جدید که در برنامه های آینده مدنظر داریم، امکان تبادل برق با این کشورها تا ٥ هزار مگاوات قابل افزایش است.

وی با تاکید بر این که تبادل برق با کشورهای همجوار حتی می تواند به رفع ناترازی برق در فصل گرم سال از طریق واردات نیز کمک کند،

سخنگوی صنعت برق در همین زمینه خاطرنشان کرد: در چهار ماه گرم سال ما مشکل ناترازی برق داریم، اما در ٨ ماه باقیمانده امکان صادرات فراهم است، قطعا این تبادل برق کمک می کند که ناترازی را هم در تابستان برطرف کنیم یعنی در تابستان برق وارد کنیم و در دوره هایی که کمبود نداریم برق را صادر کنیم، پس اتفاقا تبادل و صادرات برق می تواند کمک کند که ناترازی را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت توانیر در پایان از فراهم بودن امکان صادرات برق سرمایه گذاران بخش خصوصی از مسیرهای انتقال برق موجود تا سقف 300 مگاوات (50 مگاوات به افغانستان، 50 مگاوات به پاکستان، 100 مگاوات به عراق و 100 مگاوات به ترکیه) خبر داد و تصریح کرد: سرمایه گذاران می توانند ٨ ماه برقشان را به این کشورها صادر  و در ٤ ماه گرم سال نیز به داخل عرضه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • کاهش صادرات تسلیحات تدافعی فرانسه به رژیم صهیونیستی
  • پتروشیمی و فولاد ارزآورترین شرکتها در ۱۴۰۲/صادرات گاز نصف شد
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • مراسم معارفه رایزن فرهنگی جدید ایران در ونزوئلا
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»