Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-27@16:15:03 GMT

تمام دروغ‌های طالقانی؛ ماشین مصاحبه فدراسیون تاج

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۶۸۵۱۵

عبدالکاظم طالقانی تازه‌ترین مدیر معزول فوتبال ایران، در طول دوران حضور خودش خصوصا در دوره ریاست تاج و سرپرستی بهاروند به یکی از مسئولان فوتبالی برای انتشار مصاحبه‌های خاص و البته حمایتی خصوصا در تقابل با منتقدان تبدیل شده بود، گفت و گوهایی که گاهی از محتوای آنها هم اطلاع زیادی نداشت و فدراسیون مطالب و محتوای مورد نظرش را منتشر می کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مصاحبه ها البته در فضای مجازی موجود است و طبیعتا به نام طالقانی ثبت شده و به یادگار باقی مانده که مرور بعضی از آنها خالی از لطف نیست.

کارلوس کی‌روش در دوران مربیگری در تیم ملی طبیعتا پیشنهادهایی از کشورهای مختلف دریافت می کرد. بر خلاف این دوره که تاج به حامی اصلی کی روش مبدل شده و وعده بازگشت او را برای جلب توجه حامیانش داده بود در آن مقطع و قبل از جام ملت های ۲۰۱۹ با توجه به مصاحبه های کی روش علیه رئیس وقت فدراسیون طالقانی هم چهره مورد نظر فدراسیون وقت برای اظهار نظر علیه کی روش بود. در همین راستا مصاحبه هایی از قول وی منتشر می شد که مرور آنها جالب توجه است.

به طور مثال طالقانی در خصوص پیشنهادات کی روش گفته بود: این حرف ها، فیلم کی‌روش است، باور نکنید! اما کی روش بعد از جام ملت ها و جدایی از تیم ملی راهی کلمبیا شد تا نشان بدهد پیشنهادات واقعی دریافت کرده است.

طالقانی همچنین گفته بود مربی بعدی تیم ملی از کی روش بزرگ تر است: «به طور حتم شخصی که هدایت تیم ملی را بر عهده خواهد گرفت توانمندی های فنی زیادی دارد و حتی می توانم بگویم شاید از کارلوس کی‌روش بزرگ‌تر باشد.»

وی همچنین در مصاحبه دیگری اظهار داشت: «ویلموتس به وزیر وقت معرفی شد و تاج هم در مورد او تحقیق کرد و بعد هم که مشخص شد جزو ۹ سرمربی برتر جهان و حتی از کی روش نیز بالاتر است، با او قرارداد بسته شد اما متاسفانه نتوانست موفق باشد. نسل طلایی فوتبال بلژیک را این مربی پروش داده و کارنامه او قابل قبول است و شاید در برخی موارد بهتر از کارلوس کی روش باشد. البته ما در جریان ریز انتخاب ویلموتس نبودیم اما وزیر وقت در جریان بود و انتخاب این مربی توسط هر دو نفر تاج و وزیر وقت صورت گرفت و آن زمان حتی کمیته فنی هم ویلموتس را تایید کرده بود.»

این اظهارات در حالی مطرح شد که کمیته فنی به هیچ وجه از انتخاب ویلموتس مطلع نبود و این موضوع بارها از جانب اعضای این کمیته اعلام شد.

حامی همیشگی تاج و بهاروند همچون رئیس وقت فدراسیون سخنرانی های زیادی در مدح و ثنای نجابت و حیای ویلموتس کرده بود البته چند سال قبل از آنکه بگوید ویلموتس و همسرش مفت خور هستند: «ویلموتس مطالباتش را می‌خواهد و فدراسیون هم موظف است طلب وی را بدهد. اینکه ویلموتس چیزی نمی‌گوید، نشانه حجب و حیای او است و تفاوت این مربی با مربیانی که نمی‌توانند اعصاب خودشان را کنترل کنند اینگونه مواقع مشخص می‌شود.

ویلموتس صبر و حوصله زیادی دارد و فداسیون هم سعی کرده تا آنجا که می‌شود با وی صحبت کند و او را متقاعد کند که مطالباتش حتماً پرداخت می‌شود. این هنر تاج است که ویلموتس را حفظ کرده و اجازه نداده او ذهنش را درگیر این مسائل کند.»

طالقانی البته مثل تاج و سایر مقصران این پرونده موضوعات غیر واقعی زیادی را در این خصوص مطرح می کرد و در خصوص ماجرای ویلموتس گفته بود: «خود تاج بهتر می تواند درباره نحوه قرارداد با ویلموتس صحبت کند و هر آن چه در برنامه های تلویزیونی در خصوص قرارداد او گفته می شود غرض ورزی است. آن زمان سه ماه به ویلموتس حقوق داده نشد و او هم از همین طریق از فدراسیون ایران شکایت کرد. البته اگرچه همسر ویلموتس یک فرد مفت خور است اما واقعا ویلموتس قصد کار کردن داشت و درست نیست برای این انتخاب تاج را زیر سوال ببرند، آن هم در صورتی که فدراسیون تاج موفق ترین فدراسیون بود.»

حالا همین مصاحبه متناقض را می توان مقایسه کرد با چند ماه قبل تر ، زمانی که طالقانی گفته بود حقوق ویلموتس را تا یک سال دیگر هم داده‌ایم اما پس از جدایی او مدعی شد عدم پرداخت سه ماه از حقوق موجب این اتفاق شده است: «ویلموتس اگر استعفا بدهد باید تمام پول را به ما برگرداند. انجام کارهای بزرگ همیشه سختی و آسانی خود را دارد و نمی‌توان ناامید شد. ویلموتس پروازی نیست. او قرار است با خانواده به ایران بیاید و کارش را انجام دهد. ما مشکل پرداختی به ویلموتس نداریم و تا سال آینده پولش را پرداخت کرده‌ایم.»

