Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@21:57:06 GMT

انجام مطالعه مهار سیل در ۱۶۴ رودخانه گیلان

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۸۲۰۷۶

انجام مطالعه مهار سیل در ۱۶۴ رودخانه گیلان

ایسنا/گیلان مدیرکل مدیریت بحران گیلان، با بیان اینکه برنامه عملیاتی مدیریت سیلاب را در استان گیلان تدوین کردیم، گفت: طی اجرای برنامه مدیریت سیلاب استان ۱۶۴ رودخانه مورد مطالعه مهار سیل قرار گرفته است.

امیر مرادی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه برنامه عملیاتی مدیریت سیلاب را در استان گیلان تدوین کردیم، گفت: اداره کل مدیریت بحران استانداری گیلان با همکاری آب منطقه ای و سایر دستگاه های همکار این برنامه را تدوین کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هر ساله با توجه به تغییر شرایط آب و هوایی برنامه عملیاتی مدیریت سیلاب نیاز به بازنگری و پایش و تکمیل و رفع نقاط ضعف در قالب پروژه های ملی و استانی دارد.

مدیرکل مدیریت بحران گیلان خاطرنشان کرد: با توجه به سیلاب های رخ داده اخیر در برخی از نقاط کشور و بارش های لحظه ای در تابستان جاری، باید برای بارش های شدید آتی آمادگی لازم را طبق برنامه داشته باشیم.

مرادی، استان گیلان را دارای ۲۵۰ رودخانه اصلی و فرعی به طول ۶۰۰۰ کیلومتر دانست و بیان کرد: طی اجرای برنامه مدیریت سیلاب استان ۱۶۴ رودخانه مورد مطالعه مهار سیل قرار گرفته است.

وی با اشاره به وقوع سیل در سالیان گذشته و خسارت دیدن تاسیسات راه در مناطقی اعم از فومن، شفت، تالش و املش، اظهار کرد: نیمی از عملیات بازسازی اکثر پل‌های تخریب شده استان انجام شد و بخشی از آن به دلیل عدم تامین اعتبار نیمه کاره ماند که در سفر ریاست جمهوری به استان گیلان اعتبار لازم برای این پل‌ها در نظر گرفته شد.

مدیرکل مدیریت بحران گیلان با بیان اینکه تعدادی از پل‌ها در دهه فجر امسال افتتاح می‌شود و تکمیل مابقی پل‌ها نیز تا پایان امسال در دستور کار است، تصریح کرد: یکی دیگر از اقدامات پیشگیرانه در حوزه مدیریت بحران شناسایی پل‌های در معرض آسیب سیل است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سیل رودخانه مدیریت بحران مدیریت بحران مدیریت سیلاب استان گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۲۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رگبار و رعدوبرق تهران را دربرمی‌گیرد / پیش‌بینی لغزندگی جاده‌ها و آب‌گرفتگی

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از صدور هشدار زرد هواشناسی برای چهار روز آینده در این استان خبر داد و گفت: در این بازه زمانی احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها وجود دارد و انتظار می‌رود افراد ضمن توقف نکردن در بستر مسیل‌ها، از حاشیه رودخانه فاصله بگیرند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حامد یزدی مهر امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت‌_ در جمع اصحاب رسانه از صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر وقوع فعالیت متناوب سامانه بارشی و وزش باد شدید از ظهر دوشنبه، هفدهم، تا روز پنجشنبه، بیستم اردیبهشت خبر داد و اظهار کرد: در مدت مذکور، وقوع مخاطراتی از جمله بارش باران، رگبار و رعد و برق برای استان تهران به ویژه نیمه شمالی و ارتفاعات پیش بینی شده است.

وی با اشاره به لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی بعضی معابر و اختلال در ترددها، به ویژه در نیمه شمالی استان افزود: احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها وجود دارد و انتظار می‌رود افراد ضمن توقف نکردن در بستر مسیل‌ها، از حاشیه رودخانه فاصله بگیرند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به مه‌گرفتگی و محدودیت دید در گردنه‌های کوهستانی گفت: با توجه به هشدار زرد صادر شده، امکان لغزش سنگ و ریزش بهمن در ارتفاعات بالادست دور از انتظار نیست و از همه افرادی که قصد تردد در مناطق کوهستانی را دارند درخواست می‌شود در صورت ضرورت نداشتن از تردد در این محورها خودداری کنند.

یزدی مهر تاکید کرد: انتظار می‌رود افراد از فعالیت‌های کوهنوردی به ویژه صعود به ارتفاعات بالادست در مدت مذکور خودداری کنند و با توجه به احتمال وقوع باد شدید در مدت یاد شده در نیمه جنوبی، غربی و ارتفاعات شرقی در فعالیت‌های عمرانی احتیاط و از تردد کنار سازه‌های نیمه‌کاره پرهیز کنند.

وی با تاکید بر ضرورت استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و پاک‌سازی دهانه پل‌ها لایروبی کانال‌ها و نهرها و آماده‌سازی و راه‌اندازی سامانه‌های ضد تگرگ و سایر تجهیزات برای آمادگی دستگاه‌های اجرایی تصریح کرد: به تمام بهره‌برداران و پیمانکاران عرصه منابع طبیعی و آبخیزداری توصیه می‌شود تمهیدات لازم را در خصوص هشدار صادر شده مد نظر داشته باشند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به ابلاغ هشدار زرد صادر شده توسط هواشناسی به دستگاه‌های اجرایی و امدادی عضو ستاد مدیریت بحران اضافه کرد: با توجه به هشدار ابلاغی، مدیریت بحران تا پایان فعالیت سامانه‌های مذکور در آماده‌باش خواهد بود.

کد خبر 750863

دیگر خبرها

  • آماده‌باش مدیریت بحران برای بارش باران در ۱۸ استان
  • رگبار و رعدوبرق تهران را دربرمی‌گیرد / پیش‌بینی لغزندگی جاده‌ها و آب‌گرفتگی
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • سیلاب‌های خوزستان با مدیریت سدها مهار شد/ ذخیره سدها به 81 درصد رسید
  • بارش باران در مناطق مختلف آذربایجان شرقی
  • برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است
  • خسارت ۳۰۰ تا ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی در اثر سیلاب
  • آسیب جدی به راه‌های شهرستان خوسف در پی جاری شدن سیلاب
  • تخلیه آب از ۸۰ منزل در شهر اصفهان انجام شد
  • آخرین وضعیت بارش‌ها و سیلاب‌ها در اصفهان