Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایگاه خبری جماران: کارنامه اقتثثادی دولت در یکسالی آن، این روزها محل بحث محافل سیاسی و رسانه است. 

در این‌باره عادل نجف‌زاده عضو کمیسیون عمران به خبرنگار جماران گفت: عملکرد دولت در حوزه‌ی عمرانی بسیار بد بوده است؛ با روشی که سازمان برنامه و بودجه برای تزریق بودجه در نظر گرفته است ما فصل کار را از دست دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخلاف عزم جدی دولت سیزدهم برای ارتقاء زیرساخت‌های کشور، متاسفانه در حوزه عمرانی خبرهای خوبی نمی‌شنویم. لازم است عزم جدی‌ و هم‌افزایی بیشتر بین نهادهای مختلف دولت وجود داشته باشد و مجلس هم تا این لحظه ثابت کرده با تمام قوا در کنار دولت است.

 

گره اصلی مشکلات دولت سیزدهم تنها در سازمان برنامه و بودجه متمرکز است  

وی ادامه داد: بسیاری از جاده‌ها، مواصلات و شریانات اصلی و فرعی روستایی ما دچار مشکل هستند؛ ما زمان را از دست دادیم و مجلس در این رابطه از وزارت راه دلگیر است؛ به ویژه اینکه، اعتقاد بنده این است که امروز گره اصلی مشکلات دولت سیزدهم تنها در سازمان برنامه و بودجه متمرکز است.

 

بسیاری از پروژ‌های عمرانی کشور در سکوت مطلق هستند  

نجف‌زاده در خصوص مقصر جلوه دادن دولت دوازدهم از سوی برخی وزرا، افزود: نمی‌توانیم کم کاری‌های خود را به گذشته برگردانیم. مدت زمان طولانی از دولت قبل گذشته است و مجلس یازدهم نیز بودجه را بر اساس نقطه نظرات دولت سیزدهم بسته است. قطعا کم کار‌ی‌ها و ترک فعل‌های گذشته موثر هستند تا دولت جدید بتواند خلاء های قبلی را پر کند، ولی این را توان بهانه ی «سکوت عمرانی کشور »حساب کرد؛ چرا که در حال حاضر بسیاری از پروژ‌های عمرانی کشور در سکوت مطلق هستند.

 

ما اعلام آمادگی کردیم که در کنار دولت باشیم، اما عهد اخوت با دولت نبسته ایم  

عضو کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد: ما در مجلس یازدهم بر حسب ماموریت حضرت آقا قرار شد در کنار دولت قرار بگیریم تا دولت جهادی و انقلابی به پروژه‌های موجود کشور با ارتقاء زیرساخت‌ها  شتاب بدهد و همچنین رفع مشکلات مردم به خصوص در حوزه معاش، قیمت گذاری، کنترل بازار ارز، حمایت‌دهی بانک‌ها به سمت اقتصاد مولد کشور پیش برود، ولی متاسفانه تا این لحظه توفیق چندانی حاصل نشد و آستانه صبر مجلس در حد معین است. ما اعلام آمادگی کردیم که در کنار دولت باشیم اما عهد اخوت با دولت نبسته ایم.

 

در چند دهه گذشته در حوزه حکمرانی، محیط زیستی کشور دچار مشکل بودیم و امروز هم با همان روش ادامه می‌دهیم  

وی در آخر به موضوع سیلاب‌ها پرداخت و با بیان اینکه مشکل سیلاب‌ها به چندین دهه گذشته در کشور بر‌می‌گردد، یادآور شد: ما از قبل در حوزه منابع خاک کشور و مدیریت منابع آب دچار مشکل بودیم و این مشکل به تمام وزراتخانه‌های مرتبط برمی‌گردد. اگر آمار جهانی را نگاه کنیم ایران جزو کشورهایی است که در فرسایش خاک جزو کشورهای پیشرو است و این نشان گر آن است که ما در رعایت اصول منابع خاک دچار مشکل هستیم.

نجف زاده گفت: امروز اگر در چله تابستان به ازای هر بارش کوچکی سیلاب عظیمی رخ می دهد نشان از این دارد که ما در این حوزه دچار مشکل هستیم. بنابراین نیاز به فرافکنی بین نهادها وجود ندارد؛ دولت باید یک استراتژیک جدی بین تمام نهادهای زیربط در حوزه کشاورزی، تغییر الگوی کشت، مدیریت منابع آب ایجاد کند. از سویی ما با فرونشست مواجه و از سوی دیگر منابع آب کشور در حال تمام شدن است. ما باید منابع جدید آب را در کشور به ویژه منابع آب کارست مورد اکتشاف قرار دهیم. در چند دهه گذشته در حوزه حکمرانی، محیط زیستی کشور دچار مشکل بودیم و امروز هم با همان روش ادامه می‌دهیم.

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا برجام سیلاب سازمان برنامه بودجه مذاکرات وین دولت سیزدهم پروژه های عمرانی افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا سازمان برنامه و بودجه کنار دولت دولت سیزدهم عمرانی کشور دچار مشکل منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۶۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان

استاندار خراسان جنوبی گفت: سال گذشته ۱۷۶ طرح عمرانی با اعتبار ۷۳۰۰ میلیارد ریالی با کمک شوراهای اسلامی در استان افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، جواد قناعت امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش شوراهای اسلامی استان اظهار کرد: ایجاد شوراها یکی از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مظاهر دموکراسی مردمی است.

وی با بیان اینکه ۹ اصل از قانون اساسی به نحوه مشارکت مردم و شوراها در اداره امور کشور پرداخته است، افزود: آگاهی از قوانین و مقررات، لازمه خدمت‌رسانی شایسته شوراها به مردم است و انتظار می‌رود با حضور در دوره‌های آموزشی اشرافیت خود بر قوانین و ضوابط را افزایش دهند.

استاندار خراسان جنوبی در ادامه نظارت مؤثر و دقیق را از مهم‌ترین وظایف شوراها بر عملکرد شهرداران دانست و گفت: اگر این نظارت درست باشد رضایت مردمی را به‌دنبال خواهد داشت و منابع عمومی که در اختیار شهرداران است براساس منطق و اصول هزینه شده و برای اولویت‌های اصلی منطقه به‌کارگیری می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه افزایش سطح تعاملات شوراها با فرمانداران و مسئولان به نفع مردم است، ادامه داد: انتظار می‌رود شوراها از ظرفیت بخش اجرایی، نمایندگان مجلس و فرمانداران به‌عنوان نمایندگان دولت در شهرستان‌ها استفاده کنند.

قناعت با بیان اینکه شوراها باید کمک کنند تا شهرداری‌ها در حد امکان در بودجه و درآمد و هزینه خودکفا باشند، افزود: کمک‌های دولت محدود است لذا در استان‌هایی همچون خراسان جنوبی که عقب ماندگی تاریخی دارند، نیاز است مدیریت شهری حمایت شود اما خودکفایی شهرداری‌ها با جذب سرمایه‌گذار نیز باید مدنظر باشد؛ سرمایه‌گذاری پایدار از طریق جذب سرمایه‌گذار محقق می‌شود و اینگونه اقدامات جهشی و نوآورانه مورد انتظار است.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه استانی فرهنگی هستیم، تصریح کرد: برنامه‌های مختلف فرهنگی متناسب با منطقه باید در سیاست‌گذاری شهرداری‌ها باشد.

وی بر حفظ وحدت و انسجام در شوراهای اسلامی شهر و روستا تأکید کرد و گفت: هرچه اختلاف‌ها گسترده‌تر شود مردم ضرر می‌کنند لذا مصوبات و تصمیمات باید به‌دنبال تأمین منافع عمومی باشد.

قناعت گفت: اختلاف‌نظر کارشناسی، پایه پیشرفت هر مجموعه است اما باید نظرات منطقی و به‌جا باشد و این موضوع مانعی برای خدمت به مردم نشود.

وی در ادامه با یادآوری اینکه سال گذشته ۱۷۶ طرح عمرانی با اعتبار ۷,۳۰۰ میلیارد ریال و با کمک شوراهای اسلامی در استان افتتاح شد، افزود: نشست‌های تخصصی شوراهای اسلامی با مدیران دستگاه‌های اجرایی باید بر اساس اولویت پیگیری شود تا شاهد رفع موانع باشیم.

استاندار خراسان جنوبی گریزی هم به اقدامات و دستاوردهای دولت سیزدهم در استان زد و گفت: اقدامات زیربنایی دو سال گذشته نشان می‌دهد که دولت سیزدهم عزم جدی در رفع مشکلات به‌صورت میدانی دارد و مصوبات سفرهای رئیس‌جمهور نیز با جدیت دنبال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در هشت سال دولت گذشته ۱۲ هکتار زمین از اراضی حریم وارد محدوده شهرهای استان شده بود اما در دولت سیزدهم ۵ هزار هکتار الحاق شد که به معنای حجم بالای کارها در زمینه‌های مختلف عمرانی است.

قناعت آغاز عملیات اجرایی پروژه راه آهن را به‌عنوان یکی از اقدامات زیربنایی دولت سیزدهم نام برد و با اشاره به خشکسالی به عنوان دغدغه مردم و شوراها گفت: دولت برای کاهش اثرات خشکسالی پروژه انتقال آب از دریای عمان به خراسان جنوبی را آغاز کرده که انشعاب آن به همه شهرستان‌ها می‌رسد و نیمه دوم امسال عملیات لوله‌گذاری انجام می‌شود.

وی گفت: در مرحله اول بهره برداری از این پروژه سالانه ۶۰ میلیون متر مکعب آب به استان تخصیص می‌یابد که یک انقلاب بزرگ در رفع مشکل کمبود آب است.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اجرای خط انتقال گاز از دو راهی دشتک زابل به نهبندان و سربیشه تصریح کرد: فاز اول این پروژه تا تیرماه امسال با اعتبار ۴ هزار میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد و همزمان فاز دوم آن با اعتبار ۴ هزار میلیارد ریال از نهبندان به سربیشه آغاز خواهد شد.

وی با بیان اینکه تأمین برق از شاخص‌های توسعه‌یافتگی هر منطقه است، افزود: دولت سیزدهم با افزایش پست‌های ۴۰۰ کیلو ولت در خراسان جنوبی در این زمینه گام بلندی برداشته است.

قناعت خام‌فروشی در بخش کشاورزی و معدن را از معضلات استان ذکر کرد و گفت: در دولت سیزدهم هشت واحد فرآوری در حوزه کشاورزی راه‌اندازی شده است.

استاندار خراسان جنوبی گفت: سفرهای استاندار به شهرستان‌ها و بخش‌های استان ادامه دارد تا بتوانیم زمینه‌های پیشرفت هر شهرستان را شناسایی و مشکلات را رفع کنیم.

کد خبر 748878

دیگر خبرها

  • ۱۷۶ طرح عمرانی شهری زنجان در دولت سیزدهم اجرا شد
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی
  • بخشی از بودجه عمرانی دستگاهها صرف آموزش کارگران می‌شود
  • جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ مصوب شد
  • موافقت مجلس با جدول شماره ۱۲ لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور
  • رفع چاله‌های بزرگ مسکن مهر در دولت سیزدهم
  • آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند
  • سازمان برنامه مکلف به نظارت برنحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد
  • سازمان برنامه موظف به نظارت جدی بر نحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد
  • افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان