Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@03:30:12 GMT

حمایت تمام قد وزارت صنعت از صنعت دارو

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۷۲۴۵۰

حمایت تمام قد وزارت صنعت از صنعت دارو

به گزارش ایرنا از وزارت صنعت، معدن و تجارت، جلسه شورای سیاست گذاری چهارمین نمایشگاه بین المللی فارمکس ۲۰۲۲ با حضور نخبگان داروسازی کشور در راستای اثربخش تر نمودن این رویداد مهم کشور در وزارت صنعت معدن و تجارت برگزار شد.

در این جلسه علیرضا شه پرست مدیرکل صنایع غذا و داروی وزارت صمت عنوان کرد: وزارت صمت اعتقاد دارد صنعت داروسازی در ایران صنعت استراتژیک و حیاتی است و به خصوص تولید مواد اولیه دارویی مزیت رقابتی در قیاس با صنایع دیگر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بیش از ۷۰ درصد از مواد اولیه دارویی در کشور تولید میشود و همین میزان خودکفایی کمک بسیار ارزنده‌ای به صنعت داروسازی ایران کرده است و باعث شده است مردم در مورد تامین داروهای خود علی رغم تحریم ها و شرایط نا مساعد اقتصادی دچار زحمت نشوند و ما تمام قد از صنعت دارو حمایت می کنیم تا این مرز خودکفایی یک درصد هم کم نشود. امیدوارم این روند همچنان ادامه داشته باشد و ما شاهد پیشرفتها و موفقیتهای بیشتری در تولید مواد اولیه دارویی در کشور باشیم.

در ادامه مدیرکل صنایع غذا و داروی وزارت صنعت به رویداد بین‌المللی فارمکس اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه می‌تواند باعث هم افزایی صنایع فعال در صنعت داروسازی ایران شود و بیش از اینکه صرفا یک گردهمایی صرف میان فعالان صنعت باشد، فرصتی برای بازگشایی مسیرهای صادراتی خواهد بود. ما باید نگاه صادراتی را در این صنعت فعال کنیم و حضور در بازارهای بین‌المللی را جزو اهداف خود قرار دهیم. هر چند تحریم‌های اقتصادی در سالهای اخیر باعث ایجاد موانع بسیار زیادی در مسیر توسعه صادرات شده است اما اگر نگاه ما و تمام تلاش ها و حمایت ها در این جهت باشد، مسلما می توانیم بخشی از موانع را مرتفع کنیم.

به گفته شه پرست کارگاه‌های آموزشی نقش موثری در افزایش توانمندی‌های صنعتگران و دانشجویان و پژوهشگران خواهد داشت و با توجه به موضوع کارگاه‌ها این خوشبینی وجود دارد که متناسب با نیازهای صنعت این رویدادهای آموزشی برگزار شده‌اند و تمامی سلایق و جوانب این حوزه را پوشش می‌دهد.

وی این نکته را خاطرنشان کرد که نباید به نمایشگاه فارمکس صرفا به عنوان فرصتی برای ارایه توانمندی‌های نگاه کرد بلکه بایستی تمامی برنامه‌ریزی‌ها برای اجرای هر چه بهتر این رویداد دارویی در جهت جریان سازی در صنعت باشد، این رویدا در حقیقت CPHI غرب آسیاست.

مدیرکل صنایع غذا و داروی وزارت صنعت یادآور شد: ما در وزارت صمت هر چه در توان داریم برای حمایت و رفع موانع تولید مواد اولیه دارویی در داخل کشور انجام می دهیم و امیدواریم تمامی مدیران و دانشمندان این حوزه با توان هرچه بیشتر به مسیر خود ادامه دهند.

برچسب‌ها اقلام دارویی وزارت صنعت معدن و تجارت سازمان غذا و دارو صمت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقلام دارویی وزارت صنعت معدن و تجارت سازمان غذا و دارو اقلام دارویی وزارت صنعت معدن و تجارت سازمان غذا و دارو صمت مواد اولیه دارویی وزارت صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۲۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌این فعال حوز صنعت پتروشیمی با اشاره به سهم کمتر از 6 درصدیِ هوش مصنوعی در صنایع کشور، از تولید سامانه‌هایی برای پایش هوشمند صنعت نفت و گاز و پتروشیمی خبر داد و گفت: با توجه به ورود شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه هوشمندسازی صنایع کشور، این امکان فراهم شده تا حفظ داده‌های بومی و امکان گسترش ضریب نفوذ هوش مصنوعی به صنایع کشور افزایش یابد.

