Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس در نامه‌ای به رئیس دیوان محاسبات کشور با انتقاد از اینکه تاکنون حتی ریالی از مطالبات شرکت‌های تولیدکننده واکسن کرونا پرداخت نشده است از وی خواستار بررسی علت عدم پرداخت شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان و نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به مهرداد بذرباش رئیس دیوان محاسبات کشور خواستار بررسی علت عدم پرداخت مطالبات شرکت‌های تولید کننده واکسن کرونا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن نامه شهریاری به بذرپاش به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر بذرپاش
ریاست محترم دیوان محاسبات

سلام علیکم؛

احتراما از آنجا که شرکت های دانش بنیان تولید واکسن " کرونا" حسب سیاست های داهینه مقام معظم رهبری توانستند با تلاش های وسیع شبانه روزی خود و با بهره گیری از تمام ظرفیت های علمی و نیروهای متخصص داخلی کشور را تا حدود زیادی از وابستگی صرف به واردات این محصول بی نیاز نموده و حتی در حیطه صادرات نیز ورود نموده و موفقیتهایی را کسب نمایند به گونه ای که امروز این شرکت ها توانسته اند به دستاوردهای بزرگی در زمینه تولید واکسن کرونا دست یابند که ماحصل این امر تولید واکسن های نورا، پاستوکووک، رازی، اسپایکوژن، فخرا و برکت است.

اما این شرکت ها تولیدات خود را مستقیما به بازار عرضه نکردند بلکه در اختیار سفارش دهنده و خریدار یعنی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار دادند و منتظر دریافت طلب خود از دولت ماندند که تا به امروز نیز این انتظار باقی مانده است متاسفانه عدم پرداخت مطالبات شرکت ها و موسسات به عنوان یک واقعیت تلخ می تواند موجب بی اعتمادی ، سرخوردگی محققین آنها و ورشکستگی این شرکت ها شود و از این رو لازم و شایسته می داند نکاتی را در این باب به عرض برساند:

١- تولید واکسن موثر بر بیماری کروید فرایندی پیچیده است که بدون یاری دولتها و با منابع سرشار مالی امکان پذیرنیست در این زمینه نگاهی گذرا بر چرخه تولید این محصول استراتژیک در ممالک گوناگون و بهره مندی از کمک های چشمگیر بخش عمومی (دولت با نهادها و موسسات وابسته ) کفایت می کند.
2- در کشور ما نیز شرکت های دانش بنیان با اتکا به سفارش و توصیه دولت اقدام به تهیه و تولید واکسن در مقیاس مورد نیاز زدند، اما این سفارشات که با وعده قطعی تامین هزینه تمام شده و مخارج حاشیه ای آن صورت گرفت تنها در حد حرف باقی ماند و متاسفانه عملا تا بدین لحظه پرداختی از سوی دولت به آنها صورت نگرفته است.

3- وظیفه دستگاه های نظارتی بررسی دقیق این مورد است و با توجه به اینکه رسیدگی شایسته به این موضوع بهبود نظام سلامت وچرخه امور در این حوزه را در پی دارد لازم است این بررسی با دقت تمام و بدون فوت وقت انجام پذیرد.

بنابه مراتب فوق، این کمیسیون انتظار دارد نتایج بررسی های آن مرجع محترم در خصوص علت عدم پرداخت مطالبات شرکت های واکسن ساز داخلی را در اسرع وقت دریافت کند.

توفیق روزافزون جنابعالی را از درگاه خداوند منان خواهانم.

انتهای‌پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مطالبات شرکت مطالبات شرکت ها تولید واکسن عدم پرداخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۶۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی پرونده دو متهم قاچاق سوخت یارانه ای

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا سالاری مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس گفت: پرونده قاچاق فروش غیرمجاز ۱۸ هزار و ۵۰۰ لیتر نفت گاز یارانه ای به ارزش سه میلیارد و ۹۹۳ میلیون ریال در شعبه اول بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان لارستان رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود، تخلف را محرز و علاوه بر ضبط کالای کشف شده و تحویل آن به شرکت پخش فرآورده های نفتی لار برای توزیع در جایگاه های سوخت، متخلف را به پرداخت هفت میلیارد و ۹۸۷ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

به گفته سالاری، شعبه همچنین به دلیل بهای مال از دست رفته، سه میلیارد و ۹۹۳ میلیون ریال معادل ارزش سوخت به جریمه اضافه و متخلف را جمعاً به پرداخت ۱۱ میلیارد و ۹۸۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

وی گفت: بازرسان شرکت پخش فرآورده های نفتی گزارش این تخلف را با همکاری حراست شرکت کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

کد خبر 6093312

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • بررسی پرونده دو متهم قاچاق سوخت یارانه ای
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • خبر خوش برای استقلال در آستانه بازی با تراکتور
  • ۱۵ درصد از مطالبات بازیکنان استقلال پرداخت شد
  • پرداخت ۱۵ درصد از مطالبات بازیکنان استقلال
  • نامه بنزینی وزیر اقتصاد به بذرپاش/ سهمیه سوخت این خودروها را قطع کنید