Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: شهروندان جهت شناسایی اموال غیر منقول مازاد در اختیار دستگاه‌های اجرایی یاریگر دولت باشند و نسبت به ثبت اطلاعات در سامانه سوت زنی اقدام کنند.

عباسعلی ارجمندی در نشست کارگروه مولدسازی و فروش اموال منقول و غیرمنقول دستگاه‌های اجرایی استان اظهارداشت: یکی از موضوعات مهم و رویکرد‌های جدید دولت، مولدسازی دارایی‌های دولت است که قطعا ظرفیت مردمی می‌تواند در شناسایی اموال دستگاه‌های اجرایی به ما کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اهمیت مولدسازی منابع افزود: فهرست املاک مازاد شناسایی شده از ۸۰ دستگاه اجرایی استان به آن‌ها ارسال شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: اگر ملکی مازاد بود این حق و حقوق مردم محسوب می‌شود لذا مدیرانی که به این امر توجه نداشته باشد به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

وی افزود: یکی از موضوعات مهم و رویکرد‌های جدید دولت در بحث واگذاری ها، مولدسازی دارایی‌های دولت بوده که با پیگیری‌های انجام شده از سوی معاونان توسعه در سیستان و بلوچستان به نحو مطلوب در حال انجام است.

ارجمندی خاطرنشان کرد: شناسایی اموال منقول و غیرمنقول دستگاه‌ها باید انجام شود چراکه اگر ساختمانی خالی باشد باید فرمانداران و دستگاه‌های اجرایی پاسخگو باشند.

وی تصریح کرد: همه دستگاه‌های اجرایی موظفند؛ حداقل یک ملک از املاک مازاد خود را در راستای اجرایی شدن طرح مولدسازی و کمک به تامین منابع مالی به فروش برسانند.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: یکی دیگر از راه‌های مولد سازی استفاده از فضا‌های مازاد دستگاه‌های اجرایی به صورت اجاره و یا وثیقه برای بازدهی بهتر و مدیریت بهینه است و برای تحقق این موضوع باید این فضا‌های راکد با اجاره‌های مطلوب و مناسب در حوزه اشتغالزایی به کار گرفته شود و دستگاه‌ها مکلفند این فضا‌ها را در جهت اشتغالزایی روستایی، اشتغال جوانان، کارآفرینان و زنان سرپرست خانوار اجاره دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری سیستان و بلوچستان اموال دولت دستگاه های اجرایی سیستان و بلوچستان شناسایی اموال دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۵۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، استاندار لرستان  در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه لرستان از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان خواست قانون بودجه را مطالعه کرده و سهم دستگاه خود را احصا کنند.

ابوطالب شفقت با بیان اینکه صرف هزینه‌های باقیمانده سال ۱۴۰۲ تا پایان تیرماه باید پیگیری شود، اظهار داشت: مدیران همچنین لازم است همه تبصره‌های مربوط به سال ۱۴۰۳ از محل منابع متمرکز در اختیار دستگاه‌های اجرایی سهم استان را مشخص کنند و نسخه‌های تهیه شده را در اختیار استانداری قرار دهند، تا بتوانیم بیشترین منابع را جذب کنیم.

استاندار لرستان اضافه کرد: مدیران باید مسئول تأمین منابع دستگاه‌ها را انتخاب کنند و از طرف استاندار نیز به زودی یک نفر مسئول تامین منابع انتخاب و منابع و تسهیلات مورد نیاز استان پیگیری خواهد شد.

شفقت تصریح کرد: تأمین منابع باید به طور جدی پیگیری شود و بخش‌های عمرانی، اقتصادی و اجتماعی پیگیری شود و حداکثر تا آخر اردیبهشت مدیران قانون بودجه را مطالعه کنند و نوع اجرای برنامه‌ریزی پیگیری شود.

وی با تأکید بر لزوم مدیریت جهادی از سوی مدیران دستگاه‌های اجرایی اظهار داشت: دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار سازماندهی شده و تأمین منابع در دستور کار قرار گرفته است. اگر مدیران نسبت به راهکارها نظری بیان کنند و اگر نه باید موارد مورد نیاز استان را اجرا کنند و این اتمام حجت است.

شفقت با بیان اینکه کارکرد مدیران به عنوان کارکرد وزارتخانه مربوطه به دولت ارائه می‌شود، افزود: باید تلاش کنیم بودجه‌های دستگاه ها باید پیگیری شود و سهم استان باید گرفته شود.

وی همچنین از مدیران دستگاههای اجرایی خواست به طور منظم در جلسات شورای برنامه ریزی حاضر شوند، و افزود: اعتبارات تملک دارایی تا پایان تیرماه باید هزینه شود و در این بخش می‌توان از وزارت خانه‌ها درخواست منابع کرد.

استاندار لرستان با اشاره به اجرای موفق طرح بیمارستان نیایش ادامه داد: این طرح در دولت سیزدهم با پیشرفت بسیار خوبی اجرا شده است.

شفقت با تأکید بر اینکه مسئولان باید با سرعت و رویکرد کارشناسانه پاسخگوی استعلامات باشند، همچنین گفت: فرصت جذب منابع وجود دارد و بودجه هنوز بسته نشده است در این راستا مدیران باید برای جذب حداکثری اعتبارات تلاش کنند.

در این جلسه ۱۱ مصوبه امور زیربنایی اداره کل راه و شهرسازی تصویب شد.

دیگر خبرها

  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان وبلوچستان
  • پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال ‌مردم ندارد
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان وبلوچستان
  • بسیاری از مراجعات مردم به محاکم به دلیل اعتبار دادن به اسناد عادی است
  • ساخت بیش از ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی درسیستان و بلوچستان
  • تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی
  • نگاه قضات در دستگاه قضایی باید سازنده باشد
  • املاک مازاد دستگاه‌ها باید شناسایی و معرفی شوند
  • تویوتا ۱۲۰ میلیاردی در چابهار توقیف شد
  • طرح الزام ثبت رسمی اموال غیرمنقول در آستانه نهایی‌شدن