Web Analytics Made Easy - Statcounter

«عبدالکاظم طالقانی» در شرایط از ریاست هیئت فوتبال استان خوزستان کنار گذاشته شد که به عملکرد او در این هیئت‌ انتقادات زیادی وارد است.

به گزارش ایران اکونومیست، کرسی ریاست هیئت فوتبال استان خوزستان بالاخره پس از ۸ سال با طالقانی یکی از عجیب‌ترین و خبرسازترین روسای هیئت‌های فوتبال تاریخ وداع کرد اما اتفاقات دوره ریاست وی در این استان فراموش نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گذشته از سرنوشت آسانسوری باشگاه‌های خوزستانی خصوصا استقلال‌های اهواز و خوزستان یا نفت مسجد سلیمان و بحران‌های صنعت نفت و جنجال مالکیت استقلال ملاثانی، فوتبال خوزستان در دوره ریاست کاظم طالقانی جنجالی‌ترین دوران خودش را سپری کرد و استادیوم‌های فوتبال استان به ناامن‌ترین ورزشگاه‌های کشور مبدل شدند و تلخ‌ترین اتفاقات در همین استان و در دوره مدیریت رئیس سابق رقم خورد.

حتی محمود خوردبین، سرپرست وقت پرسپولیس این اتفاقات را حاصل مدیریت طالقانی بر هیئت فوتبال این استان که مجری برگزاری بازی‌ها است، انداخت و گفت: آقای طالقانی مقصر همه این اتفاقات است. به نظر من او برنامه‌ریزی کرده بود که این اتفاقات رخ بدهد. نمی‌دانید چه سنگ‌هایی به سمت ما پرتاب می‌کردند. پاره آجر و سنگ‌هایی که می‌توانست باعث مرگ شود. معلوم است که دستی در کار بود و می‌خواست اتفاقی در آنجا بیفتد. با این وجود طالقانی با همکاری بهاروند نزدیک‌ترین متحد و حامی همیشگی خودش به راحتی عنوان برترین هیئت فوتبال استان‌ها را از آن خود می‌کرد.

در سالی که عجیب‌ترین فینال جام حذفی باشگاه‌های کشور با اتفاقاتی تلخ و فراموش ناشدنی در خوزستان برگزار شد، همزمان با جنجال‌های بی‌سابقه در بازی‌های خانگی استقلال خوزستان و نفت مسجد سلیمان که با درگیری‌های خونین و زد و خورد همراه بود، هیئت فوتبال این استان با ریاست طالقانی از جانب فدراسیون فوتبال مهدی تاج و سازمان لیگ بهاروند به عنوان هیئت برتر و برگزیده انتخاب می‌شد.

فینال جام حذفی ربطی به کمیته اخلاق ندارد

اتفاقات تلخ دیدار فینال جام حذفی که مثل مراسم برترین‌ها با بیشترین تأخیر ممکن در این دوره برگزار شد تا هفته‌ها سوژه مورد توجه رسانه‌های ورزشی کشور بود و آخرین مسابقه این رقابت‌ها در نهایت با ۱۴۰دقیقه‌ تاخیر  و دو بار گرم کردن بازیکنان به  یک آبروریزی بین‌المللی در اهواز بدل شد. خسارات وارده به استادیوم و زخمی شدن هواداران پرسپولیس و استقلال خوزستان یا درگیری‌های خونین بازی نفت مسجد سلیمان برابر سپیدرود رشت از دیگر وقایع تلخ دوران مدیریت طالقانی در هیئت فوتبال خوزستان بود.

برخی از باشگاه‌های این استان نیز بارها با مشکل عدم وجود زمین برای برگزاری بازی مواجه شدند و بازی‌های این تیم ها از جمله نفت مسجد سلیمان و استقلال خوزستان با تاخیر برگزار شد که البته طالقانی در این خصوص گفته بود: «اینها مسائل مهم و اساسی نیست.»

البته بعد از آنکه رئیس برترین هیئت فوتبال کشور برای ارائه توضیحات در خصوص فاجعه فینال جام حذفی به کمیته اخلاق دعوت شد، در این خصوص اظهار داشت: «اصلا این مسئله ربطی به کمیته اخلاق ندارد!»

عجیب اینکه در این پرونده کمیته اخلاق فدراسیون در کنار محکومیت سعید فتاحی و حیدر بهاروند، مسئولان سازمان لیگ، کاظم طالقانی را هم به جریمه نقدی محکوم کرد اما فدراسیون فوتبال به جای دفاع از احکام کمیته اخلاق، از مدیران خود حمایت کرد و بعد از ارسال پرونده به استیناف، همه این افراد تبرئه شدند.

مالکیت جنجالی استقلال ملاثانی

استقلال ملاثانی تیمی در نزدیکی شهر اهواز یکی از ابزارهای اعمال نفوذ و قدرت طالقانی در مجمع فدراسیون فوتبال بود. رییس هیئت این استان همواره در کمپین‌های انتخاباتی از رای این باشگاه هم به منظور حمایت از نامزد مورد نظر خودش استفاده می‌کرد. ارائه فرم‌های تاییدیه در حمایت از بهاروند، عزیزی‌خادم و تاج از جمله نمونه‌های اقدام طالقانی در این زمینه بود.

در همین راستا رئیس هیئت فوتبال استان خوزستان در دعوی اثبات مالکیت این باشگاه نیز وارد شد که در نهایت نتوانست ادعای خودش را به اثبات برساند. وکیل این پرونده مدعی بود طالقانی خودش را فراتر از قانون دانسته و حاضر به پذیرش رای دادگاه هم نیست و در این خصوص اظهار داشت: حکم قطعی در این زمینه صادر شد و این موضوع یعنی مالک بودن موکلم، کتباً از طریق فدارسیون فوتبال و سازمان لیگ به هیئت فوتبال استان خوزستان اعلام شد، متاسفانه چون آقای طالقانی رییس هیئت فوتبال خوزستان خود را فراتر از قانون می‌دانست با بهانه واهی نسبت به آن تمکین نکرده و حتی با درخواست موکلم مبنی بر اینکه قصد شرکت در مسابقات لیگ یک فوتبال را با پروانه رسمی باشگاه پرسپولیس خوزستان را داشته با ترفندهای مختلف موافقت نشد و برای اینکه اقدامات غیرقانونی خود را موجه جلوه دهند اعلام کردند که بنا بر تصمیم شورای تامین شهرستان باوی تیم با مدیریت قبلی در مسابقات لیگ یک کشور شرکت کند!

این اقدام طالقانی با مخالفت‌های زیادی در خوزستان مواجه شده و بسیاری از فوتبال‌دوستان این استان به تلاش رئیس هیئت فوتبال استان برای مالکیت استقلال ملاثانی اعتراض کردند.

پایان جنجالی، از شکایت تا عدم تحویل کلید

رئیس عجیب در نهایت هم با پایان عجیبی از فوتبال بیرون رفت. کاظم طالقانی که در نهایت هم راضی به ترک صندلی ریاست هیئت فوتبال استان نبود به دلایل عجیبی با وجود پایان یافتن دوره ریاست از ۲۱ خرداد تا ۱۱ مردادماه، حاضر نشد انتخابات ریاست این هیئت را برگزار کند تا کرسی خودش را از دست ندهد و حتی در روز معارفه سرپرست جدید هیئت علاوه بر اقدامات تحریک‌آمیزی که در داخل استان صورت گرفت، حاضر به تحویل کلید دفتر ریاست هم نبود. او همچنین در ادامه مدعی شد که برکناری وی آن هم با گذشت دو ماه از پایان دوره ریاست غیرقانونی است و از سرپرست فدراسیون فوتبال به دلیل انتخاب سرپرست هیئت فوتبال استان شکایت می‌کند.

به هر ترتیب دوره حضور یکی از روسای پرحاشیه هیئت‌های فوتبال استان‌ها در مجمع و ساختار فدراسیون فوتبال بالاخره به پایان رسید تا رسانه‌ها از اظهارات جالب توجه و مصاحبه‌های عجیب طالقانی محروم شوند!

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: پرسپولیس ، عبدالکاظم طالقانی ، محمود خوردبین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پرسپولیس عبدالکاظم طالقانی محمود خوردبین هیئت فوتبال استان خوزستان فدراسیون فوتبال استقلال ملاثانی نفت مسجد سلیمان فوتبال خوزستان فینال جام حذفی کمیته اخلاق دوره ریاست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۲۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای کمیته انضباطی به برگزاری دیدار استقلال ملاثانی - فجر

کمیته انضباطی رای خود را در خصوص عدم برگزاری دیدار آبی‌پوشان جنوب و فجر شهید سپاسی شیراز صادر کرد. - اخبار ورزشی -

به گزارش  خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت رسمی فدراسیون، رای صادره از سوی کمیته انضباطی به شرح زیر است:

درخصوص گزارش سازمان لیگ فوتبال مبنی بر عدم برگزاری مسابقه بین دو تیم آبی پوشان جنوب و فجر شهید سپاسی شیراز در تاریخ 2/2/1403 از سری مسابقات لیگ دسته اول فوتبال کشور در ورزشگاه غدیر اهواز باتوجه به مجموع اوراق و محتویات پرونده و نظربه اینکه براساس مکاتبات صورت گرفته از سوی باشگاه آبی پوشان جنوب با سازمان لیگ ورزشگاه تختی و غدیر اهواز به ترتیب به عنوان اولویت اول و دوم محل برگزاری مسابقات به عنوان میزبان در فصل جاری معرفی و تا کنون نیز تعداد 3 مسابقه در ورزشگاه تختی و 8 مسابقه در ورزشگاه غدیر برگزار گردیده است که این امر موید پذیرش استادیوم غدیر اهواز به عنوان دومین ورزشگاه باشگاه آبی پوشان جنوب در برگزاری مسابقات از سوی مسئولین باشگاه استقلال خوزستان به عنوان بهره بردار قراردادی ورزشگاه اخیر الذکر می باشد و از طرفی باتوجه به اینکه در جلسه هماهنگی شب قبل از بازی دو تیم
به دلیل عدم رفع مشکلات استادیوم تختی با اعلام مدیر تیم آبی پوشان جنوب و تاییدیه نماینده هیات فوتبال استان ، استادیوم غدیر به عنوان ورزشگاه برگزاری مسابقه معرفی و به تایید و امضا حاضرین در جلسه از جمله مدیران دو تیم ، ناظر بازی ، نماینده نیروی انتظامی و نماینده هیات فوتبال استان خوزستان رسیده ولی علی رغم حضور بازیکنان دو تیم ، داوران و فراهم بودن شرایط برگزاری به دلیل عدم بازگشایی درب استادیوم غدیر از سوی بهره بردار آن و با وجود اعطای مدت زمانی حدود 2 ساعت و تلاشهای صورت گرفته مسابقه برگزار نگردیده است باتوجه به گزارش مقامات رسمی بازی ، لوایح دفاعیه ابرازی از سوی دو باشگاه و اظهارات نمایندگان آنها و همچنین اظهارات مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان در جلسه مورخ 9/2/1403 و با عنایت به اینکه اقدام باشگاه استقلال خوزستان به عنوان شخص ثالث علت اصلی و خارج از اراده باشگاه میزبان در عدم برگزاری مسابقه تشخیص داده می شود در نتیجه باتوجه به بند 5 ماده 14 آیین نامه برگزاری مسابقات لیگ برتر و دسته اول فوتبال ایران مصوب 1398 و همچنین مفهوم مخالف از ماده 62 مقررات انضباطی حکم بر تکرار مسابقه بین دو تیم آبی پوشان جنوب و فجر شهید سپاسی شیراز تماماً با هزینه باشگاه میزبان در محلی خارج از استان خوزستان با تشخیص سازمان لیگ صادر می‌گردد.

همچنین باتوجه به اظهارات مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان درخصوص عدم امکان موافقت با برگزاری سایر مسابقات باقیمانده تیم آبی پوشان جنوب در ورزشگاه غدیر ، مسابقات باقیمانده که تیم اخیر الذکر در فصل جاری میزبان می‌باشد در محل دیگری به تشخیص سازمان لیگ باید برگزار شود.

همچنین رفتار باشگاه استقلال خوزستان به عنوان بهره بردار ورزشگاه غدیر در عدم موافقت با بازگشایی در این ورزشگاه علی رغم اطلاع و آگاهی از انتخاب ورزشگاه مذکور به عنوان محل دوم برگزاری مسابقات تیم آبی پوشان جنوب از مصادیق نقض اصول اخلاقی و جوانمردی حاکم بر مسابقات فوتبال تشخیص و مستند به مواد 51 و 117 مقررات انضاطی به پرداخت مبلغ سه میلیارد و پانصد میلیون ریال جریمه نقدی محکوم می‌گردد . رای صادره به جز جریمه نقدی قابل اجرا و تماماً ظرف مدت 7 روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی نزد کمیته استیناف می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جریمه 350 میلیون تومانی باشگاه استقلال خوزستان
  • رای کمیته انضباطی به برگزاری دیدار استقلال ملاثانی - فجر
  • برنامه چهار هفته پایانی لیگ برتر فوتبال اعلام شد
  • اعلام برنامه ۴ هفته پایانی لیگ برتر/ ۱۱ خرداد پایان مسابقات
  • زمان پایان لیگ برتر فوتبال اعلام شد
  • امیدواریم جلسات باشگاه فولاد در خوزستان برگزار شود
  • پای کار استقلال ملاثانی بوده ایم/ وقت حمایت ازتیم‌های خوزستان است
  • انتقاد از برگزاری جلسات هیات مدیره باشگاه‌های خوزستانی در تهران
  • فینال جام حذفی، جایی دور از پایتخت!
  • فولاد جلوی جنجال بزرگ در خوزستان را گرفت (عکس)