Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، احمد حمزه‌زاده ‌روز پنجشنبه در جلسه بررسی طرح‌های جامع و اختصاصی روستای دستکند کندوان افزود: در کنار طرح‌های جامع کندوان، چند طرح اختصاصی از جمله سامان‌دهی سرریز جمعیت، ممنوعیت ورود خودرو به داخل روستا با ایجاد پارکینگ و همچنین سامان‌دهی سیستم گرمایشی روستا در دستور کار قرار دارد.

وی ادامه داد: با توجه به آماده بودن طرح‌های ساختمانی همگون با بافت تاریخی کندوان، عملیات عمرانی می‌تواند در اسرع وقت آغاز به کار کند و باید توجه داشت که ورودی روستای کندوان باید دارای طراحی زیبنده‌ای باشد تا علاوه بر رفاه ساکنان روستا، امکانات لازم برای اسکان گردشگران نیز فراهم شود تا شاهد افزایش میزان اقامت شبانه باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعریف بسته‌های تشویقی سرمایه‌گذاری لازمه توسعه ظرفیت‌های گردشگری چاراویماق

حمزه زاده همچنین در جلسه کارگروه گردشگری و میراث‌فرهنگی شهرستان چاراویماق با تأکید به اینکه توسعه گردشگری، گامی فرابخشی است که تمامی دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و بخش خصوصی باید در این راستا ظرفیت‌های خود را به‌ کار گیرند، ادامه داد: در راستای متوازن‌سازی توسعه گردشگری در استان، به ویژه در شهرستان‌هایی که نیازمند معرفی بیشتر هستند، باید مشارکت همه‌جانبه دستگاه‌های ذی‌ربط را شاهد باشیم.

وی ادامه داد: شهرستان چاراویماق از جمله شهرستان‌هایی است که دارای ظرفیت‌های ویژه برای توسعه گردشگری است، لیکن برای توسعه گردشگری آن باید اقدامات لازم برای جذب سرمایه‌گذار انجام شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌ شرقی گفت: تدوین بسته‌های تشویقی و سرمایه‌گذاری برای ظرفیت‌های گردشگری شهرستان از جمله سدها و آب‌گرم، اقدامات مهمی است که برای جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی می‌بایست در دستور کار قرار گیرد، ضمن اینکه تعریف و اعطای مجوز پرورش ماهی در مجاورت سدهای شهرستان از جمله فرصت‌های جذب گردشگر است که به‌طور هم‌زمان موجب رونق اقتصادی منطقه نیز می‌شود.

وی افزود: چاراویماق از جمله شهرستان‌هایی است که ظرفیت کارآمدی در حوزه کشاورزی دارد، لذا با حفظ کاربری اصلی کشاورزی و باغات شهرستان، می‌توان کاربری گردشگری نیز برای متقاضیان صادر کرد تا از این طریق سبب تولید اشتغال، ارزش‌ افزوده و همچنین رونق اقتصادی شهرستان شد.

حمزه‌زاده اظهار کرد: با توجه به قرار گرفتن تپه تاریخی «آغچه ریش» در این شهرستان، مطالعات کاوش‌های پیمایشی این تپه نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت تا علاوه بر غنی‌سازی مستندات در مورد این تپه تاریخی، برنامه لازم برای نمایش آثار کشف‌شده نیز تبیین شود.

آغاز مطالعات استحکام‌بخشی و مقاوم‌سازی مسجد ایلخانی تسوج

حمزه زاده همچنین از آغاز مطالعات استحکام‌بخشی و مقاوم‌سازی مسجد ایلخانی تسوج خبر داد و گفت: مسجد جامع تسوج به عنوان تنها مسجد باقی مانده از دوران ایلخانی در کنار ۲ عنصر تاریخی حمام و بازار این شهر، به عنوان عناصر مهم تاریخی و تاثیرگذار فرهنگی تسوج شناخته شده اند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه دیوارهای مسجد جامع تسوج نیازمند حفاظت و مرمت اساسی است، لذا در راستای اجرای این عملیات در اسرع وقت، مطالعات استحکام‌بخشی و مقاوم‌سازی این مسجد تاریخی توسط تیم تخصصی میراث‌فرهنگی استان، آغاز شد.

حمزه زاده اظهار کرد: پس از اتمام مطالعات استحکام‌بخشی و مقاوم‌سازی مسجد ایلخانی تسوج و تخصیص اعتبار لازم، عملیات حفاظت و مرمت این مسجد تاریخی آغاز خواهد شد.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تبریز میراث فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی تبریز میراث فرهنگی توسعه گردشگری میراث فرهنگی دستور کار حمزه زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۰۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای محله محوری مسجد بنیان در ۵۵ منطقه اراک

به گزارش خبرنگار مهر، پیمان عین القضاتی ظهر چهارشنبه در نشست با اصحاب رسانه با اشاره به شعار شورای ششم در حوزه فرهنگی و اجتماعی مبنی بر توسعه نشاط و شادابی و گردشگری با تاکید بر هویت شهری اظهار کرد: ساخت پارک‌های تخصصی و ورزشی یکی از رویکردهای اصلی شورای ششم بوده که در این راستا نخستین پارک شطرنج با بیش از ۲۷ میز شطرنج تخصصی آماده بهره برداری است.

وی همچنین ادامه داد: در همین راستا نخستین پارک تخصصی تریال ویژه دوچرخه سواری و اولین زمین تخصصی ساحلی ویژه فوتبال و والیبال، مقابل ورزشگاه شهدای پنج مرداد افتتاح شده است.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر اراک با بیان اینکه توجه ویژه به ایجاد پارک‌های تخصصی همچنان در دستور کار است، افزود: اولین زورخانه در اراک با استانداردهای ملی در اراک ایجاد شده است.

وی با اشاره به طراحی پروژه نورالشهدا با ۱۶۰ هکتار به عنوان یکی از بزرگترین پروژه‌های گردشگری و تفریحی و ورزشی سطح کشور افزود: بیش از ۱۲ هکتار کاربری این منطقه به مراکز خدماتی و تفریحی تعلق می‌گیرد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی اراک گفت: در راستای توجه به مناطق کم برخوردار تأسیس زمین‌های چمن مصنوعی در دستور کار قرار گرفته است که امسال در کوی سجادیه، کوی ابوالفضل، شهرک اندیشه و کوی هجرت ایجاد می‌شود.

عین القضاتی بیان کرد: تأسیس سالن‌های چند منظوره فرهنگی اجتماعی با ۱۵۰۰ مترمربع در حال بهره برداری و احداث است.

وی با اشاره به اینکه هویت محله‌ای مدنظر قرار دارد، افزود: طرح محله محوری مسجد بنیان در ۵۵ محله دستور کار قرار گرفته است که شورای محلات در این محله‌ها افتتاح می‌شود.

کد خبر 6094439

دیگر خبرها

  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • تعطیلی بناهای تاریخی و جاذبه های گردشگری کاشان
  • طرح محله‌محوری مسجد بنیان در ۵۵ محله در دستور کار قرار دارد
  • اجرای محله محوری مسجد بنیان در ۵۵ منطقه اراک
  • ثبت ۵ اثر طبیعی شهرستان سپیدان در فهرست آثار طبیعی ملی
  • ثبت جشنواره «گل محمدی و گلاب» شهابیه خمین در تقویم ملی
  • روستای فهرج یزد در مسیر جهانی شدن + فیلم بنای ناشناخته پیش از اسلام
  • مصوبات شورای ترافیک شهرستان هرسین لازم الاجرا و الزام آور است
  • حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است