او همچنین گفته بود: «طبق قراردادی که فدراسیون فوتبال با «مارک ویلموتس» منعقد کرده است در صورتی که با این مربی بلژیکی فسخ قرارداد شود ضرری نخواهیم کرد.»

و البته مقصود از ضرر به طور دقیق مشخص نیست که آیا ۵/۵ میلیون یورو پرداخت نقدی به همراه واگذاری کامل ساختمان فدراسیون فوتبال که ارزش فعلی آن بیش از یکصد میلیارد تومان برآورد می شود همچنین حدود ۵۰۰ هزار یورو قرارداد دستیار ویلموتس و ۳۲ میلیارد تومان بدهی مالیاتی فدراسیون ناشی از قرارداد مربی بلژیکی ضرر به شمار می رود یا از نظر آقای طالقانی اینگونه مبالغ ضرری به حساب نمی آید؟

در نهایت به نظر می رسد پایان دوره حضور طالقانی در خوزستان ضربه بزرگی به مهدی تاج یکی از نامزدهای انتخابات فدراسیون فوتبال محسوب می شود که به نوعی اصلی ترین حامی خودش در مجمع را از دست داده است.

منبع:مهر

منبع: تابناک

کلیدواژه: محرم امامزاده داوود سامانه بارشی مونسون عادل آذر شب های محرم عبدالکاظم طالقانی فدراسیون فوتبال مجمع فدراسیون محرم امامزاده داوود سامانه بارشی مونسون عادل آذر شب های محرم تیم ملی کی روش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۸۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادب از که آموختی؟... از روزنامه اعتماد!

روزنامه زنجیره‌ای اعتماد، متنی شبیه «یادداشت» منتشر کرده و در متن آن به فحاشی علیه مخالفان خود پرداخت.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: «عباس عبدی» است که در ابتدای دهه هشتاد به علت فروش اطلاعات کشور به بیگانگان محکوم شده بود، در این مطلب کوتاه خود -تقریبا به اندازه یک صفحه A4- برای اینکه نشان دهد منتقدان و مخالفان‌شان جریانی «هتاک» و «بی‌اخلاق» است؛ از عبارات زیر و یا مشابه آن استفاده کرده است: «قدرت‌محور»، «فرصت‌طلب»، «دارای نفاق»، «استفاده ابزاری از دین»، «فرقه‌ای»، «باندی»، «تخریبگر»، «ضد علم»، «طرفدار نظریه توطئه(متوهم)»، «هتاک»، «غیردینی»، «ویرانگر»، «قدرت‌طلب»، «فاسد و توجیه‌گر فساد»، «بی‌شخصیت»، «بی‌اخلاق»، «بی‌شرم»، «دروغ‌گو»، «تهمت‌زن»، «مذبذب».

ردیف کردن حداقل ۲۰ فحش و ناسزا در یک نوشته کوتاه، رکوردی تازه در مطبوعات کشور است و این موفقیت را می‌توان به روزنامه اعتماد و نویسنده آن تبریک گفت! و خطاب به آنان نوشت که بله شما درست می‌گویید؛ مخالفان‌تان خیلی هتاک، بی‌اخلاق و بی‌ادب هستند(!)

پیشتر، رئیس دولت مورد حمایت این طیف سیاسی رکوردی مشابه خلق کرده بود و فقط در چهار سال ابتدای ریاست جمهوری‌اش (۱۳۹۶-۱۳۹۲) منتقدان خود را: «بزدل»، «بی‌شناسنامه»، «تازه به دوران رسیده»، «تخریبگر»، «عصر حجری»، «کم‌سواد»، «کودک»، «هوچی‌باز»، «بی‌کار»، «متوهم»، «افراطی»، «کاسب»، «بدبین»، «ترسو»، «دشمن انسانیت»، «بی‌عقل»، «دروغ‌گو»، «فحاش»، «ساده‌لوح»، «شکم‌سیر»، «هتاک» و... لقب داده بود.

می‌گویند کسی به شکل رگباری مشغول فحش دادن بود، یکی به او گفت نفس عمیق بکش و کمی تامل کن، شاید فحش‌های بهتری هم یادت آمد و گفتی! البته سعدی هم در گلستان نقل می‌کند؛ «لقمان را گفتند: ادب از که آموختی؟ گفت: از بی‌ادبان! هر چه از ایشان در نظرم ناپسند آمد، از فعل آن

دیگر خبرها

  • راه اندازی بخش «آنژیوگرافی» برای نخستین بار در منطقه آزاد اروند
  • راه‌اندازی بخش «آنژیوگرافی» در منطقه آزاد اروند
  • بیماران اروندی در منطقه آنژیوگرافی می شوند
  • ژاوی: دروغ می‌گویند، غرامت نمی‌خواستم
  • لاجوردی: مماشات کنیم مقابله با بی حجابی سخت‌تر می‌شود
  • مماشات کنیم مقابله با بی حجابی سخت‌تر می‌شود
  • دروغ بایدن: راننده ۱۸ چرخ بودم!
  • مماشات کنیم مقابله با بی حجابی سخت تر می شود
  • ادب از که آموختی؟... از روزنامه اعتماد!
  • آغاز واکسیناسیون حجاج البرزی