Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره دامپزشکی تهران از سم پاشی و ضد عفونی تمامی معابر و مناطق محدوده منطقه امامزاده داوود (ع) به منظور جلوگیری از رشد وتکثیر عوامل بیماری‌زای میکروبی، ویروسی و انگلی خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از استان تهران و به نقل از اداره دامپزشکی شهر تهران، محمد رحمتی با اشاره به خدمات رسانی به مناطق سیلزده اظهار داشت: همزمان با بارش نزولات آسمانی و وقوع سیل در منطقه امامزاده داوود (ع) و آسیب به مناطق مسکونی‌‌‌ این منطقه، در راستای مسئولیت اجتماعی اداره دامپزشکی تهران و پیشگیری از بیماری‌های خطر ناک پس از بحران در جمعیت انسانی، کارشناسان اداره دامپزشکی پایتخت به صورت جهادی و به سرعت عملیات سم پاشی و ضد عفونی این مناطق را آغاز و تمامی معبرها و مناطق تحت پوشش را سم پاشی و ضد عفونی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ضد عفونی و سم پاشی مناطق آسیب دیده، پس ازمخاطرات طبیعی بسیار مهم و ضروری است و به واسطه شرایط به وجود آمده پس از بحران، رشد وتکثیر عوامل بیماری‌زای میکروبی، ویروسی و انگلی چند برابر خواهد شد که کنترل و اقدام به موقع مانع ازاین خطر زایی خواهد بود.

فرماندار تهران: از تردد به "امامزاده داوود و کن" خودداری کنیددستکاری مسیر آبراهه در امامزاده داوود به یک کانال بتنی باریک باعث سیل شدرئیس سازمان هواشناسی: با 20 تا 30 میلیمتر باران نباید در امام زاده داوود سیل می‌آمد/واکنش تاجبخش به دیوان محاسبات

رئیس اداره دامپزشکی تهران در پایان با اشاره به امتداد خدمت رسانی‌ها و فعالیت‌های جهادی در این مناطق تا رسیدن به شرایط پایدار خاطرنشان کرد: دامپزشکی پایتخت از هیچ‌گونه اقدامی در جهت تامین سلامت مردم این منطقه فرو گذار نخواهد کرد و در کنار مردم عزیز و آسیب دیده منطقه کن و امامزاده داوود خواهد بود.

انتهای پیام/ی

  

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اداره دامپزشکی امامزاده داوود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۶۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی استان گیلان گفت: با حضور رئیس اداره حرایم وزارتخانه، محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان مورد تصویب قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، ولی جهانی امروز_ جمعه هفتم اردیبهشت_ در تشریح این خبر اظهار کرد: طی هماهنگی قبلی و به منظور تعیین تکلیف نهایی محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان، با حضور امیر ارجمند رییس اداره حرایم وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، شهردار لاهیجان، معاون و کارشناسان حوزه میراث، فرهنگی، پایش میدانی از سطح شهر انجام و با رفع ابهام و موارد مدنظر شهرداری تفاهم مشترک حاصل و مقرر شد مطالعات تکمیلی و موارد اصلاحی در دستور کار مشاور قرار گیرد.

وی با قدردانی از حمایت‌های عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، اسدالله عباسی استاندار گیلان، علی دارابی قائم مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور و علیرضا ایزدی مدیرکل ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی افزود: بنا بر وظایف ذاتی، راهبرد اداره کل صیانت از بافت ها و بناهای تاریخی ارزشمند است و در این راستا تعامل و هم افزایی حداکثری با دستگاه‌های ذیربط همچون شهرداری ها یکی مهمترین اصول و سیاست های پیش روی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان است.

مدیرکل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان از تلاش و همراهی شهردار لاهیجان به منظور پاسداشت و مراقبت از آثار ارزشمند شهر قدردانی کرد و گفت: حراست حفظ و احیاء بافت ها و بناهای تاریخی وظیفه ی همه افراد و آحاد جامعه است و اگر چه مطابق با قانون و به طور رسمی این مسئولیت بر عهده ی وزارتخانه متبوع گذاشته شده اما مشارکت همگانی برای پاسداشت میراث فرهنگی اجتناب ناپذیر است.

جهانی ابراز امیدواری کرد با تعامل و ارتباط نزدیک با شهرداری لاهیجان، ضمن تسریع در روند تکمیل مطالعات، با تایید شواری فنی و ابلاغ از سوی وزارتخانه، چالش های حوزه بافت و بناهای تاریخی این شهر به پایان برسد.

کد خبر 748198

دیگر خبرها

  • کاهش کانون‌های بیماری آبله در استان ایلام
  • غرق شدگی یک جوان در محدوده امامزاده ردان
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • خط راه‌آهن تهران ـ اهواز منتقل می‌شود
  • اجرای طرح ایمن‌سازی مناطق حادثه‌خیز تهران
  • استقبال گسترده از فعالیت‌های فرهنگی امامزاده قاسم(ع) تهران/فعالیت‌ها با پیوست رسانه ای انجام می شود
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان