Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس گفت: ساخت برج تجارت موقعیت دروازه تاریخی راه‌کوشک را تهدید می‌کند و اگر هر چه زودتر ساخت این برج متوقف نشود، موضوع را در قالب سؤال از وزیر میراث فرهنگی در صحن علنی مجلس مطرح می‌کنم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، فاطمه محمدبیگی، لطف‌الله سیاهکلی و رجب رحمانی نمایندگان مردم استان قزوین در مجلس شورای اسلامی بعدازظهر امروز در نشست با عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی و گردشگری که در استانداری قزوین برگزار شد، مطالبات مردم در حوزه میراث فرهنگی را با وزیر میراث فرهنگی در میان گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس در این نشست با اشاره به احداث برج بلند تجارت در کنار دروازه تاریخی راه‌کوشک گفت: ساخت این برج موقعیت این بنای تاریخی را تهدید می‌کند و اگر هر چه زودتر طرح ساخت این برج متوقف نشود، موضوع را در قالب سؤال از وزیر میراث فرهنگی در صحن علنی مجلس مطرح می‌کنم.

محمدبیگی همچنین از سوء مدیریت در اجرای طرح توسعه امامزاده حسین(ع) انتقاد کرد و افزود:‌ اجرای ناقص این طرح سبب تخریب و ویرانی محله کهن و تاریخی دباغان شده و این محله اصیل را به یک منطقه متروکه تبدیل کرده است.

وی با اشاره به موانع بهسازی و نوسازی محله بلاغی قزوین ادامه داد: متاسفانه عدم تکمیل طرح توسعه خیابان انصاری شرقی موجب تجمع ترافیکی شدید در این محله شده و از طرفی هم اهالی حق ندارند که خانه‌های بیشتر از 2 طبقه بسازند. بنابراین وزیر میراث فرهنگی باید تمهیدی بیندیشد که ضمن حفظ آثار تاریخی در این محله امکان نوسازی آن فراهم شود.

محمدبیگی در بخش دیگری از سخنان خود به پلمب مجموعه گردشگری دریاچه اوان اشاره کرد و گفت: با توجه به عدم ساماندهی این مجموعه دادستانی جلوی ورود گردشگر به این منطقه را گرفته است و باید وزارت میراث فرهنگی ضمن رایزنی با دستگاه قضا زمینه بازگشت گردشگران به این منطقه نمونه گردشگری را مهیا کند.

وی افزود: همچنین برای احیای باغستان سنتی قزوین و مرقد چهارانبیا هم باید بودجه‌های ملی اختصاص یابد و حقابه باغستان هم باید از طریق وزارت نیرو در اختیار باغداران قرار بگیرد.

نباید گستره بافت تاریخی شهر قزوین به اندازه بافت فرسوده باشد

نماینده دیگر قزوین در مجلس هم در این نشست با اشاره به مشکلات مردم قزوین در بافت تاریخی گفت: نباید گستره بافت تاریخی را به اندازه کل بافت فرسوده در نظر بگیریم. چرا که این محاسبه اشتباه باعث توقف روند توسعه و نوسازی بافت فرسوده در شهر قزوین شده و این شهر را از مزایای اجرای طرح بازآفرینی شهری و تسهیلات آن محروم کرده است.

سیاهکلی احیای باغستان را در گرو ایجاد مزایای اقتصادی در باغات سنتی دانست و اضافه کرد: اگر طرح‌هایی اجرا شود که مشکلات اقتصادی و معیشتی باغداران برطرف شود، دیگر آنها به دنبال فروش یا تغییر کاربری نخواهند رفت.

وی ادامه داد: برای احیای باغستان رویکرد تقابلی میراث فرهنگی باید به رویکرد تعاملی تبدیل شود و این دستگاه باید از طرح‌های توسعه باغستان استقبال کند.

اهالی بافت تاریخی قزوین از بلاتکلیفی خارج می‌شوندخانه‌های تاریخی قزوین به بخش خصوصی واگذار می‌شودسیاست‌های شورای عالی شهرسازی سبب تخلیه محله‌های تاریخی قزوین می‌شود

طرح ساماندهی منطقه باستانی خله‌کوه اجرا شود

نماینده مردم تاکستان در مجلس هم در این دیدار با انتقاد از تاخیر در اجرای طرح ساماندهی منطقه باستانی خله‌کوه گفت: متاسفانه اجرای این طرح در 2 سال اخیر رها شده و اعتبارات لازم برای اجرای آن جذب نشده است. بنابراین وزارت میراث فرهنگی باید به مطالبات مردم در این بخش توجه کند و اجرای طرح را هر چه زودتر شروع کند.

رحمانی افزود: قزوین بدون آثار تاریخی و فرهنگی آن هویت ندارد و باید اعتبارات ناچیز میراث فرهنگی در استان قزوین رشد پیدا کند. چرا که استان قزوین یکی از 3 استان برتر کشور در حوزه تعدد آثار تاریخی است.

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری قزوین مجلس استانداری قزوین مجلس وزیر میراث فرهنگی میراث فرهنگی بافت تاریخی مردم قزوین اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۱۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی

سجاد دادفر با اشاره به ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری فراوان کرمانشاه، گفت : کرمانشاه استانی سرشار از ظرفیت‌های گردشگری در حوزه‌های مختلف طبیعت گردی، روستاگردی، فرهنگی، تاریخی، دفاع مقدس و مذهبی است. 

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه رازی کرمانشاه تاکید کرد: با وجود اینکه ظرفیت‌های گردشگری کرمانشاه در حوزه گردشگری بسیار زیاد است، اما متاسفانه تاکنون رشته گردشگری در کرمانشاه راه اندازی نشده است. 

وی به توجهی که در سال‌های اخیر به مقوله گردشگری در کرمانشاه شده اشاره کرد و گفت: باتوجه به اینکه استاندار کرمانشاه، گردشگری را به عنوان اولویت توسعه استان معرفی کرده و از طرفی در سطح کلان کشوری نیز نوع نگاه از اقتصاد نفتی به سمت شاخص‌های دیگر تغییر یافته، ما نیز در دانشگاه رویکرد توجه به گردشگری را در دستور کار قرار داده ایم. 

دادفر از آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی خبرداد و افزود: پروسه اخذ مجوز راه اندازی این رشته از وزارت علوم را آغاز کرده ایم و امیدواریم با پیگیری و حمایت مسئولین استانی در ماه‌های آینده آن را به سرانجام برسانیم. 

وی تاکید کرد: در کنار اقداماتی که برای اخذ مجوز راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی آغاز شده، فراهم کردن زیرساخت‌های لازم همچون جذب اساتید این رشته در دستورکار قرار گرفته است. 

وی افزود: باتوجه به اینکه در این استان حدود ۴۲۰۰ اثر تاریخی از ادوار مختلف وجود دارد و این استان را به یکی از غنی‌ترین استان‌های کشور در حوزه آثار تاریخی تبدیل کرده، طی سال‌های گذشته رشته باستان شناسی در دانشگاه رازی ایجاد شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • عملیات عمرانی در شهر جدید جیرفت موقتاً متوقف شد
  • ورود دادستانی و توقف عملیات عمرانی در شهر جدید جیرفت
  • تحویل ۹ شیء تاریخی به میراث فرهنگی هرمزگان
  • تحویل ۹ شئ تاریخی به میراث فرهنگی هرمزگان
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • تحویل ۹ شی تاریخی به میراث‌فرهنگی هرمزگان
  • میراث فرهنگی اجازه انتقال آب از روستای تاریخی گیسک را نمی‌دهد
  • ساخت و ساز در یک شهرک جیرفت با شکایت میراث متوقف شد
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • بازدید رایگان معلمان و اساتید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی