Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمال علیپور، نماینده مردم قائمشهر و سوادکوه و نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با پارس نیوز با اشاره به حوادث سیل اخیر در نقاط مختلف کشور بیان کرد: ما در کشوری حادثه خیر هستیم اما باید به موضوع قبل مدیریت توجه کنیم و برنامه ریزی درستی داشته باشیم. چرا که نمی شود جلوی برخی بلایای طبیعی مثل زلزله، سیل و یا آتش سوزی جنگل ها بر اثر صاعقه را گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مسئله مهم این است که کشور و دولت ها باید در همه زمینه ها پدافند غیرعامل را جدی بگیرند. متاسفانه ما قبل از بحران ها مدیریت و برنامه ریزی درستی نداریم و در حین بحران گیر می کنیم و تلفات و خسارت های ما زیاد می شود.

علیپور ادامه داد: در کشورهای دیگر هم حوادث و بلایای طبیعی وجود دارد اما در برخی کشورها به دلیل اینکه استراتژی درستی از وضعیت کشور تبیین و برنامه ریزی کردند و بر مبنای آن وظایف دستگاه های اجرایی مشخص شده و پدافند غیرعامل جدی گرفته شده است.

این نماینده مجلس گفت: متاسفانه هنوز در کشور ما پدافند غیر عامل جدی گرفته نشده است و یا قوانینی که در خصوص پدافند غیر عامل داریم ضعیف است و دولت باید لایحه بدهد و این را به یک سازمان مقتدر و قوی تبدیل کند و در کنارش سازمان مدیریت بحران هم به عنوان یک سازمان مقتدر قبل بحران مسائل را بررسی کنند.

در حوادث اخیر مثل سیل دستگاه‌های اجرایی به وظایف ابتدایی خود عمل نکردند

وی معتقد است که موضوع دیگر در بحث اجرایی است. در مورد حوادث اخیر برخی دستگاه های اجرایی به وظایف ابتدایی خودشان هم عمل نکردند. به عنوان مثال دست درازی کردند به بستر و حریم رودخانه ها و ساخت و ساز کردند و جلوگیری از این ساخت و سازها انجام نشد و یا پل هایی روی رودخانه های اصلی ساختند که در واقع در آب و دوران سیلی که هرچند سال داریم را برآورد نکردند که متاسفانه پل جوابگو نبود و این خودش یک بهانه و گلوگاه شد که خرابی زیادی به بار آمد.

نماینده مردم قائمشهر درمجلس خاطرنشان کرد: ازطرفی در برخی مسیل های می توانستند با یک لای روبی اثرات سیل را کاهش دهند. اما سال های سال است دستگاه های اجرایی لایروبی نکردند و این مورد را به حال خودش رها کردند و به هرحال اهمال کاری و کم کاری در دستگاه های اجرایی مشهود است و باید پاسخگو باشند.

علیپور درانتها بیان می‌کند: بخشی از این دستگاه های اجرایی به وزارت نیرو باز می گردد. قسمتی دیگر به وزارت راه و بخشی دیگر به وزارت کشور و استانداری ها مربوط می شود که همگی باید پاسخگو باشند.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: جنگل دستگاه های اجرایی ساخت و ساز سیل وزارت نیرو دستگاه های اجرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۵۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلمان سامانه پدافند هوایی اوکراین را تقویت می‌کند

آلمان، یکی از کشورهای عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) اعلام کرد که قصد دارد با ارسال سامانه راداری پیشرفته بیشتری به اوکراین، سیستم پدافند هوایی آن را تقویت کند، این در حالی است که ناظران بین‌المللی و برخی سیاستمداران اروپایی نسبت به مداخله هرچه بیشتر نظامی کشورهای ناتو در این جنگ ابراز نگرانی کرده و نسبت به آن بشدت هشدار می‌دهند.

به گزارش ایرنا از تارنمای هفته نامه نیوزویک، آلمان برای تقویت توانایی پدافند هوایی اوکراین که با حملات مکرر موشکی و پهپادی روسیه مواجه است، سامانه (هشدار) راداری «‌TRML-۴D‌» را به آن کشور ارسال می‌کند.

بنابراین گزارش، مدیرعامل شرکت آلمانی «‌هِنزهلدت» (HENSOLDT) دراین باره به نیوزویک گفت که قرار است این شرکت تا پایان سال جاری میلادی برای تقویت سامانه پدافند هوایی اوکراین بعنوان بخشی از کمک های ۱۰۰ میلیون یورویی (۱۰۷ میلیون دلاری) برلین به کی یف، شش دستگاه رادار TRML-۴D به آن کشور ارسال کند.

وی گفت که این رادارها توانایی شناسایی و رهگیری پهپادها، موشک ها و هواپیماهایی که در سطح پایین پرواز می کنند از جمله بالگردها را تا شعاع ۱۶۰ مایلی را دارند.

نیوزویک در ادامه افزود: بنابر آمارهای دولتی، آلمان تاکنون هشت دستگاه از این نوع رادارها را به اوکراین ارسال کرده و علاوه بر آن یک دستگاه دیگر نیز در مورخ ۲۹ آوریل در قالب بخشی از کمک های نظامی برلین به کی‌یف فرستاده است، این درحالی است که دولت این کشور اعلام کرده که به زودی سامانه پدافند هوایی پاتریوت دیگری را به اوکراین خواهد فرستاد.
طبق این گزارش، اولاف شولتز صدر اعظم آلمان با وجود کمک های کشورش به اوکراین از دادن موشک های تاروس به این کشور خودداری می کند این درحالی است که دولت اوکراین به شدت نیازمند آنها است. شولتس معتقد است که تحویل تاروس به اوکراین موجب می شود کشورش به نوعی بیشتر درگیر این جنگ شود.
سامانه راداری آلمانی TRML-۴D که یک سامانه هشدار پدافندی هوایی است قادر است هر شئی پرنده‌ای از کف (صفر) تا ارتفاع ۴۰ کیلومتری را در میدان دیدی به شعاع ۴۰ تا ۲۵۰ کیلومتر شناسایی و رهگیری کند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ادعای اوکراین : ۱۵ پهپاد «شاهد» ساخت ایران را منهدم کردیم سرنگونی 4 جنگنده اوکراینی توسط روسیه اوکراین : ۱۵ پهپاد « شاهد » ساخت ایران را منهدم کردیم

دیگر خبرها

  • شلختگی در شهرسازی کشور مشهود است/ تکلیفمان روشن نیست
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • یک هفته با ۶۲ کشته | مصدومیت ۱۳۱۷ نفر در تصادفات ۷ روز اخیر
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی دانشگاه فرهنگیان
  • قصور مسئولان در حادثه امام‌زاده ابراهیم شفت محرز است
  • آماده باش دستگاه‌های اجرایی البرز با اعلام هشدار هواشناسی
  • ۴۱۵ حادثه‌دیده در بارش‌های اخیر چهارمحال و بختیاری
  • آلمان سامانه پدافند هوایی اوکراین را تقویت می‌کند