بگفته جلیل سبحانی در سالهای اخیر، هوش مصنوعی به طور گسترده‌ای برای مسائل بهینه‌سازی در صنعت اکتشاف و تولید نفت و همچنین در مجتمع‌های پتروشیمی به کار گرفته شده است، بااین حال کشور ما به عنوان یک کشور نفت‌خیز و یکی از قطب‌های پتروشیمی جهان، هنوز آن چنان که باید و شاید در این زمینه ورود نکرده است.

بگفته این مدیر شرکت دانش‌بنیان، امروزه روش‌های هوش مصنوعی به چهار دسته اصلی؛ شامل الگوریتم‌های تکاملی، هوش ازدحامی، منطق فازی و شبکه‌های عصبی مصنوعی طبقه‌بندی می‌شوند و ترکیبی از تکنیک‌های مختلف هوش مصنوعی می‌تواند با موفقیت برای حل مسائل مهم بهینه‌سازی و دستیابی به راه حل‌های بهتر در صنایع پتروشیمی استفاده شوند.

جلیل سبحانی معتقد است؛ هوش مصنوعی قادر است توانمندساز واقعی برای پروژه‌های نفت و گازی با ارائه کاربردهای متعدد ارائه کند که از آن جمله می‌توان به کاهش هزینه‌های تولید محصولات، مدیریت مصرف انرژی، افزایش بهره‌وری و همچنین نیاز به پردازش‌های پیشرفته هوشمند در مراحل و فرآیندهای مورد استفاده در صنعت تولید مواد شیمیایی اشاره کرد.

این کارآفرین و فعال اقتصادی، با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر، بسیاری از مجتمع‌های پتروشیمی جهان با هدف افزایش کارآیی عملیاتی، کاهش هزینه‌ها و بهبود رضایت مشتری و همچنین کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای از هوش مصنوعی بهره گرفته‌اند، می‌گوید: صنعت پتروشیمی ایران هم ناگزیر است از هوش مصنوعی بهره بگیرد و باتوجه به اثرات مثبتی که این مسئله در پی خواهد داشت، باید بخشی از سرمایه‌گذاری‌های جدید مجتمع‌های پتروشیمی معطوف به حوزه هوش مصنوعی و ارتقاء این دانش جدید باشد.

جلیل سبحانی ورود صنعت نفت و گاز پتروشیمی به حوزه هوش مصنوعی را یک اقدام سودمند برای کشور می‌داند و می‌گوید: ورود صنعت نفت و گاز و پتروشیمی به این حوزه، می‌تواند به عنوان یک موتور پیشران، ضریب نفوذ هوش مصنوعی در ایران را متحول کند.

جلیل سبحانی به گزارش مجمع جهانی اقتصاد در نقشه راه صنایع شیمیایی اشاره می‌کند و می‌گوید با توجه به این گزارش، هوش مصنوعی می‌تواند حداقل در پنج حوزه سطوح بالاترِ کارآیی و بهره‌وری از طریق بهینه‌سازی عملیاتی، افزایش مزایای رقابتی و کاهش هزینه‌های نوآوری از طریق دیجیتالی شدن، مدیریت داده و آنالیز اطلاعات با هدف درک بهتر از نیازهای مشتری و بنابراین بهینه‌سازی پیشنهادها متناسب با نیازهای مشتری، تأثیر بر نیروی کار و تغییرات در ارائه پاسخ به نیازها بر اساس تعریف اکوسیستم دیجیتال و زنجیره تأمین نوین بر روی صنایع شیمایی اثرگذار باشد.

این مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان معتقد است طبق تعاریف جهانی صنعت نسل چهارم، صنعتی است که از سیستم‌ها و بسترهای دیجیتال و خودکار و با ارتباط «وایرلس» در کنار فناوری‌هایی نظیر هوش مصنوعی‌ در فرآیندها و سازوکارها حداکثر استفاده را می‌برد و بر این اساس صنایع نفت و گاز و پتروشیمی ایران برای ماندگاری در بازار راهی جزء ورود به نسل چهارم این صنایع ندارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • اقدام عجیب وزارت بهداشت؛ تعیین سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس حجاب!
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!
  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم