Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@21:13:31 GMT

جمع آوری معتادان متجاهر در البرز با جدیت دنبال شود

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۶۹۸۲۸

جمع آوری معتادان متجاهر در البرز با جدیت دنبال شود

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی عبداللهی در جلسه قرارگاه اجتماعی استان که روز پنجشنبه در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، ضمن تسلیت ایام عزاداری شهادت امام حسین (ع)، و با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مبارزه با مواد مخدر، افزود: ۳ هزار و ۸۰۰ تن در مبارزه با مواد مخدر به درجه رفیع شهادت رسیدند و در این راستا ۱۳ هزار نفر نیز جانباز هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبداللهی گفت: از این تعداد ۳۵ تن شهید و ۱۵ تن جانباز به استان البرز تعلق دارند.

وی ادامه داد: همواره باید قدردان جانفشانی‌های این شهدا و ایثارگران گرانقدر و خانواده‌های ارجمندشان باشیم.

عبداللهی گفت: با توجه به اینکه اردوگاه‌های ماده ۱۶ در استان راه اندازی شده اند و همچنین با پیگیری‌های ویژه درصدد افزایش آنها هستیم، ضرورت دارد که طی طرح‌های جهادی نسبت به جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر اقدام شود.

وی با اشاره به جایگاه مساجد و تأثیر این اماکن مقدس در پیروزی انقلاب اسلامی، افزود: باید جایگاه مساجد احیا شود و مأمنی برای مؤمنان باشد.

استاندار البرز گفت: باید تدابیری اتخاذ شود که درب مساجد از اذان صبح تا بعد از نماز مغرب و عشاء در استان باز باشند و خادمان مساجد فعالیت بیشتری داشته باشند.

وی افزود: این امر همراهی و هماهنگی دستگاه‌ها و نهادهای متولّی حوزه مسجد را می‌طلبد.

عبداللهی اعلام کرد: میز خدمت هفته آینده تحت عنوان چهارشنبه جهادی در شهرک ابریشم و مسکن مهر ابریشم در شهرستان چهارباغ برگزار می‌شود.

در این جلسه با حضور استاندار البرز از خانواده محترم شهدای مواد مخدر شهیدان غلامعلی رستمی، پویا اشکانی، شعبانعلی بذرپاش قدردانی شد.

کد خبر 5555818

منبع: مهر

کلیدواژه: استاندار البرز معتاد متجاهر مجتبی عبداللهی محرم 1401 سیلاب بوشهر ویروس کرونا ماه محرم کرمانشاه مراسم عزاداری وقوع سیلاب سیل کرمان مشهد بارش باران آمار کرونا خراسان رضوی ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۹۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!

ایسنا/البرز یک مدرس و پژوهشگر معماری گفت: ویلاسازی در استان البرز به نحوی سرعت گرفته که حتی در نقاطی که از نظر معماری و آب و هوا سنخیتی برای ساخت ویلا ندارد، شاهد رشد ساخت و ساز هستیم. نمونه این موضوع در مناطقی از ماهدشت کرج است که درخت و رودخانه‌ای ندارد ولی با ایجاد فضای سبز مصنوعی، شهرک‌سازی ویلایی را شاهد هستیم.

علی شجاعی در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر مطلب فوق ادامه داد: اگرچه این ساخت و سازها باعث رونق شده و زمین‌هایی که کاربری خاصی نداشتند برای سکونت استفاده شده‌اند اما جنبه‌های منفی که در آینده تاثیرگذار است را هم به دنبال خواهد داشت. این رشد در ساخت و ساز موضوعات محیط زیستی و تبدیل اراضی باغی و زراعی به مسکونی را علی‌رغم موانع قانونی سختی که وجود دارد به دنبال داشته و در طولانی مدت به کشاورزی و محیط زیست صدمه می‌زند.

این مدرس دانشگاه درباره چگونگی حفظ بافت روستایی اظهار کرد: خوشبختانه غالب روستاها شامل طرح هادی هستند و توسط بنیاد مسکن در قالب طرح هادی الزاماتی برای رعایت نوع ساخت و ساز و بازسازی به سبک روستایی وجود دارد. ممکن است در تمام روستاها این ضوابط رعایت نشود اما در بیشتر روستاها این معیارها را داریم.

وی افزود: به عنوان مثال در روستاهای نمونه گردشگری که در مرکز توجه هستند، در حفظ بافت بومی و روستایی بهتر عمل شده است. ولی جاهایی که از تمرکز خارج بوده و نظارت کمتر بوده موارد نقض دیده می‌شود و توجه به مصالح بومی و فرم ساخت که منطبق با معماری بومی منطقه باشد وجود ندارد. نمونه این امر هم می‌توان به منطقه ماهدشت و یا در کردان که عیناً مشخص است، اشاره کرد.

شجاعی ادامه داد: اما در روستاهایی که به عنوان نمونه گردشگری انتخاب شده‌اند، قوانین بهتر اجرا شده و می‌بینیم که پایبندی به بافت روستا و نگهداری بافت روستایی بهتر رعایت شده است. اگر روی روستاها تمرکز داشته باشیم و پایبند به طرح‌های هادی باشیم، بیشتر می‌توانیم از بافت‌های بومی و با اصالت روستایی محافظت کنیم.

این پژوهشگر با اشاره به ساخت‌وساز در مناطقی که درخت و رودخانه‌ ندارد، ادامه داد: اگرچه این ساخت و سازها باعث رونق شده و زمین‌هایی که کاربری خاصی نداشتند برای سکونت استفاده شده‌اند اما جنبه‌های منفی که در آینده تاثیرگذار است را هم به دنبال خواهد داشت. این رشد در ساخت و ساز موضوعات محیط زیستی و تبدیل اراضی باغی و زراعی به مسکونی را علی‌رغم موانع قانونی سختی که وجود دارد به دنبال داشته و در طولانی مدت به کشاورزی و محیط زیست صدمه می‌زند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند
  • معتادان متجاهر بهبود یافته پاکبان می‌شوند
  • جمع آوری ۱۰۰ معتاد متجاهر در چناران
  • زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!
  • ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد جمع آوری شدند
  • جمع آوری ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد
  • جمع آوری۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد
  • جمع آوری و دستگیری ۲۸۶ معتاد و خرده فروش در مشهد
  • طرح‌های توسعه و تجهیز مدارس امسال با جدیت دنبال می‌شود
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر