Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@17:28:33 GMT

استان یزد به مطالبه‌گری نخبگان نیاز دارد

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۷۰۱۵۰

استان یزد به مطالبه‌گری نخبگان نیاز دارد

رئیس جدید بنیاد نخبگان استان یزد تشکیل سمن‌های نخبگانی جهت پیگیری مطالبات نخبگان را ضروری دانست و گفت: استان یزد به مطالبه‌گری نخبگانی و تلنگر به مدیران نیاز دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، حیدر مفتاحی‌زاده شامگاه چهارشنبه در مراسم تکریم و معارفه ریاست بنیاد نخبگان استان یزد با اشاره به برخی سیاست‌های بنیاد نخبگان از همکاری دانشگاه‌ها در اولین طرح پروژه شهید وزوایی به منظور جذب دانشجویان مستعد تقدیر و تشکر کرد و در خصوص برنامه‌های بلند مدت بنیاد اظهار داشت: سعی ما این خواهد بود که بنیاد نخبگان خانه واقعی نخبگان شود و در ادامه مسیر با تشکیل سمن‌های نخبگانی از میان جامعه نخبگان، به دنبال پیگیری مطالبات خود از بنیاد خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جدید بنیاد نخبگان استان یزد اظهار داشت: یزد در شرایطی قرار دارد که به مطالبه‌گری نخبگانی نیاز دارد، مدیران نیاز به تلنگر دارند که این تلنگرها باید در چارچوب‌های قانونی تعیین شد رعایت شود. همچنین لازم است در این شرایط از حضور نخبگان در مدیریت‌های میانی و گاهی در سطح مدیران عالی استفاده شود چرا که ظرفیت نخبگانی ارزشمندی داریم و باید از آن‌ها بهره ببریم‌.

مفتاحی‌زاده‌ با تأکید بر ارتباط‌گیری با نخبگان استان گفت: ما در بنیاد منتظر نمی‌مانیم نخبگان به ما رجوع کنند بلکه ما به آن‌ها رجوع می‌کنیم، هدف ما در نهایت مردمی کردن بنیاد نخبگان است و در این امر نخبگان باید علم نخبگانی را بلند کرده و در هر جای دنیا نخبگان بومی را به سمت منطقه خود برگشت دهند.

رئیسی: موفقیت دولت را در گرو ارتباط با جریان نخبگانی می‌دانیم/ تنها دولتی هستیم که برنامه مدون در 37 حوزه نظام مسائل را تدوین کرده‌ایمگام نخست بنیاد ملی نخبگان در ساخت شهرک نخبگان در کنار دانشگاه‌ها!"مسکن و اشتغال نخبگی" 2 عامل مهم در حوزه مهاجرت نخبگان/ حمایت مجلس از نگهداشت نخبگان در کشور

وی بیان کرد: از مهم‌ترین اهداف بنیاد در دوره جدید توجه به نگاه عادلانه محور به تمام نقاط استان است چرا که بنیاد نخبگان تافته جدا بافته نیست و به دنبال تقویت جایگاه نخبگی است و در این مسیر از حضور صنعت‌گران بهره برده و نیاز بخش صنعت به نیروی نخبه را برطرف خواهیم کرد.

در این مراسم که با حضور قائم مقام رئیس بنیاد ملی نخبگان، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری یزد و شورای علمی بنیاد نخبگان استان یزد برگزار شد از زحمات پنج ساله سید مهدی کلانتر، رئیس سابق بنیاد نخبگان استان یزد تجلیل به عمل آمد و حیدر مفتاحی‌زاده به عنوان ریاست جدید بنیاد نخبگان استان یزد معرفی شد، همچنین در این مراسم حکم اعضای شورای علمی بنیاد نخبگان استان یزد اهدا شد.

انتهای پیام/781/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بنیاد نخبگان استان یزد بنیاد نخبگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۰۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ

جعفر قادری، عضو هیات رئیسه کمیسیون جهش و رونق تولید در مورد اینکه اقتصاد دانش بنیان مهمترین مسیر تداوم مشارکت مردم در جهش تولید است، گفت: مزیت شرکت های دانش بنیان این است که متکی بر سرمایه فیزیکی نیستند و متکی به سرمایه انسانی هستند و نیروهای صاحب سرمایه و نیروهای  تحصیل کرده و قشرهای متخصص ما هستند و برای اینکه از اینها استفاده کنیم باید آنها را در فعالیت های اقتصادی مشارکت دهیم و از ظرفیت شان بخوبی استفاده کنیم. هرچه وسیع تر باشد مشارکت در رونق و جهش تولید نیز بیشتر می شود.

وی اظهار کرد: اهمیت دادن به شرکت های دانش بنیان چند مزیت دارد یکی اینکه نیاز ما به کشورهای پیشرفته را کم می کند و زوده بازده هستند و نیاز به سرمایه کمتر دارند.

قادری بیان کرد: توجه به شرکت های دانش بنیان و مشارکت آنها در تولید با عدالت اجتماعی سازگار تر است.  قشرهایی که صاحب دانش فنی هستند در گروه های مختلف جامعه حضور دارند و خود همین رقابتی برای مزیت رقابتی ایجاد می کند و مزیت نسبی دارد.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد:  این دانش بنیان ها برای ما مزیت رقابتی را زیاد می کنند، زنجیره ارزش را تکمیل می کنند و از جنبه های مختلفی توجه به دانش بنیان ها می تواند گره گشا باشد.

وی در پایان گفت: توسعه اقتصاد دانش بنیان و حضور موثر آن ها در صنعت برای ما مزیت مهم تکنولوژیک و همچنین افزایش رقابت پذیری صنعتی فراهم خواهد کرد. بهترین مسیر برای توسعه زنجیره ارزش صنایع ورود بخش مردمی اقتصاد دانش بنیان و شرکت های توانمند این حوزه در جهت تحقیق و در نهایت توسعه فناوری و تجهیزات در جهت تکمیل زنجیره ارزش است تا شاهد جهش تولید از محل حضور دانش بنیان ها در صنعت باشیم

دیگر خبرها

  • پیش‌نویس لایحه جامع حمایت از نخبگان ایرانی آماده شد
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • در جامعه کارگری نخبگانی داریم که مورد بی توجهی قرار می‌گیرند
  • فراخوان ثبت نام جشن ازدواج نخبگان منتشر شد
  • استفاده از نیروهای مردمی فرصتی طلایی/ باید از مسوولان مطالبه کنیم
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/ اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها
  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها