Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@00:30:32 GMT

ورود آب سد طالقان به مخزن آب شرب آبیک

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۸۳۰۵۴

ورود آب سد طالقان به مخزن آب شرب آبیک

به گزارش خبرنگار حوزه دولت ایرنا، "محمد مهدی اعلایی" استاندار قزوین در توئیتی از اقدام دولت سیزدهم برای رفع مشکل آب شرب شهرستان آبیک رونمایی و اعلام کرد: به‌زودی آب باکیفیت‌ و گوارا در دسترس شهروندان‌ صبور و عزیز آبیک‌ قرار خواهد گرفت.

وی در ادامه توئیتش نوشت: مدیونِ مردمیم‌ و ممنون همه کسانی که برای انجام‌ این خدمت نقش داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقدام دولت سیزدهم در اجرای پروژه‌ آب‌رسانی به آبیک به عنوان یکی از وعده‌های مهم آیت‌الله رئیسی را می‌توان خدمت بزرگ دولت مردمی برای حل مشکل چند ده ساله شهروندان‌ شریف، نجیب‌ و رنج‌کشیده آبیک دانست که رئیس دولت سابق به بهانه خالی بودن خزانه از اجرای آن شانه خالی کرده بود!

محمود واعظی رئیس دفتر حسن روحانی در تاریخ ۹ مرداد ۱۴۰۰ در پاسخ به نامه‌ محمدباقر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس وقت سازمان برنامه و بودجه‌ برای پرداخت مبلغ مورد نیاز برای تکمیل و بهره‌برداری از پروژه آب‌رسانی به آبیک از محل خزانه، اعلام کرده بود به‌دلیل تخلیه‌ همه موجودی خزانه به درخواست نوبخت، امکان تامین هزینه لازم برای اجرای این پروژه وجود ندارد! ‌

برچسب‌ها آبیک محمدباقر نوبخت آیت‌الله رئیسی حسن روحانی استانداری قزوین محمود واعظی دولت سیزدهم محمدمهدی اعلایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آبیک محمدباقر نوبخت آیت الله رئیسی آبیک محمدباقر نوبخت آیت الله رئیسی حسن روحانی استانداری قزوین محمود واعظی دولت سیزدهم محمدمهدی اعلایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۳۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه‌های عظیم تولید برق

بهره‌گیری از پتانسیل دریاچه‌ها برای تولید برق ازجمله راهکارهای زیست‌محیطی موجود برای تأمین برق موردنیاز شهرها بدون وارد آمدن آسیب به محیط طبیعی و اکوسیستم‌ها محسوب می‌شود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، نیروگاه‌های آبی با سدهای غول‌پیکر حدود یک قرن است که شاهکارهای مهندسی برای ارائه انرژی‌های تجدیدپذیر به‌شمار می‌روند، اما جوامع حاشیه‌ای و اکوسیستم‌ها را ویران می‌کنند. با این حال جهان شاهد تحولات چشمگیری در پروژه‌های برق‌آبی با همان کیفیت گرانشی آب، اما بدون ساخته شدن سدهای سنتی است. در این راستا یک فناوری جدید به‌عنوان ذخیره‌سازی پمپ‌شده معرفی شده است که سیستم‌های آن به دو مخزن در بالا و پایین نیاز دارند و هنگامی که برق تولیدشده توسط نیروگاه‌های مجاور بیش از تقاضا باشد، برای پمپاژ آب در سربالایی استفاده می‌شوند.

این فرآیند مخزن بالایی را مانند باتری پر می‌کند. سپس هنگامی که تقاضا برای برق افزایش پیدا کرد، آب توسط یک توربین راهی مخزن پایینی می‌شود و برق تولید می‌کند. این فرآیند مفهومی متفاوت، اما نه‌چندان دور از عملکرد باتری‌هایی است که امروزه در سراسر زندگی بشر جای گرفته و حتی عناصر ضروری در زندگی مدرن هستند.

ذخیره‌سازی پمپ‌شده ایده جدیدی نیست، اما یک رنسانس در مناطقی محسوب می‌شود که بهره‌گیری از انرژی‌های باد و خورشید در آن‌ها به سرعت در حال گسترش است، همچنین به کاهش نگرانی‌ها در مورد کاهش تولید انرژی‌های تجدیدپذیر مرتبط با آب‌وهوا کمک می‌کند. بعضی از بزرگ‌ترین سیستم‌های این فناوری انرژی کافی برای تأمین دو میلیون خانه را در کشوری هم‌چون ایالات متحده برای یک ساعت دارند.

نوع دیگری از فناوری انرژی‌های آبی نیز به‌ویژه در مناطق کوهستانی مانند نپال رایج است. در این مناطق نیروگاه‌های برق‌آبی روی رودخانه‌ها قرار دارند، اما در پشت آن‌ها مخازن غول‌پیکر تولید و ذخیره برق وجود ندارد. بدون وجود مخزن، تولید برق به جریان‌های آب فصلی بستگی دارد، اما آسیب کمتری به محیط زیست وارد می‌کند.

تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه برق‌آبی در آمریکا

تبدیل دریاچه‌ها به باتری‌های عظیم الکتریسیته ایده‌ای عجیب است که روزبه‌روز جذابیت بیشتری پیدا می‌کند و می‌تواند مناظر طبیعی زمین را متحول کند. امروزه پروژه‌های امیدوارکننده‌ای در ایالات متحده در این زمینه وجود دارد که به‌طور ویژه هدف خود را مهار آب دریاچه‌های بزرگ به‌منظور تأمین نیروی برق‌آبی مشخص کرده‌اند.

ایده موجود در پس این پروژه‌ها، ساختن یک مخزن در ارتفاع پایین‌تر برای تولید برق از آبشار است. این پروژه در سال ۲۰۲۰ معرفی، اما به دلیل همه‌گیری کرونا متوقف شد. ایالات متحده اکنون قصد دارد آن را از سر بگیرد و دریاچه‌های خود را به نیروگاه‌های عظیم تولید برق تبدیل کند تا فراهم آوردن برق برای خانه‌های خود را ضمن دستیابی به اهداف زیست‌محیطی محقق کند.

کد خبر 747437

دیگر خبرها

  • فساد و مفسد در دولت سیزدهم تحمل نخواهد شد
  • فرماندار مشهد:طرح نهضت ملی مسکن از اقدامات خوب دولت سیزدهم است
  • طرح نهضت ملی مسکن از اقدامات خوب دولت سیزدهم است
  • عصبانیت و انتقاد میرسلیم از دولت
  • تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه‌های عظیم تولید برق
  • گام اساسی دولت سیزدهم برای اجرای طرح‌های کیفی‌سازی سوخت در پالایشگاه‌ها
  • اراده جدی دولت برای مشارکت مردم و بخش غیردولتی در اقتصاد
  • افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم
  • افزایش ۹ میلیون تنی تولید گندم در دولت سیزدهم
  • توضیح مهم دستیار ویژه معاون اول رئیس‌جمهور درباره واردات خودرو