Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@17:12:38 GMT

چرخ گردشگری استان قزوین خوب نمی چرخد

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۷۳۸۴۲

چرخ گردشگری استان قزوین خوب نمی چرخد

معاون عمرانی استانداری قزوین گفت: به دلیل نبود زیرساختها چرخ گردشگری در استان خوب نمی چرخد و نتوانسته ایم این منطقه را به مقصد گردشگری تبدیل کنیم.

به گزارش خبرنگار فرهنگی برنا از قزوین؛ عزت الله ضرغامی روز پنجشنبه در نشست با فعالان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و سمن های این بخش که در استانداری برگزار شد اظهارداشت: این جلسه به عنوان یک الگوی مناسب در عرصه تصمیم گیری است که همه افراد دغدغه مند با نگاه تخصصی و ارائه راهکار به ما کمک کردند تا درجریان چالشها و ظرفیت های این استان قرار گیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مهدی رجحانی در این جلسه اظهارداشت: جاذبه های گردشگری در استان قزوین فقط در عرصه تاریخی خلاصه نشده بلکه تنوع گردشگری سلامت، کشاورزی، طبیعی و کویری آن بی نظیر است.

وی بیان کرد: در دامنه جنوبی البرز و منطقه جنوب استان با پهنه کویری مواجهیم و در کنار آن دشت بزرگ قزوین یک ظرفیت ارزشمند است و قرار گرفتن در شاهراه مواصلاتی شرایط دیگری برای این استان مهیا کرده است.

معاون عمرانی استانداری قزوین یادآورشد: 22 درصد ترافیک کشور در محورهای مواصلاتی استان صورت می گیرد اما چون زیرساخت لازم را نداریم چرخ گردشگری استان قزوین خوب نمی چرخد و نتوانسته ایم به عنوان مقصد گردشگری مطرح شویم.

رجحانی اظهارداشت: اگر گردشگری استان رونق بگیرد شاهد حرکت سایر حوزه ها نیز خواهیم بود و رسیدن به این مهم نیازمند عزم جدی مسئولان و حمایت همه جانبه در احجرای برنامه هاست.

وی بیان کرد: باغستان سنتی که در گذشته بیش از 6 هزار هکتار وسعت داشته امروز به 2800 هکتار کاهش و اگر امروز تدبیر نکنیم این میزان نیز در معرض آسیب و تخریب است.

این مسئول بیان کرد: نظام مدیریت و حاکمیتی، نظام اقتصادی و نظام امنیتی باغستان تهدید شده و آُیب دیده و دارای چند بخش سبز، زرد و قرمز است که برای هر بخش باید تدبیر خاصی کنیم.

بافت تاریخی بدون حیات معنا ندارد

رجحانی در خصوص بافت تاریخی اظهارداشت: باور داریم برای باقی ماندن بافت های تاریخی باید حیات و سکونت در آن تداوم داشته باشد و بدون مردم این آثار نابود شده و تخریب و متروکه می شوند اما متاسفانه برخی تصمیمات ما موجب جدایی حیات از بافت تاریخی شده است و تداوم این وضعیت نگران کننده است.

معاون عمرانی استانداری قزوین بیان کرد: خالی شدن حیات از بافت های تاریخی و متروکه و رها شدن آنها از درخشش و دیده شدن آنها جلوگیری می کند لذا بایستی در این عرصه بازنگری کنیم.

وی بیان کرد: گشایش در بافت 500 هکتاری بافت تاریخی در شرایط کنونی ضروری است تا این بافت را احیا و زنده کنیم.

در ادامه نمایندگان تشکل های مردمی مطالبات و دیدگاههای خود را در خصوص مشکلات بافت فرسوده، صیانت ز باغستان، بیمه نبودن راهنمایان گردشگری، بسته بودن بناهای تاریخی، حمایت از هنرمندان صنایع دستی، برپایی نمایشگاه صنایع دستی در سفارتخانه ها برای معرفی ظرفیت های استان و نیز پرداخت تسهیلات ارزان قیمت برای احداث و توسعه هتل و مجتمع های گردشگری مطرح کردند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استانداری قزوین بافت تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۳۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی

مدیرکل میراث فرهنگی همدان گفت: دیواره تاریخی کشف شده در میدان باباطاهر در صورت تایید کارشناسان باستان‌شناسی همدان به جاذبه گردشگری جدید همدان تبدیل می‌شود. - اخبار استانها -

محسن معصوم علیزاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان پیرامون دیواره تاریخی کشف در حین عملیات پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر، اظهار‌ داشت: این اکتشاف به هیچ عنوان مانع ادامه روند پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر نخواهد شد بلکه در صورت تایید کارشناسان باستان‌شناسی و محرز شدن دوره و قدمت تاریخی این دیواره، از آن به عنوان جاذبه تاریخی گردشگری در خیابان باباطاهر بهره‌ خواهیم برد.

وی با بیان اینکه مکشوفات و آثار تاریخی هویت شهر همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین به شمار می‌روند، بیان کرد: چنانچه بخواهیم از آثار تاریخی به عنوان مولفه‌های پیشران در توسعه گردشگری یاد کنیم لازم است که برتعداد جاذبه‌های گردشگری افزوده شود بر همین اساس اگر ارزش تاریخی این دیواره در خیابان باباطاهر سندیت پیدا کند قطعا به مجموعه جاذبه‌های گردشگری شهر همدان افزوده خواهد شد.

مدیر‌کل میراث فرهنگی استان همدان تاکید کرد: باید شرایط و امکاناتی فراهم شود که در هم آن جاذبه‌های گردشگری جدید ایجاد شود و اماکن تاریخی کمتر شناخته شده پس احیا و مرمت، به جاذبه گردشگری تبدیل شود.

علیزاده با بیان اینکه با برنامه ریزی‌های انجام شده در حوزه بافت و گذر تاریخی شهر همدان به زودی تحولات قابل توجهی رقم خواهد خورد، عنوان کرد: در همین راستا عملیات پیاده راه‌سازی خیابان باباطاهر به عنوان سومین خیابان و در ادامه پیاده‌راه شدن خیابان‌های منتهی به میدان تاریخی همدان از 10 اردیبهشت ماه امسال با اعتبار 100 میلیارد ریالی شده است.

وی در پایان با اشاره به هزار و 900 اثر تاریخی استان همدان از ضرورت توجه بیشتر به حوزه مستندسازی و ارتباط با جامعه در مرمت و احیای بناهای تاریخی خبر داد و گفت: ارتباط بیشتر با جامعه و انتشارات اخبار برآمده از کاوش‌های میراث فرهنگی ضروری است زیرا تعاملات پیوسته با جامعه و دیگر دستگاه های اجرایی استان بستر توسعه گردشگری و در ادامه توسعه پایدار برای همدان در این زمینه را مهیا می‌کند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد
  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • تصویب مطالعات طرح ویژه تفصیلی بافت تاریخی شهر ارومیه
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • دسترسی به بافت تاریخی و حرم‌های مطهر با پروژه تقاطع غیرهمسطح قائم-رحمت-احمدی
  • روستای تاریخی فهرج در چند قدمی پیوستن به دهکده‌های جهانی گردشگری
  • یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • ۹۴۰ اثر تاریخی زنجان در فهرست آثار ملی ثبت شده است