Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-30@21:55:43 GMT

قطع برق به فولاد کاوه جنوب رسید

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۶۷۷۰۱

قطع برق به فولاد کاوه جنوب رسید

فولاد کاوه جنوب با نماد کاوه امروز طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد، همزمان با اعمال محدودیت برق بر تولید یکی از خطوط تولید آهن سازی این شرکت (آهن اسفنجی) از مورخ ۱۰/۰۵/۱۴۰۱ به مدت ۳۰ روز جهت تعمیرات دوره‌ای متوقف گریده است. این توقف منجر به کاهش تولید آهن اسـفنجی به میزان ۸۴ هزار تن معادل ۴۷ درصد تولید برنامه‌ای می‌شود و شرکت به جهت جبران کاهش تولید و استفاده در فولادسازی، اقدام به خرید آهن اسفنجی به میزان کسری تولید شمش بر اساس قیمت کشف شده در بورس کالا خواهد نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رشد ۴۰ درصدی در سود برای سه ماهه اول

این شرکت در طی نامه‌ای دلایل افزایش بیش از ۴۰ درصدی سود (زیان) عملیاتی شرکت را نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش ۲ درصدی مقدار فروش شمش صادراتی که منجر به افزایش ۲۶ درصدی درآمد عملیاتی شده است دانست. همچنین کاهش ۳ درصدی نسبت بهای تمام شده به فروش در نتیجه کاهش هزینه‌های شرکت به دلیل افزایش ۱۱ درصدی تولید محصولات شرکت (آهن اسفنجی و شمش) را از دیگر دلایل این موضوع بیان کرده است.

کاهش ۲۹ درصدی سایر هزینه‌های عملیاتی شرکت، شامل کاهش سود (زیان) ناشی از تسعیر ارز از دیگر برنامه‌های این شرکت بوده که برای شرکت محقق گردیده.

فولاد کاوه جنوب در طی ۴ ماهه نسخت امسال موفق به فروش ۸ هزار و ۱۲۵ میلیارد تومان شده است که این رقم در دوره مشابه سال قبل برابر با ۵ هزار و ۴۷۶ میلیارد تومان بوده است.

کاوه با ثبت افرایش سرمایه ۲۱۳ درصدی از از محل سود انباشته روی رقم ۵۰۲ تومانی معامله می­شود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: تولید آهن کاهش تولید آهن جبران کاهش تولید بورس کالا فولادسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۷۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟

به گزارش خبرنگار مهر، نزدیک به یک دهه پیش شرکت مهندسی توسعه گاز ایران با شرکت (اس تی سی) هند قراردادی به منظور خرید ورق‌های فولادی برای تولید خط لوله انتقال گاز به امضا رساند، اما این شرکت هندی به قرارداد خود پایبند نماند برای همین شرکت توسعه و مهندسی گاز ایران طی نامه‌ای به شرکت «STC» اعلام کرد؛ تحویل فولاد به ایران در چهارچوب شرایط قرار داد ۲.۵ میلیارد دلاری سال ۲۰۱۴ میلادی طرفین نیست.

همچین در ادامه این نامه آمده است که اگر شرکت «STC» هر چه زودتر به ارسال تعهدات فولاد خود اقدام نکند، ایران مستقیماً با شرکت فولاد «ایسار» هند که فولار صادراتی را برای شرکت STC تأمین می‌کند، وارد معامله می‌شود.

حالا پس از نزدیک به ۱۰ سال امروز در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس‌تی‌سی) به داوری، کلیات این لایحه را تصویب کردند.

مصطفی نخعی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس، در تشریح این گزارش بیان کرد: در سال ۱۳۹۲ بین شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران و شرکت اس‌تی‌سی هند قراردادی به‌مدت سه سال امضا شد که طرف ایرانی بر اساس این قرارداد به تعهدهای خود عمل کرد، اما شرکت بازرگانی دولتی هند در این مدت به کمتر از یک‌پنجم تعهدهای خود عمل کرده است.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: در صورت موافقت با این لایحه، امکان پیگیری حقوقی این موضوع به شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران داده می‌شود.

بر اساس این گزارش طبق این قرارداد ایران با شرکت «STC» هند، قرار بوده طی سه سال، ۲.۵ میلیون تن فولاد به ایران صادر شود که یک میلیون تن آن در سال اول و مابقی آن تا دو سال آینده انجام شود اما شرکت «STC» در سال اول تنها ۴۵۰ هزار تن فولاد به ایران تحویل داده است واکنون ایران با گذشت ۱۰ سال به دنبال غرامت از این شرکت است.

کد خبر 6090833 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در کشور
  • قرمز پوشی شاخص کل بورس با کاهش بیش از ۱۲ هزار واحدی
  • رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز
  • تولید شمش در شرکت فولاد شادگان
  • افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان